• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaelili bayanlar bulumaya

kızlar ben gelicem hihoyyyt
ama işe uğrayıp geliceğim için 3ü geçebilir... nasılsa orda olursunuz heralde demi
bi de ben sizi nasıl tanıcam onu bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile3

gitmezmiyim ayol, gitmezsem ayıp zaten gönlüm, o kadar her yere gittim, kendi şehrimdeki buluşmaya mı gitmicem kaydirigubbakcemile3

ben geliyorum kızlar.. dün çok yoğundum bakamamıştım siteye..
görüşürüz..
ben şimdi kahvaltı hazırlıcam.. by..

kızlar bugün saat 03 de kevfinde buluşmak üzere DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN HERKEZİ BEKLİYORUZZZZZZZ:enbuyukkk:

çok güzeldi arkadaşlar.. çok eğlendik.. delikafadulden delikafadulden
gerçi ben biraz erken ayrıldım ama..inanılmaz güzel vakit geçirdim..
en yakın zamanda tekrarlamak dileğiyleeeeeeeeeee
hepinizi tek tek öpüyoruuum... opuyorumnanaktan

bende çok zevk aldım.hepinisle tekrar buluşmak dileğiyle.opuyorumnanaktandn kısa zamanda daha kalabalık şekilde görüşmek üzere...........kaydirigubbakcemile5:hooray:

arkadaslar dün ani bir kararla istanbula gittik akşamüstü....

biraz geciktim ama işte geldi fotolaaaaarrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

soldan sağa: hüsmen:))Nurbeyza-Pembeperi-Patria-Beyza41-Çenebaz

bulunduğumuz yerde bir aktivitede yer alan üüüsmen agamızı da fotoya dahil ettik...bizi çok güldürdü doğrusu:))))))

Son düzenleme:
kızlar isimde yazınopuyorumnanaktan

resimler çok güzel.biz de zehirlenmesydik tavuktan gelirdik :((

amin canım çok sağol.inşallah. :)) hamileyim bir de çok koktuk :((

oyy canlarım benim, eklediniz mi sonunda hihoyyyt
çok güzel çıkmış resimler ya bayıldım valla
pembe perim opuyorumnanaktan nurbeyzam opuyorumnanaktan berna ablacım opuyorumnanaktan patriam opuyorumnanaktan
sizleri tanıdığıma çok memnun oldum, hepinizi çok sevdim, çok da güzel vakit geçirdik, tadı damağımda kaldı gerçekten
en son pembeperiyle 2miz kaldık, epey bi muhabbet ettik :)) bundan sonra da sı sık görüşelim, ben sizi çok sevdim :asigim:

oyy canlarım benim, eklediniz mi sonunda hihoyyyt
çok güzel çıkmış resimler ya bayıldım valla
pembe perim opuyorumnanaktan nurbeyzam opuyorumnanaktan berna ablacım opuyorumnanaktan patriam opuyorumnanaktan
sizleri tanıdığıma çok memnun oldum, hepinizi çok sevdim, çok da güzel vakit geçirdik, tadı damağımda kaldı gerçekten
en son pembeperiyle 2miz kaldık, epey bi muhabbet ettik :)) bundan sonra da sı sık görüşelim, ben sizi çok sevdim :asigim:

:hooray:bende çok memnun oldum çenebazım hepinizi çok sevdim en kısa zamamnda tekrar buluşmak umuduyla........hepinize kucak dolusu öpücükler.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Back