Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

Kocaeli'de Konak Hastanesine gidipte normal doğum yapan hiç yok mu?Herkesi mi sezeryana alıyorlar ?Bende 10 haftalık hamileyim Konakta normal doğum yapmak istiyorum ama kime sorsam sezeryan.Alikahyadaki hastaneye gideceğim en sonunda.

yooookkkk, ben daha duymadım hiç.. canım özel hastanelerin bir çoğunda hemen hemen tüm doğumlar hastane politikasından dolayı sezeryan oluyor.. normal istiyorsan devlete gideceksin, başka seçeneğin yok gibi.. haa benim çok param var diyosan acıbadem de olur..

Selamlar ben yeni geldim :)
forumu baştan sona okudum (üşenmedim) anladığım kocaelinde normal doğumu destekleyen bir tek nuri bey var ve o da türlü bahanelerle büyük oranda sezeryan doğurtuyor. Bu durumda acilden devlette doğuruyoruz :)
Ben henüz hamile değilim ama 3-5 aya düşünüyoruz. Bi de 3800gr a iri diyenlere selam ederim. Ben annemin en küçük çocuğu olarak 3850 imişim ve 3 normal doğumdan bahsediyoruz 30-35 sene öncesinde. tamam 4500 iriye yakın ama insaf edin eskiden 3500 den ufak çocuğa üzülürlermiş ufak diye. Sevgiler Saygılar bunlarda benim fikirlerim

benim iki arkadaşım da normal doğurdu konak ta. ben sezeryan oldumçünkü bebeğim transvers duruyordu ve plasentası artık yaşlanmıştı. transvers yani çocuk yatık ancak kolundan doğabilir öyle bir duruş. aslında KOnak hastanesinin sorunu hastalar çünkü sezerayn ile normal arasında 100 lira fark var. hasta burası özel hastane nasıl istersem doğururum diyor sezeryan oluyor.

haklısın kadınlara da kolay geliyor. Ama bu doktorlarda eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyorlar :)) sonra yok sütüm gelmedi yok bilmem ne.

nasıl yani,şimdi ben acıbademde doğuramayacağımdan konak ta normal doğum istiyorum,ee şimdi ben yollarda mı doğuracağım sezeryan olmamk için

evet işte bunu duymak istiyorum,konakta normal doğum yapanları :) ben gülçin hanıma gidiyorum ve umuttepeye gitmemek için konakta normal dğum yapmak istiyorum. bize biraz bilgi alırmısın arkadaşlarından,dr.ları kim,normal doğumu destekliyorlarmı,doğumhanedeki ilgi,doğuma geliyormu dr.lar ve ücretleri, şimdiden çok teşekkür ederimm..

canım doktorları kazım beydi fiyatı tam bilmiyorum. ama bütün doktorlar normal doğuma giriyorlar konakta. mesele şu sen bilgili olacaksın sezeyan istemiyorum diyeceksin. mesela benim durumum çocuk kol aşağı duruyor vakti geçmiş ne yapsın doktor kolundan mı doğurtsun?

ne devlet ne özel tabikide önce bebeği sonra seni böyle bi riske atamaz ve mecburi sezeryana yönlendirir,ona laf eden yokki,konakta doğum yapmak isteyen biri olarak memnun kaldığınıza sevindim,tşklr

geçen sene şubat ayyında konak hastanesinde normal doğum yaptım.doktorum funda salihoğlu sarıcalı idi. kesinlikle öneririm. normal doğum taraftarı bir doktor.kontrollerim sırasında normal doğum yapabileceğim yönünde yüreklendirdi, cesaret verdi hep.ben çok memnun kaldım.her konu hakkında bilgi veriyor.daha sormadan sorabileceğin konular hakkında bilgi veriyor.

geçen yıl doğum yaptığımda normal doğum 800 tl idi fakat şimdi 750 ye düştüğünü duydum.. sabah 6 da funda hanım doğumuma geldi.(hastaneye gittiğimde ebeler muayene etti ve doğumun başladığını söylediler hemen doktorumu çağırdılar ve çok kısa sürede geldi. koşarak gelmiş )merak ettiğin başka bir konu olursa seve seve yardımcı olurum.

nasıl yani,şimdi ben acıbademde doğuramayacağımdan konak ta normal doğum istiyorum,ee şimdi ben yollarda mı doğuracağım sezeryan olmamk için

Bende gülçin hanıma karar verdim.4 aylık olduk bile.Bakalım bu haftasonu bebişi göreceğiz umarım iyidir.Gülçin hanımında normal doğum yanlısı olduğunu öğrendim.

hmm memnun kaldığına çok sevindim,funda hanımın normal taraftarı olduğunu çok duydum ama gülçin hnm ı bilmiyorum,doğumu konuşmaya erken,sen kafana takma keyfini çıkar diyo şuanda,800 tl dedi bana normal için,doğum paketi diyorlar ama konuşmadık daha nedir diye,herhalde birde doğum fotoğrafçısı varmış?
gebe kalamadığım için gülçin hnma gittiğimde teşhis edip umuttepeye gönderdi beni,ve ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldım,dr.a karşı bir güven de oluştu tabi,ameliyatımdan dolayı alikahya beni doğumda umuttepeye sevkedebilir,o yüzden doğum için konak diye karar verdim,çok fazla hesap çıkartıyorlar,ebeler özel olduğu halde ilgisiz vb.vb. diye yorumlar alıyorum ama bakalm hayırlısı

Bende gülçin hanıma karar verdim.4 aylık olduk bile.Bakalım bu haftasonu bebişi göreceğiz umarım iyidir.Gülçin hanımında normal doğum yanlısı olduğunu öğrendim.

bn memnunum gülçin hanımdan,ohhh süper,sevindim normal doğum yanlısı olduğuna,o kadr korkuyorum ama o kadar da normal olsun istiyorum,hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah:)

doğum ücretini ve doğum paketinin içeriğini hastane girişinde sol tarafta ki (muhasebeydi galiba)bürolardan öğrendik.ayrıntılı olarak bilgi veriyorlar.doğum sırasında yanımda bulunan ebelerden çok memnun kaldım.fakat odaya çıkınca gündüz ilgilenen hemşire bir felaketti. gelip kızımın ve benim ateşimi ölçüyor tansiyonuma bakıyor ve kaçarcasına gidiyordu.kızım doğumdan sonra hemen emdi sütümde geldi hemen ama ilk emmişten sonra tekrar emzirmekte zorluk çektim. hemşireden yardım istiyordum.acıkınca emer diyordu. nöbet değiştikten sonra gelen hemşire mükemmeldi. emmediğini söylediğimizde nasıl emzirmem gerektiğini gösterdi ve anneminde bana nasıl yardımcı olabileceğini gösterdi ve kızım emmeye başladı.hemşire bu gün doğan bebekler söz birliği yapmış galiba emmemek için dedi.hepsiyle uğraşırkan yorgun düşmüş.yüzünden belli oluyordu.allah bir avazda kurtarsın inşallah.

hmm tşkler,amin inşallahh

Konağa gidiyorum doktorum Funda Hanım.Sakarya'da doktor doktor gezip, Kocaeli'de ilk Nuri Bey'e gittim.Memnun kalmadım.Sonra Funda hanımı seçtim iyiki de seçmişim.
İnfertilite tedavisi görüyorum.Daha gebelik elde edemedik ama uğraşıyoruz.
Evet Funda Hanım'da bazen çok bekliyoruz, bazen beklemekten sıkılıyoruz ama odasından mutlaka memnun ayrılıyoruz.O elektriği veriyor size.
20 gün önce aşılamam yapıldı.Doğumhanede yatarken işlem bittikten hemen sonra Funda hanım saçlarımı okşadı, öpücükler kondurdu suratıma, zaten çok çok gergin olan beni bir çırpıda rahatlattı hareketleri ve sözleriyle.
Malesef aşılamam tutmadı ama en büyük destekçim yine doktorumdu.
Doğum olayında da Funda hanım kesinlikle sezeryan yanlısı değil.Her gittiğim de ki çokça kontrollerim olur illaki normal doğumu olur.
Günde dört tane olduğuna denk geldim.
Beklemekle ilgili bir sıkıntınız olmayacaksa kesinlikle Funda Hanımı öneririm.

semih özerene 2 ay önce muayene olmaya gittim . hamile olmayı düşündüğümü kontrol amaçlı gittiği söyledim. suratıma nie geldinde vaktimi aldın der gibi baktı. yalandan bir muayene 1 elevit hap hadi güle güle. zaten daha önceki arkadaşlarımdanda semih beyle ilgili oldukça negatif yorumlar duyarak gitmiştim. eşim doğumu acıbademde yapmam ve prof. seçmem konusunda ısraracı olunca kendim gidip tanımak istedim. ilk intiba oldukça kötüydü. 15 gün içinde muayene hakkım olduğu için verdiği test sonuçlarını göstermek bahanesiyle eşimle gidip tekrar konuşmak istedik. fakat kendisi bize telefonla bilgi vermeyi tercih ettiği için çıkıp gitmiş ve bunu yarım saatlik yoldan hastaneye vardığımızda öğrendik. acıbadem kocaeline konuyla ilgili bütün şikayetlerimizi bildirsekte kimse bize dönüş yapmadı. üstelik bi doluda param gitti. acıbadem sigortamıda hemen iptal ettim. kesinlikle tavsiye etmiyorum. bu kadar para verip bu iş için en iyisini arıyosanız anadolu sağlık merkezi bir alternatif olabilir. telefonla aradığımda bile semih beyden çok daha fazla yardımcı oldular.

arkadaşlar merhaba doktor inci çavuşoğlunun hastasıyım ona gidiyorum özel muayenesi var...acaba doğumu nerede yaptırıyor herhangi bir bilgisi olan varmı acaba ?

Mrb hamileler
Ben de hamileliğimin son haftalarındayım ve çok kararsızımm nerede doğuracağım konsunda...
Doktorum Konakta Funda hanım... Bana iki hafta sonra çatılarıma bakacağını belki de doğuma alacağını söyledi.
Kararsız olma sebebim özelde doğum ve alikahya daki izmit kadın doğum hastanesi arasında kalmam.. normal doğm olursa 800 tl yi gözden çıkartmama değecek mi konak... devletle özel arasındaki ilgi farkı bariz bi şekilde ortada. ama maddi durumumuz çk iyi olmadğı için doğumda da bu fark çok bariz mi diye düşünüyorum.. yardımcı olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…