Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

Arkadaşlar..kocaeli tıp merkezindeki emine hanıma muayene olanınız var mı..çrşamba gününe randevum var..bir bilgisi olan var mı acaba...

kızlar ben ahmet doğruöze gidiyorum çok iyi bir doktor izmit kadın sağlığında kendisi özel hastane fakat sağlık güvenceniz varsa sadece katkı payı alıo oda 20 lira falan

banada bu doktoru tavsiye ettiler çok ilgilniyo mu rahat rahat istediğini sprabiliyo musun
doğum ne kadar
dana önce doğum yaptırdığı tanıdıkların var mı?

ben erkan aktaşa gidiyordum çok kendini beğenmiş bir doktor.soru bile sormaya çekiniyorsunuz.kendisini değiştirmeyi düşünüyorum.siz siz olun kime giderseniz gidin erkan aktaşın eline düşmeyin.

Şu an 5 aylık hamileyim ve doktorum Erkan Aktaş, her gittiğimde çok güzel ilgileniyor, bilgilendiriyor. İçten, bilgili ve samimi bir insan. O kadar çok şey anlatıyor ki bana soracak şey bırakmıyor, hatta odadan biz çıkarken bile eşimle bana bir şeyler açıklamayı sürdürüyor. Hamileliğimle ilgisi olmayan safra kesesi taşlarımı bile o anladı ve cerraha yönlendirdi. Bir akrabamın tavsiyesi ile gittiğim Dr erkan beyden çok memnunum.

Hamileliğim boyunca Körfez Marmara hastanesinde İsmail Yılmaza gittim. Çok memnun kaldım çok ilgili ve içten bir doktor. Ama doğumum esnasında kendisi burada olmadığı için Erkan Aktaş doğumumu yaptırdı. Her ikisinden de çok çok memnunum. Bu arada spinal sezaryen oldum

Ben akademide Yaşar Beye gidiyorum ve çok memnunum, ilk doğumuda burada yapmıştım. gerek ebeler olsun gerek hemişreler hepsi çok ilgiliydi.

kızlar ben ahmet doğruöze gidiyorum çok iyi bir doktor izmit kadın sağlığında kendisi özel hastane fakat sağlık güvenceniz varsa sadece katkı payı alıo oda 20 lira falan

Bende ahmet dogruoz e gidiyorum benden 30 tl aliolar ve duduguma gore fazla verenlerde oluyormus . Ama ahmet dogruoz mukemmel bir doktor herkese tavsiye ederim

merhaba arkadaslar ben konak hastanesine erkan beye gidiyorum.çok yoğun bir doktor, tabiki bunun nedenide iyi bir doktor olmasından, fakat sorularımızı hep ayak üstü soruyoruz. doğumla ilgili soracağım sorualrıda hep unutuyorum. konak hastanesinde doğum yapan arkadaslar varsa, doğumhane nasıl tek kişilikmi? bebeğin bileziği hemen annenin gözünün önündemi takılıyor?nerde yıkınıyor? sonuçta bi günde bir sürü bebek oluyor? nasıl takibini yapıyolar.içeri kimseyide almıyorlarmış?bana bu konuda yardımcı olacak birisi olursa çok sevinirim.

merhaba :)

bende konakta gülçin hanıma gidiyorum..sen memnun kalmadık diyince aklım bulandı acaba neden memnun kalmamıştınız canım ?

merhaba
ben 31.haftamın içindeyim konak hastanesi erkan beye gidiyorum. çok da memnunum tek merak ettiğim şuanda, yaklaştığımız için de olsa gerek, doğum nasıl olcak? doğumhaneler nasıl? doğumunuzu epiduralmi yaptınız yoksa komple baygınmıydınız? çocuğun takibi nasıl oluyor? yani çocuğu sizden alıp gidiyorlarmı? yıkama nerde yapılıyor? çocuğun kol bandı gözünüzün önündemi takılıyor? ne bileyim dışarda olanlar çocuğun yıkanmasını falan görebiliyormu? çok soru sordum ama çokda merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. bu arada bebişinizde hayırlı olsun inş. allah uzun güzel bi yaşam nasip etsin.

ben size anlatayım ben sezeryan oldum normal doğum odalarını bilmiyorum ameliyathane tek kişilikti normal doğuma kesinlikle kendi giriyor ve erkan beyin hastası olmak emin olun fark ettiriyor beni aşağıda biraz beklettiler diye hemşirelerin canına okumuştu. bebeğin bileziği hemen takılıyor bebek yıkanmıyor göbek düşene kadar siz de yıkamıyorsunuz siliyorlar. bebek çıkınca doktor senin başucunda masa var hemen orada ilk muayeneyi yapıyor. bebeği ilk işlemlerinden sonra sana koklatıyorlar veriyorlar sonra giydirmeye götürüyorlar o odaya yakınların yaklaşabiliyor ama içeri giremiyor sanırım karışma olmuyor yani korkmayın saat başı hemşiren geliyor hem seni hem bebeği kontrol ediyorlar. ayrıca çocuk doktoru geliyor odaya. bebeği topuk kanı için götürüyorlar akşama doğru (tabii sen sonra sağlık ocağına mutlaka tekrar aldırıyorsun.) aşısı falan hemen yapılıyor. aç kalırsa süt gelmezse mama getiriyorlar onların biberonu sterilizasyon makinası falan var ama ben kendi biberonumu götürmüştüm. hasta bezi falan oda temizliği hangi saat istersen aında yapılıyordu. ben memnun kaldım. tek dezavantajı kalabalık..

sana öyle teşekkür ederim ki.çok sağolll:)))))))yaa okadar seneryolar üretiyorum okadar stres depresyon mutluluk sevinç özlem ne akdar duygu ve alakalı his varsa hepsini yaşıyorum. nerden aklıma geliyor anlamıyorum ama korkular doğum yaklaştıkça artmaya başladı sanırım. bende sezeryan olmayı düşünüyorum tabi yine allah bilir ben bilecikten izmite gidene kadar sancılarım artıp yolda doğurmazsam:) erkan bey bencede çok hassas. geçen gittiğmizde ordaki doktor ve hemşireler acil oalrak çağırmışlar erkan beyi, normal doğum kesisi okadar yayılmışki toparlayamamışlar erkan bey dikmiş. etrafımdaki tüm arkadas akraba dost çoğu normal doğumdan sonra 30 dikişe sahip oldukları için banada bi tırsma geldi.bende artık sezeryan olmak istiyorum. allah hayırlısınla bebeğimi kucağıma almamı nasip etsin sağlıla inş. bu arada kalabalık olmasıda normal çünkü zaten 1deki randevuma hep 4de girdim ben bunu göze aldım artık napalım.:)

Canım hic merak etme doğuma yakın ben de senin gibi kara düşüncelere salmış idim kendimi ama çok şükür her şey yolunda gitti ben de çok kapıda saatlerce bekledim ama doktor harika bir adam her konuda beni rahatlattı sanki en sevdiği hasta benmisim gibi davrandı.bir daha dogursam yine ona giderim.

merhaba cnm kusura bakma kafama yeni okuduğum konulardan takılan bi şey daha oldu. sonda takımı? ameliyata gitmeden sonda takılıyormuş ?ben sezeryan olmak istiyorum ve sondayı gitmeden önce takıyorlarmış ve inanılmaz acıyormuş bununla ilgili bi bilgin varmı şimdiden teşekkür ederim..:)

canım benimki uyustuktan sonra takildi hic hissetmesini

canım benimki uyustuktan sonra takildi hic hissetmesini

kızlar bana gölcükte önerebileceğiniz infertilite ile ilgilenen bi doktor tavsiye edebilirmisiniz bide faruk karakaya hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi

Son düzenleme:
kızlar bana gölcükte önerebileceğiniz infertilite ile ilgilenen bi doktor tavsiye edebilirmisiniz bide faruk karakaya hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi

faruk bey gölcüğün en tecrübeli doktoru diye biliyorum ben.ama yine iyi araştır doktor çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…