merhaba arkadaslar konuya yenı mudahil oldum dha önceleri vajinusmus sıkıntısı cekmekteydım veee forum sayesınde yendım cok şükür. şuanda 24 haftalık hamileyim kocaelideki doktorların en ıyısı olsun ıstedım dogumumu yaptıran uzmanın ve akademi hastanesinde gökhan beyı sectım simdilik hersey normal akademi hastanesinde dogum yapan arkadaslar varsa bılgı verebılırlermııııııııı acabaaaaaaaaaanasıl memnunlarmı
Tam da sana gökhan beyi önerecektim, ben de gökhan beyin hastasıyım ve çok çok memnunum,nuri bey gibi konuşkan değildir ama akademik bilgisini konuşturuyorAlanına hakim ve en önemlisi huzurlu bir doktor.Ben çok doktor değiştirdim ama bir tek gökhan bey sayesinde hastalık psikolojisinden kurtuldum (benim gebeliği etkileyen bazı kalıtsal hastalıklarım var). Zaten tanıyorsun anlatmama gerek yok.İnşallah her şey yolunda gider, sağlıklı gebelik ve doğumlar dilerim canım.
evet gökhan beyden memnunum peki dogum yaptın mı canım sen yoksa hamilelik sürecin devammı edıyor
Yok canım daha yapmadım 20 haftalık olduk biz. Ama yakın arkadaşım orda doğum yaptı gayet memnundu hem de 4 sene önce, şimdi çok şey değişti daha da iyi olduğunu düşünüyorum.Sen kaç haftalıktın?
bende 24 haftamı bıtırdım mayıs bir de kontrolüm var odalarını gezmeyı düşünüyorum gidişimde zaman yaklaştıkca korku sarıyor sanki bi ince :)
Diğer topicte arkadaşlarla konuşuyorduk, sonuçta içerde kalmayacak ya illa bir şekilde çıkacak.Allah hem bizim için hem bebişlerimiz için sağlıklısını nasip etsin.Ben henüz düşünmediğim için korku başlamadıBelki de korkudan düşünmüyorum
ben normal dogum yapamam sezeryan düşünüyorum o yuzden herseyı dusunur oldum beraberınde
Ben çıkıyorum canım sonra görüşürüz
merhaba kızlar,
37+2 haftalık hamileyim. acıbadem hastanesine gidiorum.bu cts. bebeğimin kilosuna göre belli olacak doğum şeklim. 36+2 de 3100 gr ölçüldü ve doktorum iri olabilir dedi haftasını beklersek. 10 gün içinde doğursan çok rahat doğurursu ama 40 haftayı beklersen ben de risk almak istemiorum açıkçası dedi. ben normal doğum yapmak istiyorum. kararsızlık çok kötü. bir yandan da günde 20-30 gr alır artık dedi. 40 haftayı dahi beklesem 3800 falan oluo bebek. ne yapmalıyım en doğru kararı nasıl vericem şaşırdım. eşim de açıkça sölemio ama normal olmasını istemiyor korkuyor ben anlıyorum. ama boşu boşuna kesilmek istemiyorum. allah pişman etmesin en doğru kararı aldırsın inşallah
Allah yardımcınız olsun, tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi.. ben bebeğimi doğurmuş tecrübelibir anneyim.. senin durumun benimkine çook benziyo ondan bi cvp yazayım yardımcı olayım dedim nacizane.. ben nuri beye gittim, akademide doğum yaptım.. 36. haftada benimde bebeğim 3300 gr çıktı.. nuri bey, hep normal doğum yaptırcam sana diyodu, o gün bebeğin çok iri olabilir, sezeryanı da alternatif olarak düşünmeye başla dedi.. ben asla dedim, vee 39. haftaya kadar savaş verdim normal yapacam diye.. hatta 38. hafta hergün hastanedeydim, kontrolde.. sonunda pes ettim ve 39+0 da sezeryanla doğum yaptım, önümüz bayramdı daha beklerdim de korktum açıkçası, bayramda nöbetçi ekip olurmu olmaz mı derken evet dedim sezeryana.. neyse çok uzatmayacam, bebeğim tam 4550 gr doğdu.. yani doktorlara biraz güvenmek lazım canım, tecrübeyle onayladım bunu.. iyiki sezeryanı kabul etmişim, çünkü kocaman bi bebeğim oldu.. verilmiş sadakam varmış çok şükür, ne ona ne de bana bişey olmadan atlattık.. Allah korusun normal yapacam diye direnseydim kötü sonuçlarda olabilirdi.. anlayacağınız hiiiiç boşuna kendinizi şartlandırmayın öle istiyom böle istiyom diye, siz her türlüsü için planınızı yapın hazırlıklı olun, bebişler nası istiyosa öle oluyo çünkü, kısmet bazı şeyler.. kolay gelsin..
Merhaba ben de Akademide Yaşar beye gidiyorum.Dr umdan çok memnunum.Siz sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor.Tatmin edici açıklamalar yapıyor.Yakında Sakarya ya taşıncaz ama eşimde dr dan o kadar memnundu ki ben seni dr a buraya getirirm diyor.Henüz 13+5 im.Ve tabiki kararımı vermiş değilim ama msjınızı tesadüf eseri okumam iyi oldu.Bu söylediklerinizi mutlaka araştırcam.
mrb kızlar ben özel körfez marmara hastanesine gidiyorum.Eşim doktorumuza normal doğum yada sezeryan olmasına nasıl karar veriliyor diye sordu doktorumuzda gerekli bilgileri anlattı buraya kadar problem yok ama normal doğum olursa sancının ne zaman geliceği belli değil oyüzden büyük bir dezavantaj çünkü hastanemizde gece doğum ekibimiz yok dedi kala kaldık şimdi sezeryan olsam neyse ama gece sancım gelse şu ana kadar ilgilenen doktorum değilde rastgele bir hastaneye gitmek zorunda kalıcam bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık allak bullak ben yarımcada oturuyorum aklımda iki yer var 1.konak 2. kadın doğum ve çocuk hastanesi ama ikiside uzak ve 24 saat ilgileniyorlar birde bayan doktor istiyorum.
özel marmarada doktorum leyla eren...Eşim şans eseri sormasa doğum ekibimiz yok die almıcaklardı hastaneye sonra uğraş dur napıcam kızlar bildiğiniz memnun kaldığınız doktor vrmı lütfen yardımcı olun =((((
merhaba,24haftalık hamileyim,konak hastanesinde yapıldı bu zamana kadar kontrollerim,dr.umda gülçin hanım,aslında çok memnunum ama devlet hakkım varken para vermek istemiyorum,ne kadar bi yanım konakta da olsada :) bu aydan itibaren alikahya kadın doğum hastanesine gidicem,doğumu orada düşündüğüm için,tütünçiftlikte oturan bir arkadaşım 8 ay önce sopalıda doğum yaptı,çok memnun kaldığını döyledi,kandırada oturuyoruz,uzak kalmasa bana orayıda düşünebilirdim ama malesef. özel marmarayı banada tavsiye ettiler ama araştırıp bende gece ekibinin olmadığını öğrenince vazgeçmiştim
Ben tam 15 ay önce Konak Hastanesinde Gülçin hanımda doğum yaptım...
Oranın en iyi doktoru Erkan bey sonra da Gülçin hanım...
Evet sıran 1 veya 1,5 saat sonra geliyor biraz fazla bekleniyor çünkü kadın yoğun ve arada ani doğumlar oluyor ve gidip geliyor...
İyi bir doktor ki bu kadar yoğun oluyor...Randevu saati diyelim ki 2 paranı ödedikten sonra randevun aktif hale geçiyor...Gidip dolaşıp yarım saat sonra tekrar gelip önümde kaç kişi kaldığını soruyordum...
Doktorumdan hastanede ameliyatıma giren herkesten son derece memnun kaldım..
Çok güler yüzlü ve konuşkan değildir ama canımlı cicimli konuşur ve sorduğun her şeye cevap veriyor..
Herkes memnun kalacak değil kızlar..Beğenen olduğu gibi beğenmeyenler de olacaktır...
Önemli olan sizin memnun kalmanız...
TATLIM BEN ÖZEL MARMARAYA İSMAİL YILMAZA GİDİYORUM.cuma günüde denemek için konak ta erkan beye gidicem.ama eminim doğumu marmarada yapıcam..olumlu yorumlar duydum..gereksiz teste ve ilaca boğmuyorlar .bende sgklıyım ikili teste 60 verdim muayene içinde 35 ti galiba
merhaba,bende 24 haftalık hamileyim,bebeğimiz olmuyor diye gittim gülçin hanıma,hemen teşhis edip ameliyat oldum ve 5 ay sonra hamile kaldım,bu yüzden güvenim tam gülçin hanıma ama hastaneyle ve doğumhaneyle ilgili olumsuz yorumlar düşündürüyor beni,paracı,sezeryan yanlısı vb. gibi,öyle kararsızım ki
yüzyıl hastanesine giden varmı Akın Bey e ?
Paracı mı ameliyat fiyatı diğer hastanelere göre çok daha uygun...
Ve ben sezeryanla doğum yaptım anestezi uzmanı oğlum doğana kadar saçımı okşadı gözyaşlarımı sildi...Korkuyordum belden iğne yaparken hepsi destek oldu ben herşeyi ile çok memnun kaldım ... Biraz da şans meselesi olduğunu düşünüyorum...
Paracı mı ameliyat fiyatı diğer hastanelere göre çok daha uygun...
Ve ben sezeryanla doğum yaptım anestezi uzmanı oğlum doğana kadar saçımı okşadı gözyaşlarımı sildi...Korkuyordum belden iğne yaparken hepsi destek oldu ben herşeyi ile çok memnun kaldım ... Biraz da şans meselesi olduğunu düşünüyorum...