Çok geçmiş olsun canım benim.Kızlar bendeki durum biraz farklı 12.haftamda rahim ağzına dikiş atılması gerekiyor ve Kocaeli de bunu en iyi kim yapar bilemiyorum. Serklaj ameliyatı olan Çevrenizde varmı. Ve kime yaptırdik lari ile ilgili bilgi verebilirsiniz. Daha önce üç kaybim var. Bu sefer kucağıma almak istiyorum bebeğimi.
Canım anadolu sağlıkta fatih bey var ve kanser hastaları sorunlu gebelikler büyük kist gibi ameliyatları yapıyor isyersen bir araştır cok cok iyi bir doktor normal gebeliklere bakmıyor zatenAllah razı olsun canım. Inşallah rabbim herkese evlat sevgisini tattirir
Problemli hamilelik derken canım. Ne problemin var acaba.benimde perinotolog a gitmem gerekiyor 12.haftada serklaj atilmali da. Bende aynı hastanede semih bey var ona randevu aldım.Bende Medical Park'ta İnci Çavuşoğlu'na gidiyorum. Riskli bir gebelik yaşadığım için periantologa gitmem gerekiyordu. Memnunum. Her gitmemde detaylı gibi inceliyor. Ilk zamanlar ince ince bakıyor diye acaba bi problem mi var diye soğuk terler dökmedim değil. :) Yalnız sadece özel sigorta geçiyor. Muayne ücreti 300 lira. Doğum paketi de oda süslemesi 10 poz fotoğraf ve bebek doğunca muayne ve tahlilleri dahil 4500 liraymış. Eray Bey'de aynı katta bazı yorumları okudum. Öyle negatif gelmedi bana. Hatta Inci Hanım benimle ilgili Eray Bey'le de konuştu. Bazen her anımız birbirini tutmayabiliyor.
Bu arada Inci Hanım'a gidip hastaneden farklı fiyat alan var mı acaba?
Merhaba lupus hastasıyım. Hastalığım dolayısıyla bebeğin sağlığı için sürekli takipte olmam gerekiyor.Problemli hamilelik derken canım. Ne problemin var acaba.benimde perinotolog a gitmem gerekiyor 12.haftada serklaj atilmali da. Bende aynı hastanede semih bey var ona randevu aldım.
Rabbim şifasinida verir inşallah canım. Maşallah az kalmış doğuma .kucağına almak nasip olur inşallahMerhaba lupus hastasıyım. Hastalığım dolayısıyla bebeğin sağlığı için sürekli takipte olmam gerekiyor.
Rabbim şifasinida verir inşallah canım. Maşallah az kalmış doğuma .kucağına almak nasip olur inşallah
Canım tam olarak hangi hastahaneben kadındoğum hastanesinin dr olan inci çavuşoğluna gittim 3ay muaynanesine.baktık pahalı heray120 sadece ultrason ve odasında 10dk sohbet okadar.
bizde şuan funda doğanın aralarında buunduğu.özel cankat hastanesi var yahyakaptan yolunda oraya gidiyoruz 11ytl.
gayet iyi ilgileniiyorlar.
doğumhanede kasımda açılıyor benim doğum aralıkta kısmetse.bakalım hayırlısı inş.
Peki doğum kaç paraymış sordunuzmu doğum 2milyat diyorlar çok pahalıvalla ben konak hastanesinden erkan beyden başkasını tavsiye edemem. bende çok araştırdım ve en son 2 senedir drumu buldum diyorum. ssk isen 50 ytl muayenesi. bir dene. memnun kalacaksındır.sen sormadan o sana her şeyi anlatıyor zaten. aklında hiç acaba kalmıyor.derdine derman olacaktır.
Doğum kaç tl miş pekşbende gölcükte oturuyorum aile tıp hastanesinde veysel besniliye gidiyorum kesinlikle mükemmel bir doktor bi deneyin derim
Ben gidiyorum canımMerhaba
Kocaeli akademi hastanesinde yaşar çeğil'e giden var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
Memnun musunuz kendisinden?Ben gidiyorum canım
Bende Medical Park'ta İnci Çavuşoğlu'na gidiyorum. Riskli bir gebelik yaşadığım için periantologa gitmem gerekiyordu. Memnunum. Her gitmemde detaylı gibi inceliyor. Ilk zamanlar ince ince bakıyor diye acaba bi problem mi var diye soğuk terler dökmedim değil. :) Yalnız sadece özel sigorta geçiyor. Muayne ücreti 300 lira. Doğum paketi de oda süslemesi 10 poz fotoğraf ve bebek doğunca muayne ve tahlilleri dahil 4500 liraymış. Eray Bey'de aynı katta bazı yorumları okudum. Öyle negatif gelmedi bana. Hatta Inci Hanım benimle ilgili Eray Bey'le de konuştu. Bazen her anımız birbirini tutmayabiliyor.
Bu arada Inci Hanım'a gidip hastaneden farklı fiyat alan var mı acaba?
Canım medical park yeni bir hastahane tüm makinalar aletler daha yrni teknoloji ve doktorlarını diğrr hastahanelerin iyi doktorlarından seçip almış bir sürü isim yapmış tanınmış doktor var konak baya eski bir hastahane ve techizatı daha düşük konakta yalnız etkan bey var herkes cok övüyor hatta medical bunuda transfer etmek istemiş vok iyi bir doktor ama cok yoğunmerhaba arkadaşlar. konak hastanesi nasıl bir hastane? medical park ayarında mıdır daha mı düşük? ben medical park düşünüyordum ama sigortam hepsini karşılamıyormuş konak a bi bakıp görsem mi, orada beğendiğiniz doktor var mı acaba
Canım medical park yeni bir hastahane tüm makinalar aletler daha yrni teknoloji ve doktorlarını diğrr hastahanelerin iyi doktorlarından seçip almış bir sürü isim yapmış tanınmış doktor var konak baya eski bir hastahane ve techizatı daha düşük konakta yalnız etkan bey var herkes cok övüyor hatta medical bunuda transfer etmek istemiş vok iyi bir doktor ama cok yoğun
ben ayşegül gürlere gidiyorum medical akademi cihan ile anlaşması varaynen zaten doktorlara bakınca en çok ismi geçen doktorların hepsi burada toplanmış resmen. acıbadem e bile kimseyi bırakmamışlar. erkan beyi de mi almak istemiş?.. ben medicalpark ta inci hn, eray bey ve semih bey i sordum hepsi için 5.000 tl dediler (sgk lı değilim). keşke diğer doktorlar için de fiyat sorsaydım. hastanedeki bütün diğer doktorlar bu kadar pahalı mı acaba. ben başından beri semih beye gidiyorum ama medical de başka iyi doktor ve daha uygun doğum yapan varsa geçebilirim diye düşünüyorum.