Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

cnmm ben bugün gittim faruk beye baya hastası var bu ay yumurtaların durumuna göre aşılama yapabiliriz hakkımda hayırlısı olsun inşş.

hayırlısı olsun inşallah.faruk bey kalabalık diye gitmiştim Veysel beye zaten.güzel haberlerini bekliyorum bana da haber ver

Merhaba arkadaşlar kocaeli darıcadayım 6 hafta 5 günlük hamileyim ve gerçekten iyi bir bayan doktro arıyorum. Darıcadaki hospitalparkta ebru karacaya gittim ilk olarak yalnız hiç memnun kalmadım çok eski bir hastane ve çokda ilgili değildi. Sizinde bildiğiniz darıcada yada gebzede doktor tanıyorsanız bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi gebzede merkez hastanesine gidicem bakalım orda memnun kalıcakmıyım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)

kocaelide 3 doktor denemem oldu

1, kocaeli tıp merkezi emine hanım, berbattı, kahverengi su gibi ani akıntı sebebiyle gitmiştim. baktı baktı mırıldandı, neyim var diye defalarca sordum rahatsızlığımı söylemedi, yüzüme bile bakmadı, bebek düşünüyorum dedim, hıı çok ileri yaşlara ertelememek lazım dedi vitamin yazıp yolladı

2, cihan hastanesi lütfiye hanım, gebelik takibi için gittim, yumuşak sevecen bi kadın, ilk hamileliğim hiç bi bilgim yok neye dikkat edeyim dedim, ağır kaldırma, yükseklere uzanma, cinsel ilişki yasak dedi bu kadar!! bide progestan yazdı. memlekete gidince ablamın hastanesine gittim, tanıdık olunca özel ilgi de oluyor haliyle, kanama risk hiçbir sorun yok ilişikiyi neden yasakladı ki, hem progestan da riskli durumlar için boşa ilaç alıyosun dedi ilacı da doktoru da bıraktım yol yakınken..

3, konak funda hanım, tek kelimeyle doktor ve hastane budur, zaten tavsiye üzerine gitmiştim. en uzun ultrasonumuz oldu, herşeyi anlattı çookk tecrübeli, bütün organları tek tek inceledi ama o kadar hızlı baktı ve ölçtüki herşeyi tecrübesine hayran kaldık, bide renkli ultrasonda resimler verdi. girişte tüm bilgileri alıp tansiyon kilo kontrolü de yaptılar cihana da 62tl veriyosun ama devletten çok farkı yok ona vereceğime konağa 72tl verdim ağzım kulaklarımda bebeğimin resmiyle hastaneden çıktım :) ilerleyen aylarda muayene 100tl oluyomuş ama bu gönül huzuru için değer...

bunu yazalı uzun zaman olmuş umarım görüp sorumu cevaplarsın. ben henüz nişanlıyım ama bazen jinekolağa gitmem gereken durumlar olabiliyo. evlendiğim zaman izmitte oturucam hastane ve doktorlar hakkında bilgim yok :26: funda hanımdan memnun kalmana sevindim. benim sormak istediğim konak hastanesinde muayene 72 lira yazmışsın ya bu sigortalı ücret mi yoksa sigortasız ücret mi :26:

Merhaba ben siteye yeni üye oldum. Şuan 26. haftalık hamileyim. Cihan hastanesinde Mehmet Müezzinoğluna gidiyorum. Ama bundan önce 3 dr değiştirdim.
1. Gölcük aile tıp merkezi Faruk bey; evde test sonucum + çıkınca ona gittim gebe olduğumu tahlille söyledi. Fakat keseyi göremeyince jinekolojik muayene yolu ile çok kurcaladı (Bu düşüğe neden olan yöntemlerden birisiymiş). Ama bilmiyordum yöntem bu heralde dedim ses çıkarmadım. Allahtan bebişime birşey olmadı. Bana 5 çeşit ilaç yazdı gönderdi. Hiç hoşuma gitmedi.
2. Akademi hastanesi Nuri bey; İlk başlarda çok iyi ilgilendi. Bu kadar ilaç içilirmi dedi hepsini çöpe atmamı söyledi. Bizim anamız ilaçmı kullandı da bizler sağlıklı dünyaya gelmişiz dedi. Gözüme girdi. 4. ayda demir hapına başlattı. Zaman geçtikçe muayene ücretim arttı. Ücret fazla amadr çok fazla us ile bakmıordu birgün yatmamla kalkmam bir oldu (5 dk) tamam herşey iyi birdahaki ay görüşürüz dedi. Birkaçsoru soracaktım ki ben üzerimi silene kadar çıkıp gitmiş. Özel biryere gidicekti belliydi ama hastasına bu şekilde kısa bakıp üstüne birde 75 tl almaları canımı sıktı. Birde hastane bebek yoğun bakım konusunda yetersizmiş sıkıntı olduğunda çevre hast. gönderiyoruz dediler.
3. Özel cihan hastanesi Gökhan Gümüştaş; 2 kez kontrole gittim. İlgilenmesi güzeldi detaylı bakıyor. Ama sen sorunca cvp veriyor. Birazda fazla ağzında geveliyor cümleleri duymak zor oluyordu. 3. kontrolde cmrt günü çalışmayacağını söylediler. ÇAlıştığı yer özel, bende özelde çalıştığım için birtek cmrt gidebiliyordum. Hafta içi gidebilcek durumda olsam zaten devlete giderdim. . Sinirlendim onuda bıraktım.
4. Özel cihan hastanesi Mehmet Müezzinoğlu; Dr. 10 numara sanki ailesinden birisiymişsin gibi seninle sohbet ediyor. Cana yakınlığı psikolojik de destek oluyor. Kendinizi iyi hissediyorsunuz. Uzun uzun bebeği inceliyor. Detaylı bilgileri veriyor. Aklında ? kalmadan eve dönüyorum. Doğumu cihan hastanesinde Mehmet Müezzinoğluna yaptıracağım. 5. ayımda doğru bir dr ile tanıştığıma inanıyorum. Gidecek olanlara da tavsiye ediyorum. Ayrıca muayene ücreti 62 TL. Bebek ayı arttığında fiyat değişmiyor. Akademi hastanesi bu şekilde işlem yapıyordu. Konak hastanesinin de devletten farkı kalmadığını duydum. Ayrıca konağa gidipte 100 TL verip kısa sürede dr yanından ayrılacağıma, birde doktorlara her gittiğinde kendini hatırlatman gerekiyormuş, okadar kalabalık oluyor ki adam senin bilgilerini hatırlayamıyor. Arkadaşım Konak hastanesinde Erkan beye gidiyordu değiştirdi. Cihana gitmek hem uygun fiyat hemde dr iyi diyorum ben.

bende 4 haftalık hamileyim ve akademide arzu hanıma gidiyorum. ilk gittigimizde oo cok kucuk ama gorunuyo 2 haftalık demişti ama salı gunu gıttım düşük tehliken var dedi. sadece dikkat et dedi. kanaman olursa. kürtaş dedi. ne yapayım bi doktor adı verin ama bayan. izmite yeni tayın oldum ve gelır gelmezde hamıle kaldım. cıldırcam alalhım

Merhaba canım üzülme sıkma canını Ben cihan hastanesinde Lütfiye hn. gidiyorum. Sıcak ve ilgili biri ama cok yoğun 15 -20 gün sonraya randevu verebilir. Aynı Hastanede Funda Doğan var yaşı da 60 larda vardır sanrım yani hem tecrübeli hemde aşırı yoğun değil istersen bir kezde ona git dene derim. Lütfiye hn cok yoğun olduğundan geç randevu alabilirsin beklerim dersen ona git. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.

sağol canım funda hanıma gittim. Cok tatlı bir doktor..... Cok ılımlı
şimdilik ona gitmeyi planlıyorum.

bide sendikalarla anlaşması var. %15 indirirm yapıyolar.

Arkadaşlar kendimde izmitte hekimim gebeliğimi konak hastanesinde erkan bey takip ediyor.aklınız varsa üniversite hastanesine güvenmeyin.orada da çok kıymetli hocalar var ama 7#24 başınızda bekleyen asistanlar,ayrıca laboratuarı ve doğumhanesi rezillik içinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkan bey çok yoğunmuş. ve erkek doktor ben kadında bile çok utandım titredim.. erkek olsa kalp krizi

Merhaba bende yeni üyeyim. Üye olmadan öncede takip ediyordum. İzmitte kadın doğumcu dr arayanlar kesinlikle Gökhan Gümüştaş ve Ertan İzgiç e gitmeyin derim. Onların uyguladıkları yanlış tedavilerin kurbanı oldum ben. Sizlerde dr seçerken çok dikkatli olun derim.

slm kızlar bende kocaelıde kadın doğum doktoru arıyorum önce demet hanıma gıttım ılk gıttıgımde cok ıyı davradı smear aldı falan ıkıncı gıdısımde hıc hoslanmadım tavrından smear sonucunu gostermeye gıttım bıde beta hcg sonucu gosterdım muayene ucretı yatırmadım sadece sonuc gostercem dıye hasta olmamasına ragmen hıc ılgılı degıldı para odemeyınce oyle yaptı herhalde sonra akademıde nurı beye gıttım coook ıyı bır doktor aslında bıde sımdı hamıleyım sanırım nurı beye devam etcem bu forumun hepsını okudum ama hala kararsızım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…