Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

Bende şuan yeni bir gebelik dönemindeyim. dr araştırması yapıyorum. Cihan hastanesi Lütfiye hanımı çok iyi diye duydum ancak hastane muayene ücreti çok fazla. Dogum ücretide o anki tetkiklere bağlıymis. Tercihim öncelikle bayan dr.dan yana. Kararsız nereye gideceğimi bilmiyorum. .?

Bende şuan yeni bir gebelik dönemindeyim. dr araştırması yapıyorum. Cihan hastanesi Lütfiye hanımı çok iyi diye duydum ancak hastane muayene ücreti çok fazla. Dogum ücretide o anki tetkiklere bağlıymis. Tercihim öncelikle bayan dr.dan yana. Kararsız nereye gideceğimi bilmiyorum. .?
cihan hastanesınde muayene ucretı ne kadar pekı?

cihan hastanesınde muayene ucretı ne kadar pekı?
Walla bugun arayip sorduk. 97 tl dediler. Özel saglik sigortalarina göre yüzdelik indirimler var. Biz demirhayatliyiz.70 küsür her muayene.yengem 2ay önce orda dogum yapti. Ak sigorta kapsaminda dogum ucreti ödemedi. Muayenede cuzi bir tutardi.

Walla bugun arayip sorduk. 97 tl dediler. Özel saglik sigortalarina göre yüzdelik indirimler var. Biz demirhayatliyiz.70 küsür her muayene.yengem 2ay önce orda dogum yapti. Ak sigorta kapsaminda dogum ucreti ödemedi. Muayenede cuzi bir tutardi.
cihan hastanesi pahalıymıs benım özel saglık sıgortam yok emeklı sandıgı var akademı hastanesıne gıdıyorum muayene ucretı 60,55 tl ama daha dogum ucretını sormadım epidural ıle normal dusunuyorum birde hamıle oldugun zaman ozel saglık sıgortasını baslatamıyor muyum hamıle olmadan once mı baslamalıydımo_O

cihan hastanesi pahalıymıs benım özel saglık sıgortam yok emeklı sandıgı var akademı hastanesıne gıdıyorum muayene ucretı 60,55 tl ama daha dogum ucretını sormadım epidural ıle normal dusunuyorum birde hamıle oldugun zaman ozel saglık sıgortasını baslatamıyor muyum hamıle olmadan once mı baslamalıydımo_O
Ozel sağlık sigortasi ile ilgili bilgim yok. Esimin fabrikadan var ozel saglik sigortasi. Bende akademi ve konak düşünüyorum. Her ikisinede gidecegim ve ilgi alakaya ve dr.a göre tercih yapacagim sanirim.aslinda bana en yakin marmara hastanesi ama tavsiye etmiyorlar orayi pek. Cok kararsizim coook :-)

Epidural ve normal dogum haricinde ağrısız doğum diye bir doğum daha var. Ben bizzat yengem de gördüm bunu. Çok iyi bir dogum şekli tabiki şartlar normal olunca. Çoğu hastanede var bilginize bayanlar

Özel marmara hastanesi Leyla hanimda dogum yapan varmi? Ben ilk hamileligimde 8ay boyunca ona gittim. Sonrasinda gece dogum kabul etmediklerini ogrenince baska yere gittim. Suan hastane yenilendi hersey tam teşekküllü tekrar orayami gitsem diye de düşünüyorum. Leyla hanimin yaklasimlari gayet iyiydi. Varmi orda dogum yapaniniz?

Ozel sağlık sigortasi ile ilgili bilgim yok. Esimin fabrikadan var ozel saglik sigortasi. Bende akademi ve konak düşünüyorum. Her ikisinede gidecegim ve ilgi alakaya ve dr.a göre tercih yapacagim sanirim.aslinda bana en yakin marmara hastanesi ama tavsiye etmiyorlar orayi pek. Cok kararsizim coook :-)
cevap biraz gec oldu kusura bakmayın dün gece düşük tehdidi ile hastanede yattım bişey sorcam bu agrısız dogum normal dogum mu eger oyleyse ben onu tercıh ederım herhalde bende akademıde dogum dusunuyorum umarım orada da yapıyorlardır

cevap biraz gec oldu kusura bakmayın dün gece düşük tehdidi ile hastanede yattım bişey sorcam bu agrısız dogum normal dogum mu eger oyleyse ben onu tercıh ederım herhalde bende akademıde dogum dusunuyorum umarım orada da yapıyorlardır
Geçmiş olsun cok dikkat edin. Ilk 3 ay cok önemli bebegin anne karninda tutunmasi acisindan. Evet agrisiz dogum normal dogum gibi ancak normal dogumdaki gibi dikis falan hic bisey yok. Gayet güzel bir yöntem.akademide var sanirim. Cogu ozel hastanede var internetten arastirdgim kadariyla

Ağrısız doğum (Epidural Anestezi):- Belden epidural alana enjeksiyon ile verilen ilaç yardımıyla, bilincinizi kaybetmeden ve bebeğinize zarar vermeden uygulanan bir yöntemdir.
- Doğum kasılmalarını engellemeden ağrı duymamanızı sağlar .

Hasta Kontrollü Analjezi (PCA):KK70:oğum sırasında ve sonrasında ağrı hisseden hastanın, kendisinin bastığı bir düğme sayesinde verilen ilaç ile ağrının kesilmesi yöntemidir.
- Sanıldığı gibi, belden yapılan iğnenin felç yapma olasılığı yoktur.

Geçmiş olsun cok dikkat edin. Ilk 3 ay cok önemli bebegin anne karninda tutunmasi acisindan. Evet agrisiz dogum normal dogum gibi ancak normal dogumdaki gibi dikis falan hic bisey yok. Gayet güzel bir yöntem.akademide var sanirim. Cogu ozel hastanede var internetten arastirdgim kadariyla
Sagolun tesekkur ederim dedigin gibi cok iyi bi yontemmis aciklamalari da okudum gayet mantikli bence dikis olmamasi da cok iyimis

Sagolun tesekkur ederim dedigin gibi cok iyi bi yontemmis aciklamalari da okudum gayet mantikli bence dikis olmamasi da cok iyimis
yengem eylülde dogum yapti hastanede yaninda ben kaldim. Hemsire tüm dogum yöntemlerini oncesi ve sonrası olarak anlatti. Tabikide en cazip bu dogum şekli geldi. Uygulanma seklinide gördüm. Kesinlikle şartlar uygun olursa bendw bunu tercih edecegim

ben kararsızım erkan bey'e gittim mehmet ataman'a da gittim ama karar veremedim henüz. bir sonraki randevuda nuri bey'e gideceğim
Sonraki kontrolun ne zaman peki canim ben bu ayin basinda gittim araligin sonunda gel dedi nuri bey ikili testten de bahsetmedi araliksonu cok gec olmaz mi?

Merhaba,
ben Özel Koceli Tıp Merkezine sımir testi yaptırmak için Aylin hanıma gittim. Yüzüme bile bakmadan ne için geldiğimi sormadan bana Hamile misin dedi. bende Hamile olmadığımı sadece, sımir test yaptırmak istediğimi söyledim. yüzüme gene bakmadan kontrolleri yaptı ve gereksiz olarak bir de "Gizli Şeker" tahlili istedi. öncesinde anlam veremedim ancak gene de yaptrıdım ve sonuçlarda herhangi birşey cok sukur cıkmadı. sonrasından gereksiz test yaptırdığı için onu tercih etmedim.
Sonrasında aynı hastaneden Emine hanıma gittim. Ön gebelik öncesi tahliler için, öncesinde çok ilgili davrandı tüm tahlilerimi ve kontrollerimi yaptırdım ve idrarımda virüs cıktı. simdi onun için antibiyotik kullanırken, bana dediki yumurtalıklarım tembelmiş. onun içinde ayrı tahlil istedi ve adetimin 2. ya da 3. günnde gelmemi istedi. gene inanarak gittim ve tahlilim iiy olmasına ragmen bana ovulasyonumu güçlendirmesi ve cabuk hamile olmama için ilaç tedavisi verdi. ilacı tabi saf saf aldım ve içerğini okudugmda tüylerim diken diken oldu. ilac normalde düşük yapan, tüp bebek tedavisinde ve kanaması olan kişilere verilen bir ilaç ve ben allahıma bin şükür şimdiye kadar böyle birşey yaşamadıgım gbi tahlilerimde de yumurtalıklarımın iyi çıkmasına rağmen sanki sorunlu biriymişim moduna sokularak hastalıklı tedavime başlandı. tabikide bir daha kenndisine gitmeye düşünmüyorum ve kimseye de Özel Kocaeli tıp merkezini özellikle de Kadın Dogum için tavsiye etmiyorum. tamamen gereksiz testler ve tedavilerler insanların soyduklar yetmiyormus gibi saglıkları ile de oynuyorlar.

Merhaba ben siteye yeni üye oldum. Şuan 26. haftalık hamileyim. Cihan hastanesinde Mehmet Müezzinoğluna gidiyorum. Ama bundan önce 3 dr değiştirdim.
1. Gölcük aile tıp merkezi Faruk bey; evde test sonucum + çıkınca ona gittim gebe olduğumu tahlille söyledi. Fakat keseyi göremeyince jinekolojik muayene yolu ile çok kurcaladı (Bu düşüğe neden olan yöntemlerden birisiymiş). Ama bilmiyordum yöntem bu heralde dedim ses çıkarmadım. Allahtan bebişime birşey olmadı. Bana 5 çeşit ilaç yazdı gönderdi. Hiç hoşuma gitmedi.
2. Akademi hastanesi Nuri bey; İlk başlarda çok iyi ilgilendi. Bu kadar ilaç içilirmi dedi hepsini çöpe atmamı söyledi. Bizim anamız ilaçmı kullandı da bizler sağlıklı dünyaya gelmişiz dedi. Gözüme girdi. 4. ayda demir hapına başlattı. Zaman geçtikçe muayene ücretim arttı. Ücret fazla amadr çok fazla us ile bakmıordu birgün yatmamla kalkmam bir oldu (5 dk) tamam herşey iyi birdahaki ay görüşürüz dedi. Birkaçsoru soracaktım ki ben üzerimi silene kadar çıkıp gitmiş. Özel biryere gidicekti belliydi ama hastasına bu şekilde kısa bakıp üstüne birde 75 tl almaları canımı sıktı. Birde hastane bebek yoğun bakım konusunda yetersizmiş sıkıntı olduğunda çevre hast. gönderiyoruz dediler.
3. Özel cihan hastanesi Gökhan Gümüştaş; 2 kez kontrole gittim. İlgilenmesi güzeldi detaylı bakıyor. Ama sen sorunca cvp veriyor. Birazda fazla ağzında geveliyor cümleleri duymak zor oluyordu. 3. kontrolde cmrt günü çalışmayacağını söylediler. ÇAlıştığı yer özel, bende özelde çalıştığım için birtek cmrt gidebiliyordum. Hafta içi gidebilcek durumda olsam zaten devlete giderdim. . Sinirlendim onuda bıraktım.
4. Özel cihan hastanesi Mehmet Müezzinoğlu; Dr. 10 numara sanki ailesinden birisiymişsin gibi seninle sohbet ediyor. Cana yakınlığı psikolojik de destek oluyor. Kendinizi iyi hissediyorsunuz. Uzun uzun bebeği inceliyor. Detaylı bilgileri veriyor. Aklında ? kalmadan eve dönüyorum. Doğumu cihan hastanesinde Mehmet Müezzinoğluna yaptıracağım. 5. ayımda doğru bir dr ile tanıştığıma inanıyorum. Gidecek olanlara da tavsiye ediyorum. Ayrıca muayene ücreti 62 TL. Bebek ayı arttığında fiyat değişmiyor. Akademi hastanesi bu şekilde işlem yapıyordu. Konak hastanesinin de devletten farkı kalmadığını duydum. Ayrıca konağa gidipte 100 TL verip kısa sürede dr yanından ayrılacağıma, birde doktorlara her gittiğinde kendini hatırlatman gerekiyormuş, okadar kalabalık oluyor ki adam senin bilgilerini hatırlayamıyor. Arkadaşım Konak hastanesinde Erkan beye gidiyordu değiştirdi. Cihana gitmek hem uygun fiyat hemde dr iyi diyorum ben.
tavsiye üzerine nuri beye gidiyorum ama artık baydı gıbı ılk zamanlar ıyıydı sımdı başından savıyor gıbı geldi bana cinsiyette once kız dedı şimdi erkek dedi pek ınanmadım doktor arıyorum bakalım

tavsiye üzerine nuri beye gidiyorum ama artık baydı gıbı ılk zamanlar ıyıydı sımdı başından savıyor gıbı geldi bana cinsiyette once kız dedı şimdi erkek dedi pek ınanmadım doktor arıyorum bakalım
ben hala nuri beye gidiyorum muayene ücreti iyice arttı şu anda 90 küsür ödüyorum ama doğuma az kaldı yoksa muayeneleri çok pahalı bana ilk cinsiyet tahminini doğru söyledi sonrada değişmedi zaten 16. haftadan sonra söylemişti 12 de gittiğimde belli olmaz demişti söylememişti o haftalarda söylediyse yanılmış olabilir çünkü 12. haftada radyoloji uzmanı erkek dedi 15 de kız olduğu kesinleşti nuri beyde yaşadığım tek olumsuz olay yine 12 ve 14haftalarda gece kanamam olmuştu yarın gel bakarız deyince çok sinirlenmiştim sonra devlete gittim yatış ve takip yapıldı 1 hafta raporlu evde yattım bu şekilde onun dışında bi sıkıntı yaşamadımHoppa

ben hala nuri beye gidiyorum muayene ücreti iyice arttı şu anda 90 küsür ödüyorum ama doğuma az kaldı yoksa muayeneleri çok pahalı bana ilk cinsiyet tahminini doğru söyledi sonrada değişmedi zaten 16. haftadan sonra söylemişti 12 de gittiğimde belli olmaz demişti söylememişti o haftalarda söylediyse yanılmış olabilir çünkü 12. haftada radyoloji uzmanı erkek dedi 15 de kız olduğu kesinleşti nuri beyde yaşadığım tek olumsuz olay yine 12 ve 14haftalarda gece kanamam olmuştu yarın gel bakarız deyince çok sinirlenmiştim sonra devlete gittim yatış ve takip yapıldı 1 hafta raporlu evde yattım bu şekilde onun dışında bi sıkıntı yaşamadımHoppa
anladım cnm ben yinede emin olup hazırlık yapmıyorum 20. haftayı bekliyorum benim bebiş çok hareketli ve bacakları kapalıydı ondan kesin demedi zaten o yüzden ben yinede cihan hastanesine gidicem mehmet bey varmış çok ovuyolar bakalım

cihan hastanesi mehmet beye giden varmı bilgi versin

Aynen hanımlar bn de Dr arayışındayım.. :anneadayı:bayan Dr tercihim ama bulamıyorum..
Akademi hastanesinde Arzu hanıma gidiyorum güler yüzlü bir bayan ama o da hemen bakıp kalkıyor daha folik asitten başka bir şey çıkmadı ağzından.. hiçbir bilgi vermedi ne şunu yap ne yapma diye..:KK43:

X