kızlar ben ahmet doğruöze gidiyorum çok iyi bir doktor izmit kadın sağlığında kendisi özel hastane fakat sağlık güvenceniz varsa sadece katkı payı alıo oda 20 lira falan
ben erkan aktaşa gidiyordum çok kendini beğenmiş bir doktor.soru bile sormaya çekiniyorsunuz.kendisini değiştirmeyi düşünüyorum.siz siz olun kime giderseniz gidin erkan aktaşın eline düşmeyin.
kızlar ben ahmet doğruöze gidiyorum çok iyi bir doktor izmit kadın sağlığında kendisi özel hastane fakat sağlık güvenceniz varsa sadece katkı payı alıo oda 20 lira falan
merhaba :)
bende konakta gülçin hanıma gidiyorum..sen memnun kalmadık diyince aklım bulandı acaba neden memnun kalmamıştınız canım ?
merhaba arkadaslar ben konak hastanesine erkan beye gidiyorum.çok yoğun bir doktor, tabiki bunun nedenide iyi bir doktor olmasından, fakat sorularımızı hep ayak üstü soruyoruz. doğumla ilgili soracağım sorualrıda hep unutuyorum. konak hastanesinde doğum yapan arkadaslar varsa, doğumhane nasıl tek kişilikmi? bebeğin bileziği hemen annenin gözünün önündemi takılıyor?nerde yıkınıyor? sonuçta bi günde bir sürü bebek oluyor? nasıl takibini yapıyolar.içeri kimseyide almıyorlarmış?bana bu konuda yardımcı olacak birisi olursa çok sevinirim.
ben size anlatayım ben sezeryan oldum normal doğum odalarını bilmiyorum ameliyathane tek kişiliktinormal doğuma kesinlikle kendi giriyor ve erkan beyin hastası olmak emin olun fark ettiriyor beni aşağıda biraz beklettiler diye hemşirelerin canına okumuştu. bebeğin bileziği hemen takılıyor bebek yıkanmıyor göbek düşene kadar siz de yıkamıyorsunuz siliyorlar. bebek çıkınca doktor senin başucunda masa var hemen orada ilk muayeneyi yapıyor. bebeği ilk işlemlerinden sonra sana koklatıyorlar veriyorlar sonra giydirmeye götürüyorlar o odaya yakınların yaklaşabiliyor ama içeri giremiyor sanırım karışma olmuyor yani korkmayın saat başı hemşiren geliyor hem seni hem bebeği kontrol ediyorlar. ayrıca çocuk doktoru geliyor odaya. bebeği topuk kanı için götürüyorlar akşama doğru (tabii sen sonra sağlık ocağına mutlaka tekrar aldırıyorsun.) aşısı falan hemen yapılıyor. aç kalırsa süt gelmezse mama getiriyorlar onların biberonu sterilizasyon makinası falan var ama ben kendi biberonumu götürmüştüm. hasta bezi falan oda temizliği hangi saat istersen aında yapılıyordu. ben memnun kaldım. tek dezavantajı kalabalık..
Canım hic merak etme doğuma yakın ben de senin gibi kara düşüncelere salmış idim kendimi ama çok şükür her şey yolunda gitti ben de çok kapıda saatlerce bekledim ama doktor harika bir adam her konuda beni rahatlattı sanki en sevdiği hasta benmisim gibi davrandı.bir daha dogursam yine ona giderim.sana öyle teşekkür ederim ki.çok sağolll:)))))))yaa okadar seneryolar üretiyorum okadar stres depresyon mutluluk sevinç özlem ne akdar duygu ve alakalı his varsa hepsini yaşıyorum. nerden aklıma geliyor anlamıyorum ama korkular doğum yaklaştıkça artmaya başladı sanırım. bende sezeryan olmayı düşünüyorum tabi yine allah bilir ben bilecikten izmite gidene kadar sancılarım artıp yolda doğurmazsam:) erkan bey bencede çok hassas. geçen gittiğmizde ordaki doktor ve hemşireler acil oalrak çağırmışlar erkan beyi, normal doğum kesisi okadar yayılmışki toparlayamamışlar erkan bey dikmiş. etrafımdaki tüm arkadas akraba dost çoğu normal doğumdan sonra 30 dikişe sahip oldukları için banada bi tırsma geldi.bende artık sezeryan olmak istiyorum. allah hayırlısınla bebeğimi kucağıma almamı nasip etsin sağlıla inş. bu arada kalabalık olmasıda normal çünkü zaten 1deki randevuma hep 4de girdim ben bunu göze aldım artık napalım.:)
Canım hic merak etme doğuma yakın ben de senin gibi kara düşüncelere salmış idim kendimi ama çok şükür her şey yolunda gitti ben de çok kapıda saatlerce bekledim ama doktor harika bir adam her konuda beni rahatlattı sanki en sevdiği hasta benmisim gibi davrandı.bir daha dogursam yine ona giderim.
canım benimki uyustuktan sonra takildi hic hissetmesinimerhaba cnm kusura bakma kafama yeni okuduğum konulardan takılan bi şey daha oldu. sonda takımı? ameliyata gitmeden sonda takılıyormuş ?ben sezeryan olmak istiyorum ve sondayı gitmeden önce takıyorlarmış ve inanılmaz acıyormuş bununla ilgili bi bilgin varmı şimdiden teşekkür ederim..:)
canım benimki uyustuktan sonra takildi hic hissetmesinimerhaba cnm kusura bakma kafama yeni okuduğum konulardan takılan bi şey daha oldu. sonda takımı? ameliyata gitmeden sonda takılıyormuş ?ben sezeryan olmak istiyorum ve sondayı gitmeden önce takıyorlarmış ve inanılmaz acıyormuş bununla ilgili bi bilgin varmı şimdiden teşekkür ederim..:)
kızlar bana gölcükte önerebileceğiniz infertilite ile ilgilenen bi doktor tavsiye edebilirmisiniz bide faruk karakaya hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi
faruk bey gölcüğün en tecrübeli doktoru diye biliyorum ben.ama yine iyi araştır doktor çok önemli.
cnm her doktorda oldugu gibi iyi diyen de var kötü diyende ben yarına faruk beyde tedaviye başlayacam inşşş.sonucu güzel olur
cnm her doktorda oldugu gibi iyi diyen de var kötü diyende ben yarına faruk beyde tedaviye başlayacam inşşş.sonucu güzel olur