Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

Tam da sana gökhan beyi önerecektim, ben de gökhan beyin hastasıyım ve çok çok memnunum,nuri bey gibi konuşkan değildir ama akademik bilgisini konuşturuyor Alanına hakim ve en önemlisi huzurlu bir doktor.Ben çok doktor değiştirdim ama bir tek gökhan bey sayesinde hastalık psikolojisinden kurtuldum (benim gebeliği etkileyen bazı kalıtsal hastalıklarım var). Zaten tanıyorsun anlatmama gerek yok.İnşallah her şey yolunda gider, sağlıklı gebelik ve doğumlar dilerim canım.

evet gökhan beyden memnunum peki dogum yaptın mı canım sen yoksa hamilelik sürecin devammı edıyor

evet gökhan beyden memnunum peki dogum yaptın mı canım sen yoksa hamilelik sürecin devammı edıyor

Yok canım daha yapmadım 20 haftalık olduk biz. Ama yakın arkadaşım orda doğum yaptı gayet memnundu hem de 4 sene önce, şimdi çok şey değişti daha da iyi olduğunu düşünüyorum.Sen kaç haftalıktın?

bende 24 haftamı bıtırdım mayıs bir de kontrolüm var odalarını gezmeyı düşünüyorum gidişimde zaman yaklaştıkca korku sarıyor sanki bi ince :)

bende 24 haftamı bıtırdım mayıs bir de kontrolüm var odalarını gezmeyı düşünüyorum gidişimde zaman yaklaştıkca korku sarıyor sanki bi ince :)

Diğer topicte arkadaşlarla konuşuyorduk, sonuçta içerde kalmayacak ya illa bir şekilde çıkacak.Allah hem bizim için hem bebişlerimiz için sağlıklısını nasip etsin.Ben henüz düşünmediğim için korku başlamadı Belki de korkudan düşünmüyorum

ben normal dogum yapamam sezeryan düşünüyorum o yuzden herseyı dusunur oldum beraberınde

ben normal dogum yapamam sezeryan düşünüyorum o yuzden herseyı dusunur oldum beraberınde

Valla ben mecbur sezeryan olacam, kullandığım bazı ilaçların doğumdan bir hafta önce kesilmesi gerekiyor bu yüzden planlanmış bir doğum olmak zorunda.Diğer topikte çok gebe var sen de gelsene oraya, çok şey paylaşıyoruz.
"Bebek İsteyen ve Bebek Bekleyen Arkadaşlarım,Buyrun Sohbete"

Ben çıkıyorum canım sonra görüşürüz

Allah yardımcınız olsun, tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi.. ben bebeğimi doğurmuş tecrübeli bir anneyim.. senin durumun benimkine çook benziyo ondan bi cvp yazayım yardımcı olayım dedim nacizane.. ben nuri beye gittim, akademide doğum yaptım.. 36. haftada benimde bebeğim 3300 gr çıktı.. nuri bey, hep normal doğum yaptırcam sana diyodu, o gün bebeğin çok iri olabilir, sezeryanı da alternatif olarak düşünmeye başla dedi.. ben asla dedim, vee 39. haftaya kadar savaş verdim normal yapacam diye.. hatta 38. hafta hergün hastanedeydim, kontrolde.. sonunda pes ettim ve 39+0 da sezeryanla doğum yaptım, önümüz bayramdı daha beklerdim de korktum açıkçası, bayramda nöbetçi ekip olurmu olmaz mı derken evet dedim sezeryana.. neyse çok uzatmayacam, bebeğim tam 4550 gr doğdu.. yani doktorlara biraz güvenmek lazım canım, tecrübeyle onayladım bunu.. iyiki sezeryanı kabul etmişim, çünkü kocaman bi bebeğim oldu.. verilmiş sadakam varmış çok şükür, ne ona ne de bana bişey olmadan atlattık.. Allah korusun normal yapacam diye direnseydim kötü sonuçlarda olabilirdi.. anlayacağınız hiiiiç boşuna kendinizi şartlandırmayın öle istiyom böle istiyom diye, siz her türlüsü için planınızı yapın hazırlıklı olun, bebişler nası istiyosa öle oluyo çünkü, kısmet bazı şeyler.. kolay gelsin..

allah saglıkla buyutmeyı nasip etsin öncelikle bebegını. bende akademide gökhan beye gidiyorum 24 haftalık olduk sana dogumla ılgılı ve hastaneyle ılgılı bıkac sorum olacaktı eger cvplarsan cok sevınırım.

cnm ya bende yaşar beye yeni gitmeye başladım cidden dedğin gibi sen sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor bende eşimde çok memnun ayrıldık.bana hep gökhan beyi tavsiye etmişlerdi ama benim gideceğim gün gökhan bey yoktu tevafuk yaşar beye verdiler.Yaşar beyde doğum yapan varmıki cevap yazrsanız sevinirim.

merhaba,24haftalık hamileyim,konak hastanesinde yapıldı bu zamana kadar kontrollerim,dr.umda gülçin hanım,aslında çok memnunum ama devlet hakkım varken para vermek istemiyorum,ne kadar bi yanım konakta da olsada :) bu aydan itibaren alikahya kadın doğum hastanesine gidicem,doğumu orada düşündüğüm için,tütünçiftlikte oturan bir arkadaşım 8 ay önce sopalıda doğum yaptı,çok memnun kaldığını döyledi,kandırada oturuyoruz,uzak kalmasa bana orayıda düşünebilirdim ama malesef. özel marmarayı banada tavsiye ettiler ama araştırıp bende gece ekibinin olmadığını öğrenince vazgeçmiştim

TATLIM BEN ÖZEL MARMARAYA İSMAİL YILMAZA GİDİYORUM.cuma günüde denemek için konak ta erkan beye gidicem.ama eminim doğumu marmarada yapıcam..olumlu yorumlar duydum..gereksiz teste ve ilaca boğmuyorlar .bende sgklıyım ikili teste 60 verdim muayene içinde 35 ti galiba

merhaba,bende 24 haftalık hamileyim,bebeğimiz olmuyor diye gittim gülçin hanıma,hemen teşhis edip ameliyat oldum ve 5 ay sonra hamile kaldım,bu yüzden güvenim tam gülçin hanıma ama hastaneyle ve doğumhaneyle ilgili olumsuz yorumlar düşündürüyor beni,paracı,sezeryan yanlısı vb. gibi,öyle kararsızım ki

abimin eşide ağustos ayında ismail bey'le sezeryan oldu,2.çocuğu,ilkinide ismail bey yapmıştı,o zaman devletteydi,çokk çokkk mennun ama ben normal doğum düşündüğüm için gece ekiplerinin olmaması düşündürüyo beni,birde insan dr.una bağlandımı bırakması çok güç oluyo alikahya'ya başlıcam gitmeye bende bakalım nasıl bir ilgi olacak

Paracı mı ameliyat fiyatı diğer hastanelere göre çok daha uygun...
Ve ben sezeryanla doğum yaptım anestezi uzmanı oğlum doğana kadar saçımı okşadı gözyaşlarımı sildi...Korkuyordum belden iğne yaparken hepsi destek oldu ben herşeyi ile çok memnun kaldım ... Biraz da şans meselesi olduğunu düşünüyorum...

bende rahim filmi çekildim,ilgi,özen çok güzeldi ama ben normal doğumdan bahsediyorum,sezeryanla ilgili kötü bi yorum duymadım,bi aksilik çıkmazsa normal doğum düşünüyorum,doğumhanesini araştırıyorum,tam bir bilgi edinemiyorum,her telden bir ses çıkıyo,evet kesinlikle şans meselesi,alikahya olarak düşünüyorum doğumu ama dr.dan memnun kalmazsamda,aklımdaki diğer yer tabikide konak,insanın güveninin oluştuğu dr.dan ayrılmasıda çok zor,ama maddi olarak da sarsılmak istemiyorum,öyle karma karışık bir durumdayım..

bir de dr.unuzu öğrenebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…