Merhaba ben siteye yeni üye oldum. Şuan 26. haftalık hamileyim. Cihan hastanesinde Mehmet Müezzinoğluna gidiyorum. Ama bundan önce 3 dr değiştirdim.
1. Gölcük aile tıp merkezi Faruk bey; evde test sonucum + çıkınca ona gittim gebe olduğumu tahlille söyledi. Fakat keseyi göremeyince jinekolojik muayene yolu ile çok kurcaladı (Bu düşüğe neden olan yöntemlerden birisiymiş). Ama bilmiyordum yöntem bu heralde dedim ses çıkarmadım. Allahtan bebişime birşey olmadı. Bana 5 çeşit ilaç yazdı gönderdi. Hiç hoşuma gitmedi.
2. Akademi hastanesi Nuri bey; İlk başlarda çok iyi ilgilendi. Bu kadar ilaç içilirmi dedi hepsini çöpe atmamı söyledi. Bizim anamız ilaçmı kullandı da bizler sağlıklı dünyaya gelmişiz dedi. Gözüme girdi. 4. ayda demir hapına başlattı. Zaman geçtikçe muayene ücretim arttı. Ücret fazla amadr çok fazla us ile bakmıordu birgün yatmamla kalkmam bir oldu (5 dk) tamam herşey iyi birdahaki ay görüşürüz dedi. Birkaçsoru soracaktım ki ben üzerimi silene kadar çıkıp gitmiş. Özel biryere gidicekti belliydi ama hastasına bu şekilde kısa bakıp üstüne birde 75 tl almaları canımı sıktı. Birde hastane bebek yoğun bakım konusunda yetersizmiş sıkıntı olduğunda çevre hast. gönderiyoruz dediler.
3. Özel cihan hastanesi Gökhan Gümüştaş; 2 kez kontrole gittim. İlgilenmesi güzeldi detaylı bakıyor. Ama sen sorunca cvp veriyor. Birazda fazla ağzında geveliyor cümleleri duymak zor oluyordu. 3. kontrolde cmrt günü çalışmayacağını söylediler. ÇAlıştığı yer özel, bende özelde çalıştığım için birtek cmrt gidebiliyordum. Hafta içi gidebilcek durumda olsam zaten devlete giderdim. . Sinirlendim onuda bıraktım.
4. Özel cihan hastanesi Mehmet Müezzinoğlu; Dr. 10 numara sanki ailesinden birisiymişsin gibi seninle sohbet ediyor. Cana yakınlığı psikolojik de destek oluyor. Kendinizi iyi hissediyorsunuz. Uzun uzun bebeği inceliyor. Detaylı bilgileri veriyor. Aklında ? kalmadan eve dönüyorum. Doğumu cihan hastanesinde Mehmet Müezzinoğluna yaptıracağım. 5. ayımda doğru bir dr ile tanıştığıma inanıyorum. Gidecek olanlara da tavsiye ediyorum. Ayrıca muayene ücreti 62 TL. Bebek ayı arttığında fiyat değişmiyor. Akademi hastanesi bu şekilde işlem yapıyordu. Konak hastanesinin de devletten farkı kalmadığını duydum. Ayrıca konağa gidipte 100 TL verip kısa sürede dr yanından ayrılacağıma, birde doktorlara her gittiğinde kendini hatırlatman gerekiyormuş, okadar kalabalık oluyor ki adam senin bilgilerini hatırlayamıyor. Arkadaşım Konak hastanesinde Erkan beye gidiyordu değiştirdi. Cihana gitmek hem uygun fiyat hemde dr iyi diyorum ben.