Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

Bende Medical Park'ta İnci Çavuşoğlu'na gidiyorum. Riskli bir gebelik yaşadığım için periantologa gitmem gerekiyordu. Memnunum. Her gitmemde detaylı gibi inceliyor. Ilk zamanlar ince ince bakıyor diye acaba bi problem mi var diye soğuk terler dökmedim değil. :) Yalnız sadece özel sigorta geçiyor. Muayne ücreti 300 lira. Doğum paketi de oda süslemesi 10 poz fotoğraf ve bebek doğunca muayne ve tahlilleri dahil 4500 liraymış. Eray Bey'de aynı katta bazı yorumları okudum. Öyle negatif gelmedi bana. Hatta Inci Hanım benimle ilgili Eray Bey'le de konuştu. Bazen her anımız birbirini tutmayabiliyor.
Bu arada Inci Hanım'a gidip hastaneden farklı fiyat alan var mı acaba?

Kızlar bendeki durum biraz farklı 12.haftamda rahim ağzına dikiş atılması gerekiyor ve Kocaeli de bunu en iyi kim yapar bilemiyorum. Serklaj ameliyatı olan Çevrenizde varmı. Ve kime yaptırdik lari ile ilgili bilgi verebilirsiniz. Daha önce üç kaybim var. Bu sefer kucağıma almak istiyorum bebeğimi.

Çok geçmiş olsun canım benim.
Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Amin

Allah razı olsun canım. Inşallah rabbim herkese evlat sevgisini tattirir

Allah razı olsun canım. Inşallah rabbim herkese evlat sevgisini tattirir
Canım anadolu sağlıkta fatih bey var ve kanser hastaları sorunlu gebelikler büyük kist gibi ameliyatları yapıyor isyersen bir araştır cok cok iyi bir doktor normal gebeliklere bakmıyor zaten

Problemli hamilelik derken canım. Ne problemin var acaba.benimde perinotolog a gitmem gerekiyor 12.haftada serklaj atilmali da. Bende aynı hastanede semih bey var ona randevu aldım.

Problemli hamilelik derken canım. Ne problemin var acaba.benimde perinotolog a gitmem gerekiyor 12.haftada serklaj atilmali da. Bende aynı hastanede semih bey var ona randevu aldım.
Merhaba lupus hastasıyım. Hastalığım dolayısıyla bebeğin sağlığı için sürekli takipte olmam gerekiyor.

Canım tam olarak hangi hastahane

Peki doğum kaç paraymış sordunuzmu doğum 2milyat diyorlar çok pahalı

merhaba inci hanıma gitmeye devam ediyor musun, doğum yaptıysan memnun kaldın mı sezeryan mı oldu normal doğum mu

merhaba arkadaşlar. konak hastanesi nasıl bir hastane? medical park ayarında mıdır daha mı düşük? ben medical park düşünüyordum ama sigortam hepsini karşılamıyormuş konak a bi bakıp görsem mi, orada beğendiğiniz doktor var mı acaba

Canım medical park yeni bir hastahane tüm makinalar aletler daha yrni teknoloji ve doktorlarını diğrr hastahanelerin iyi doktorlarından seçip almış bir sürü isim yapmış tanınmış doktor var konak baya eski bir hastahane ve techizatı daha düşük konakta yalnız etkan bey var herkes cok övüyor hatta medical bunuda transfer etmek istemiş vok iyi bir doktor ama cok yoğun

aynen zaten doktorlara bakınca en çok ismi geçen doktorların hepsi burada toplanmış resmen. acıbadem e bile kimseyi bırakmamışlar. erkan beyi de mi almak istemiş?.. ben medicalpark ta inci hn, eray bey ve semih bey i sordum hepsi için 5.000 tl dediler (sgk lı değilim). keşke diğer doktorlar için de fiyat sorsaydım. hastanedeki bütün diğer doktorlar bu kadar pahalı mı acaba. ben başından beri semih beye gidiyorum ama medical de başka iyi doktor ve daha uygun doğum yapan varsa geçebilirim diye düşünüyorum.

ben ayşegül gürlere gidiyorum medical akademi cihan ile anlaşması var
gayette ilgili bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…