Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

canım konakla pazarlık yapınca düşürüyolar, biz bikaç kere görüştük özel sağlık sig. da vardı düşürdüler, kazım beyde sezaryen oldum, arkadaşların çoğu erkan beyde doğum yaptı, ama sen şimdi funda hanıma gittiğin için doktor değiştirilirmi aynı hastane içinden bilmiyorum, normal doğum yapacaksan devlet hastanesi olabilir, ben kötü olduğunu düşünmüyorum, ama sezaryende tecrübeli doktor olmalı

ben erkan aktaşa gidiyordum çok kendini beğenmiş bir doktor.soru bile sormaya çekiniyorsunuz.kendisini değiştirmeyi düşünüyorum.siz siz olun kime giderseniz gidin erkan aktaşın eline düşmeyin.

Mrb arkadaşlar. Ben izmit kadın doğum hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum da yani devlette. Burada da doğum yapınca herhangi bir ücrt gidiyor mu

kızlar ben ahmet doğruöze gidiyorum çok iyi bir doktor izmit kadın sağlığında kendisi özel hastane fakat sağlık güvenceniz varsa sadece katkı payı alıo oda 20 lira falan

Akademi de çok pahalı geldi bana yaa ultrasonlu muayene ye bile ultrason için para ödüyoruz =72 tl

evet malesef patiks çok masraflı
bende akademiyi deneyim dedim hastaneyi beğendim sıcak samimi bir havası var nuri bey de ilgili ve insanı rahatlatan biri..
ama hem muayene ücreti hem de doğum hanesinin çok küçük oluşu(ilk gidişimde gezdim doğum katını kat:4- sancı odaları minicik vs..) beni düşündürüyor..
sen hiç tahlil falan yaptırdın mı acaba tahliller vs ne kadar onlarda çok uçuktur sanırım..

Akademi de durum böyle ...Ama KOnak ta da muayene ücretleri pek farklı değil.ilk gidişimde 42 lira ödedim iyiymiş dedik ikinci gidişimizde 65 lira dedi öyle bir gaflet anıma denk geldi ödedim ama sonra sordum girince de öğrendim ödediğim ekstra 23 lirayı iki tane renkli ultrason fotosu için ödemişim meğer..yani söylemeleri lazım şunun için arttı muayene ücretiniz diye şeffaflık olmalı eğer hasta sormazsa kuzu gibi ne ödetsek kardır mantığıyla bakıyorlar insanın ağrına gidiyr..bir de doktorun odasına girdik muayenemizi olduk bir telaşe içinde hastane çok kalabalık bu yüzden doktorun telaşı size de yansıyo ne soracağınızı unutuyorsunuz..
neyse en sonunda reçetemi alırken bir de ayrıntılı ultrason yaptırmanız lazım Kazım bey de var bi tek ondan sıra alın sanırım bebeğin kalbinde delik olabilir dendi.kocamla benim başımızdan aşağı kaynar sular döküldü bizi hemen alel acele kazım beyin sekreterine yönlendirdiler falan ücretimizi ödedik ama ikimizn de eli ayağı tutmuyo tabii ne gelirse Rabbimden bilincindeyiz çok şükür ama o kapının önünde beklerken ettiğimiz dualar, üzüntümüz gerçekten çok zormuş..yarım saatsonra kazım bey aldı içeriye yaklaşık bir saat bebeği gördük bütün organlarını inceledik biz sürekli kalbini soruyoruz eşimle o da sürekli gelcem herşey sırayla deyip bizi avutuyo ben ağlıyorum bir yandan en son kalbine baktık kalbindeki sorunu ben de görüyorum falan dedi kireçlenme tarzı bir lekelenme (-- daha sonra Başka bir özel hastanedeki doktor da gördü o kireçlenmeyi önemli bir şey değil o bebeklerin %5in de olabilir diye rahatlattı bizi üzülmeyin falan hiç önemli bir şey değil vs..) olabilir dedi nihayet rahatladık ama bize resmen ecel terleri döktürdüler..kendimizi aptal gibi hissederek çıktık ordan sevinsek mi bize sebepsiz yere o kadar para ödetmelerine üzülsek mi bilemedik sanki kasti idi.. (çünkü doktor bize ilk gidişimizde sormuştu 2li 3lü test ayrıntılı ultrason vs. istiyo musunuz aldırmayacaksanız gerek yok tabii deyip kapatmıştık konuyu..) Yani insana deseler bu ayrıntılı ultrasonu yaptırın sizin için ve bebek için doğumda özellikle bir tehlike var mı olacak mı görmemiz açısından iyi olur diye biz niye yaptırmayalım değil mi sonuçta söz konusu olan bebeğimizin sağlığı..(ordan sonra başka bir doktora daha gittik devlet hastanesinde o da ayrıntılı ultrasonun sadece aldırıp aldırmakla ilgisi olmadığını, doğum esnasında bebeğin akciğer-kalp gibi ciddi sorunları varsa bunu billip ona göre bir doğum planı ve şartları oluşturulması gerektiğini mesela eğer bebeğin kalbinde bir sorun varsa burada doğum yaptıramam size çünkü gerekli ekibim yok diyerek epey güzel açıkladı)..Ama malesef yok hiç bir açıklama yapmadan insanı korkutarak bir nevi de mecbur bırakarak böyle bir durum yaşatmaları hiç hoş bir şey değil bir daha Konaka gitmeme kararı aldım bakalım hayırlısı olur inşallah..
Rabbim tüm anne adaylarına sabırlar nasip etsin bizi hayırlı, insaflı doktorlarla karşılaştırsın inşallah..

gebzeli bayanlar,hangi kadın doğum drunu önerirsiniz...doğumum çok yaklaştı ve ben hala karar veremedim...bugüne kadar devlet hastanesine adem beye gidiyordum ama doğumlara girmiyormuş...1aydır dr arıyorum....merkez hastanesinde cihangir beye gittim pek emin olamadım...tabi birde boğaziçine müge hanıma gittim ama orda doğum yapma taraftarı değilim...tecrübeli arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum..

slm bayanlar bende izmitte oturuyorum ve doktor arıyorum benim bebeğim tüp bebek ilk takiplerimi akademiye gittim ama memnun değilim ikli test yapıp kafamı karıştırdılar sanırım para için yani anlayacağınız güvenilecek ve para kaygısı olmayan bir doktor pek mümkün değil ama memnun olduğunuz tavsiye edebileceğiniz doktor varsa acil şimdiden teşekürler

Merhaba kızlar
Bende akademi hastanesinde nuri hüseyinoğlu na gidiyorum. Bir bilgisi olan varsa iyi veya kötü paylaşırsa sevinirim. Bundan önce konak hastanesinde gülçin hanıma gidiyordum kardeşimde aynı doktora gidiyordu doğum yaptı fakat memnun kalmadık. onun için yeni doktor bakıyorum bende.

merhaba :)

bende konakta gülçin hanıma gidiyorum..sen memnun kalmadık diyince aklım bulandı acaba neden memnun kalmamıştınız canım ?

merhaba :)

bende konakta gülçin hanıma gidiyorum..sen memnun kalmadık diyince aklım bulandı acaba neden memnun kalmamıştınız canım ?

Kardeşim doğumunu konakta gülçin hanımda yaptı malesef çok zor oldu normal doğumdu. doğum tam 40. haftada oldu zaten kontrolu vardı bakmış açılmasına 2cm demiş bugün alacağız.sonra aldılar saat 2 gibiydi. kimse giremiyor içeri. telefonla konuşuyoruz o içerde biz dışarda. ardından gene bakmışlar 2cm açılmada olmuyo.suni sancı verdiler. aradan 3-4 saat geçti işte yeni yeni sancıları oldu. 10 gibi yanlış hatırlamıyorsam doğumu oldu. Ama bebeğin kilosuna felan bakmamış hiç kontroldeykende. sadece açılmasına bide bebeğin pozisyonuna. oysaki bebek 3870 gr doğdu. bu kız incecik ve bebek aşağı inmemişti. doğum sırasında hemsire bastırmış işte karnından öyle inmiş. ardından gelmiş bebek. sonra yandaki odaya almışlar ben gittim görmeye bebeğe emzirmesi için bir allahın kulu yardım etmedi. Hastaneden çıkana kadar da tutturamadılar. Hazır mama şırıngayla besledik hep. Hemşireler bu konuda çok ilgisizdi.şimdi biberonla hazır mamayla besleniyor. ve gülçin hn. sayesinde bebeğimizin koluda sakatlanmış bunuda ertesi gün anladık. bebeğin bir kolu gayet güzelken diğerinde sadece elini kullanabiliyordu. gidip gülçin hn.a söyledik ama karnında sürekli öyle kaldığı içindir dedi. fakat geçmedi. sonra doktor doktor gezdik en son gittiğimiz doktorda sinir kopması olabilr dedi. şimdi daha iyi ama kalıcıda olabilir dedi en son gittiğimiz doktor. Allahım inşallah bir çabuk yardımını verir. İyileşir bebeğimiz. Kısacası biz hiç memnun kalmadık ailecek. Bende gidiyordum bıraktım. Şimdi akademi de nuri hüseyinoğlu var ona gidiyorum. konuşması gayet iyi ilgilenmesi de. Bakalım onun hakkında kötü birşey duymadım şükür. İnşallahta duymam.
Tabi her hastada da aynı sorunlar olacak değil ama ben başımızdan geçeni anlattım. Bilgi paylaşılmalı özellikle de bu tür durumlar.

2009 da doğumumu Konak Hastanesinde yaptım , doktorum da Gülçin Aydardı.

Son derece memnundum ben.İkinci çocuk düşünürsem kesinlikle yine ona giderim heralde. 9 ay tüm kontrollerimde de , doğum sırasında hiç bir sorun yaşamadım.

Ne güzel Allah sorunsuz doğumlar versin herkese. Başımızdan geçeni en azından bilgi amaçla paylaşmak istedim yanlış anlaşılma olmasın.

bende şimdilik memnunum hiç bi problemim yok gülçin hanımla çok detaylı inceleme yapıyor ve çok güler yüzlü ama böyle kötü yorumlar görünce aklım çok bulanıyor açıkçası..

Allah yavrularımızı esirgesin inşallah...

ilknur2013 arkadasım peki siz sadece doğumdamı sorun yaşadınız yani ondan önce kontrollerde filan nasıldı ?

merhaba bende şimdilik memnunum inşallah kötü bi olayla karşılaşmam :)

seninde karnından filan bastıran kötü davranan oldumu biraz anlatırmısın canım lütfen şimdiden teşekkür ediyorum

Yok canim onun oncesinde oyle rahatsiz edici goze batan bir sorun yasamadik Allaha sukur. Zaten ondan o kadar rahattik. Ama sonra bole olunca bir daha adim atmadik konak hastanesine diyebilirim. Acikcasi karnina bastirmasi bebegin asagi inmesini saglamak icindir muhtemelen. ama yinede ne kadar dogru doktorlar daha iyi bilir. hayirlisi canim
Eger memnunsan devam et sonucta ben baska sorun yasayan duymadim ama yine de arastir derim

Doğumumu Funda Doğan yaptı, Kendisi cankat tıp merkezinde muayene etti, sonra kocaeli körfezde sezeryan oldum. Gayet çabuk (20 dakika :))) ve kolay, rahat, keyifli bir ameliyat oldum. ameliyat sonrası sadece 1 hafta sıkıntı çektim o da sıkıntı sayılmazdı... Hemen ayağa kalktım çok şükür... Aslında bu doktor olayı tamamen elektrik meselesi, doktordan elektriği alırsanız isterse kötü desinler gene ona gidiyorsunuz. Benim ikinci doktorumdu. İlki Konakta Funda Hanım'dı ancak Konak hastanesini sevemediğimden dolayı FUnda doğanı tercih ettim. İyi ki de yapmışım dedim... Düşünenlere duyurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…