Mrb hamileler
Ben de hamileliğimin son haftalarındayım ve çok kararsızımm nerede doğuracağım konsunda...
Doktorum Konakta Funda hanım... Bana iki hafta sonra çatılarıma bakacağını belki de doğuma alacağını söyledi.
Kararsız olma sebebim özelde doğum ve alikahya daki izmit kadın doğum hastanesi arasında kalmam.. normal doğm olursa 800 tl yi gözden çıkartmama değecek mi konak... devletle özel arasındaki ilgi farkı bariz bi şekilde ortada. ama maddi durumumuz çk iyi olmadğı için doğumda da bu fark çok bariz mi diye düşünüyorum.. yardımcı olunn
Merhaba kızlar
Bende akademi hastanesinde nuri hüseyinoğlu na gidiyorum. Bir bilgisi olan varsa iyi veya kötü paylaşırsa sevinirim. Bundan önce konak hastanesinde gülçin hanıma gidiyordum kardeşimde aynı doktora gidiyordu doğum yaptı fakat memnun kalmadık. onun için yeni doktor bakıyorum bende.
merhaba :)
bende konakta gülçin hanıma gidiyorum..sen memnun kalmadık diyince aklım bulandı acaba neden memnun kalmamıştınız canım ?
2009 da doğumumu Konak Hastanesinde yaptım , doktorum da Gülçin Aydardı.
Son derece memnundum ben.İkinci çocuk düşünürsem kesinlikle yine ona giderim heralde. 9 ay tüm kontrollerimde de , doğum sırasında hiç bir sorun yaşamadım.
Kardeşim doğumunu konakta gülçin hanımda yaptı malesef çok zor oldu normal doğumdu. doğum tam 40. haftada oldu zaten kontrolu vardı bakmış açılmasına 2cm demiş bugün alacağız.sonra aldılar saat 2 gibiydi. kimse giremiyor içeri. telefonla konuşuyoruz o içerde biz dışarda. ardından gene bakmışlar 2cm açılmada olmuyo.suni sancı verdiler. aradan 3-4 saat geçti işte yeni yeni sancıları oldu. 10 gibi yanlış hatırlamıyorsam doğumu oldu. Ama bebeğin kilosuna felan bakmamış hiç kontroldeykende. sadece açılmasına bide bebeğin pozisyonuna. oysaki bebek 3870 gr doğdu. bu kız incecik ve bebek aşağı inmemişti. doğum sırasında hemsire bastırmış işte karnından öyle inmiş. ardından gelmiş bebek. sonra yandaki odaya almışlar ben gittim görmeye bebeğe emzirmesi için bir allahın kulu yardım etmedi. Hastaneden çıkana kadar da tutturamadılar. Hazır mama şırıngayla besledik hep. Hemşireler bu konuda çok ilgisizdi.şimdi biberonla hazır mamayla besleniyor. ve gülçin hn. sayesinde bebeğimizin koluda sakatlanmış bunuda ertesi gün anladık. bebeğin bir kolu gayet güzelken diğerinde sadece elini kullanabiliyordu. gidip gülçin hn.a söyledik ama karnında sürekli öyle kaldığı içindir dedi. fakat geçmedi. sonra doktor doktor gezdik en son gittiğimiz doktorda sinir kopması olabilr dedi. şimdi daha iyi ama kalıcıda olabilir dedi en son gittiğimiz doktor. Allahım inşallah bir çabuk yardımını verir. İyileşir bebeğimiz. Kısacası biz hiç memnun kalmadık ailecek. Bende gidiyordum bıraktım. Şimdi akademi de nuri hüseyinoğlu var ona gidiyorum. konuşması gayet iyi ilgilenmesi de. Bakalım onun hakkında kötü birşey duymadım şükür. İnşallahta duymam.
Tabi her hastada da aynı sorunlar olacak değil ama ben başımızdan geçeni anlattım. Bilgi paylaşılmalı özellikle de bu tür durumlar.
2009 da doğumumu Konak Hastanesinde yaptım , doktorum da Gülçin Aydardı.
Son derece memnundum ben.İkinci çocuk düşünürsem kesinlikle yine ona giderim heralde. 9 ay tüm kontrollerimde de , doğum sırasında hiç bir sorun yaşamadım.
bende şimdilik memnunum hiç bi problemim yok gülçin hanımla çok detaylı inceleme yapıyor ve çok güler yüzlü ama böyle kötü yorumlar görünce aklım çok bulanıyor açıkçası..
Allah yavrularımızı esirgesin inşallah...
ilknur2013 arkadasım peki siz sadece doğumdamı sorun yaşadınız yani ondan önce kontrollerde filan nasıldı ?