- 31 Ekim 2011
- 6
- 0
Kocaeli'de Konak Hastanesine gidipte normal doğum yapan hiç yok mu?Herkesi mi sezeryana alıyorlar ?Bende 10 haftalık hamileyim Konakta normal doğum yapmak istiyorum ama kime sorsam sezeryan.Alikahyadaki hastaneye gideceğim en sonunda.
benim iki arkadaşım da normal doğurdu konak ta. ben sezeryan oldumçünkü bebeğim transvers duruyordu ve plasentası artık yaşlanmıştı. transvers yani çocuk yatık ancak kolundan doğabilir öyle bir duruş. aslında KOnak hastanesinin sorunu hastalar çünkü sezerayn ile normal arasında 100 lira fark var. hasta burası özel hastane nasıl istersem doğururum diyor sezeryan oluyor.
yooookkkk, ben daha duymadım hiç.. canım özel hastanelerin bir çoğunda hemen hemen tüm doğumlar hastane politikasından dolayı sezeryan oluyor.. normal istiyorsan devlete gideceksin, başka seçeneğin yok gibi.. haa benim çok param var diyosan acıbadem de olur..
benim iki arkadaşım da normal doğurdu konak ta. ben sezeryan oldumçünkü bebeğim transvers duruyordu ve plasentası artık yaşlanmıştı. transvers yani çocuk yatık ancak kolundan doğabilir öyle bir duruş. aslında KOnak hastanesinin sorunu hastalar çünkü sezerayn ile normal arasında 100 lira fark var. hasta burası özel hastane nasıl istersem doğururum diyor sezeryan oluyor.
evet işte bunu duymak istiyorum,konakta normal doğum yapanları :) ben gülçin hanıma gidiyorum ve umuttepeye gitmemek için konakta normal dğum yapmak istiyorum. bize biraz bilgi alırmısın arkadaşlarından,dr.ları kim,normal doğumu destekliyorlarmı,doğumhanedeki ilgi,doğuma geliyormu dr.lar ve ücretleri, şimdiden çok teşekkür ederimm..
canım doktorları kazım beydi fiyatı tam bilmiyorum. ama bütün doktorlar normal doğuma giriyorlar konakta. mesele şu sen bilgili olacaksın sezeyan istemiyorum diyeceksin. mesela benim durumum çocuk kol aşağı duruyor vakti geçmiş ne yapsın doktor kolundan mı doğurtsun?
Kocaeli'de Konak Hastanesine gidipte normal doğum yapan hiç yok mu?Herkesi mi sezeryana alıyorlar ?Bende 10 haftalık hamileyim Konakta normal doğum yapmak istiyorum ama kime sorsam sezeryan.Alikahyadaki hastaneye gideceğim en sonunda.
evet işte bunu duymak istiyorum,konakta normal doğum yapanları :) ben gülçin hanıma gidiyorum ve umuttepeye gitmemek için konakta normal dğum yapmak istiyorum. bize biraz bilgi alırmısın arkadaşlarından,dr.ları kim,normal doğumu destekliyorlarmı,doğumhanedeki ilgi,doğuma geliyormu dr.lar ve ücretleri, şimdiden çok teşekkür ederimm..
nasıl yani,şimdi ben acıbademde doğuramayacağımdan konak ta normal doğum istiyorum,ee şimdi ben yollarda mı doğuracağım sezeryan olmamk için
geçen yıl doğum yaptığımda normal doğum 800 tl idi fakat şimdi 750 ye düştüğünü duydum.. sabah 6 da funda hanım doğumuma geldi.(hastaneye gittiğimde ebeler muayene etti ve doğumun başladığını söylediler hemen doktorumu çağırdılar ve çok kısa sürede geldi. koşarak gelmiş )merak ettiğin başka bir konu olursa seve seve yardımcı olurum.
Bende gülçin hanıma karar verdim.4 aylık olduk bile.Bakalım bu haftasonu bebişi göreceğiz umarım iyidir.Gülçin hanımında normal doğum yanlısı olduğunu öğrendim.
hmm memnun kaldığına çok sevindim,funda hanımın normal taraftarı olduğunu çok duydum ama gülçin hnm ı bilmiyorum,doğumu konuşmaya erken,sen kafana takma keyfini çıkar diyo şuanda,800 tl dedi bana normal için,doğum paketi diyorlar ama konuşmadık daha nedir diye,herhalde birde doğum fotoğrafçısı varmış?
gebe kalamadığım için gülçin hnma gittiğimde teşhis edip umuttepeye gönderdi beni,ve ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldım,dr.a karşı bir güven de oluştu tabi,ameliyatımdan dolayı alikahya beni doğumda umuttepeye sevkedebilir,o yüzden doğum için konak diye karar verdim,çok fazla hesap çıkartıyorlar,ebeler özel olduğu halde ilgisiz vb.vb. diye yorumlar alıyorum ama bakalm hayırlısı
doğum ücretini ve doğum paketinin içeriğini hastane girişinde sol tarafta ki (muhasebeydi galiba)bürolardan öğrendik.ayrıntılı olarak bilgi veriyorlar.doğum sırasında yanımda bulunan ebelerden çok memnun kaldım.fakat odaya çıkınca gündüz ilgilenen hemşire bir felaketti. gelip kızımın ve benim ateşimi ölçüyor tansiyonuma bakıyor ve kaçarcasına gidiyordu.kızım doğumdan sonra hemen emdi sütümde geldi hemen ama ilk emmişten sonra tekrar emzirmekte zorluk çektim. hemşireden yardım istiyordum.acıkınca emer diyordu. nöbet değiştikten sonra gelen hemşire mükemmeldi. emmediğini söylediğimizde nasıl emzirmem gerektiğini gösterdi ve anneminde bana nasıl yardımcı olabileceğini gösterdi ve kızım emmeye başladı.hemşire bu gün doğan bebekler söz birliği yapmış galiba emmemek için dedi.hepsiyle uğraşırkan yorgun düşmüş.yüzünden belli oluyordu.allah bir avazda kurtarsın inşallah.