Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

hayırlı olsun tatlım, inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..
konakta dediğin gibi çok bekleniyor, randevu almak dert, alınca içeri girmek dert.. ben şöyle düşünmüştüm konak için.. randevuyu birkez aldın mı doktordan, bir sonraki randevunu daha doktorun yanındayken yazdırıyorsun zaten, o sorun olmuyo bunu bil.. ama içeri girmek, kabus.. 3 e randevu alırsın 5 te anca sıra sana gelir.. ilk aylar beklerim dersin de bunun karnın burnundayken saatlerce orada beklemek kabusss.. sırf bu yüzden konağa gitmedim ben.. bu yoğunluk beni korkuttu çünkü..
ben akademiye gittim, bekleme yok, istedğin zaman git, gidemiyosan ara cepten doktorunu, telde sor.. herşey mümkün, tıkır tıkır.. ama odalar sıkıntılı orda da.. bi gidip görmelisin doğum servisi yeni yapıldı mis gibi, ama sen mutlakaa ama mutlaka önce bi git gözünle gör derim ben.. nuriye gidiyordum ben, ama diğer iki doktordan da memnun millet.. bilgine..
acıbademle ilgili olarak da sanırım fiyat için birkaç paket sunuyolar sana, herbirinin içeriği ve fiyatları farklı, sen kesene uygun olanı seçebilirsin.. gidip görüşmek lasım, ama en ucuzu 5000 mi 7000 mi öle gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam

teşekkür ederim cnm,
akademiyede gidip bir görüşeceğim sonrada acıbadem e ondan sonra karar vereceğim maddi manevi hangisi cazip gelecek bakacağım.
allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar ben konakta erkan beye gidiyorum ama ilk defa hakkında olumsuz bişi sölediler onlarda aynı hastanede gülçin hanıma gidiyor bende gülçin hanım hakkında duydum şimdi kafam karışık doğuma bişi kalmadı ben gene korkmaya başladım

kızlar ben konakta erkan beye gidiyorum ama ilk defa hakkında olumsuz bişi sölediler onlarda aynı hastanede gülçin hanıma gidiyor bende gülçin hanım hakkında duydum şimdi kafam karışık doğuma bişi kalmadı ben gene korkmaya başladım

erkan da iyi gülçin de.. insanlar böyle durumlarda hep en iyisi kendi doktoru sanıyor, ama aslında hepsinin başına gelen olumsuz durumlar söz konusu.. yani onlarda insan, onlarda hata yapabilir.. ama önemli olan sonunun kötü olmaması, tecrübeyle üstesinden geliyolar tüm sorunların sen merak etme.. hiç de korkma.. doğumuna da az kalmış herhalde, bence doktorunu değiştirme ve güven ona.. hayırlı doğumlar, kolay gelsin inşallah..

erkan da iyi gülçin de.. insanlar böyle durumlarda hep en iyisi kendi doktoru sanıyor, ama aslında hepsinin başına gelen olumsuz durumlar söz konusu.. yani onlarda insan, onlarda hata yapabilir.. ama önemli olan sonunun kötü olmaması, tecrübeyle üstesinden geliyolar tüm sorunların sen merak etme.. hiç de korkma.. doğumuna da az kalmış herhalde, bence doktorunu değiştirme ve güven ona.. hayırlı doğumlar, kolay gelsin inşallah..

Cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim evet 30 haftalık oldum birşey kalmadı dediğin gibi dün geceden beri ağlamaya başladım gene ya bana bişey olursa diye 2. hamileliğim bu ilkinde bu kadar korkmamıştım açıkcası bunda çok korkuyorum

Cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim evet 30 haftalık oldum birşey kalmadı dediğin gibi dün geceden beri ağlamaya başladım gene ya bana bişey olursa diye 2. hamileliğim bu ilkinde bu kadar korkmamıştım açıkcası bunda çok korkuyorum

amaaaann sende ya, bide ikinciymiş bu, e tecrübelisinde, korkulacak bişi olmadığını biliyosun yani.. ona rağmen.. :KK33: alemsin vallaa.. kız niye ağlıyon sen bakim, şimdi düşünme zamanı, kime benzeyecek, elleri minicik ayakları ne şirin olacak.. minicicik ağzıyla memene nasıl yapışacak doğar doğmaz bunları düşün, hele o mis kokusu.. içine çektin mi o kokuyu nasıl her şeyi unuttuğunu düşün, şimdide öyle olacak.. göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve bide bakmışın o dünya güzeli kucağında.. güzel şeyleri düşün, korkutma kendini boşa..

amaaaann sende ya, bide ikinciymiş bu, e tecrübelisinde, korkulacak bişi olmadığını biliyosun yani.. ona rağmen.. :KK33: alemsin vallaa.. kız niye ağlıyon sen bakim, şimdi düşünme zamanı, kime benzeyecek, elleri minicik ayakları ne şirin olacak.. minicicik ağzıyla memene nasıl yapışacak doğar doğmaz bunları düşün, hele o mis kokusu.. içine çektin mi o kokuyu nasıl her şeyi unuttuğunu düşün, şimdide öyle olacak.. göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve bide bakmışın o dünya güzeli kucağında.. güzel şeyleri düşün, korkutma kendini boşa..

çok teşekkür ederim valla:) yüzümü güldürdün ne biliyim bunda korku sardı beni başıma ne gelecek biliyorum ondanmı neden:)Allah herkesi yavrularına bağışlasın yavrularınıda annesinden ayırmasın inşallah

Ben tam 15 ay önce Konak Hastanesinde Gülçin hanımda doğum yaptım...
Oranın en iyi doktoru Erkan bey sonra da Gülçin hanım...
Evet sıran 1 veya 1,5 saat sonra geliyor biraz fazla bekleniyor çünkü kadın yoğun ve arada ani doğumlar oluyor ve gidip geliyor...
İyi bir doktor ki bu kadar yoğun oluyor...Randevu saati diyelim ki 2 paranı ödedikten sonra randevun aktif hale geçiyor...Gidip dolaşıp yarım saat sonra tekrar gelip önümde kaç kişi kaldığını soruyordum...
Doktorumdan hastanede ameliyatıma giren herkesten son derece memnun kaldım..
Çok güler yüzlü ve konuşkan değildir ama canımlı cicimli konuşur ve sorduğun her şeye cevap veriyor..
Herkes memnun kalacak değil kızlar..Beğenen olduğu gibi beğenmeyenler de olacaktır...
Önemli olan sizin memnun kalmanız...

Ben tam 15 ay önce Konak Hastanesinde Gülçin hanımda doğum yaptım...
Oranın en iyi doktoru Erkan bey sonra da Gülçin hanım...
Evet sıran 1 veya 1,5 saat sonra geliyor biraz fazla bekleniyor çünkü kadın yoğun ve arada ani doğumlar oluyor ve gidip geliyor...
İyi bir doktor ki bu kadar yoğun oluyor...Randevu saati diyelim ki 2 paranı ödedikten sonra randevun aktif hale geçiyor...Gidip dolaşıp yarım saat sonra tekrar gelip önümde kaç kişi kaldığını soruyordum...
Doktorumdan hastanede ameliyatıma giren herkesten son derece memnun kaldım..
Çok güler yüzlü ve konuşkan değildir ama canımlı cicimli konuşur ve sorduğun her şeye cevap veriyor..
Herkes memnun kalacak değil kızlar..Beğenen olduğu gibi beğenmeyenler de olacaktır...
Önemli olan sizin memnun kalmanız...

Evet erkan beyde çok yoğun dediğiniz gibi sıra bekliyoruz her seferinde erkan beyde aksine benim unuttuğum şeyleri aklıma getiriyor şuan bende memnunum inşallah ameliyatta başarılı geçerde bende kızıma kavuşurum 15 martta tekrar kontrole gidicem bakalım gün yaklaşıyor birşey kalmadı :)heycanda korkuda sevinçte dorukta :))))
ama burada sizlerle konuşarak gerçekten rahatlıyorum teşekkür ederim hepinize kızlar :KK54:

bundan 3 ay önce bende burdan dr aradım kendime tavsiyeleri okudum. çevremden de sordum soruşturdum yollar hep akademi hastanesinde dr. NURİ HÜSEYİNOĞLU na çıktı. ve ne kadar da doğru bir tercih yaptığımı anladım. 2 senelik bebek hasretimi bitirdi. bir insan bu kadar mı samimi , bu kadar mı relax olur. en başta oturup her şeyi anlatıyor. şiddetle tavsiye ediyorummm.

bundan 3 ay önce bende burdan dr aradım kendime tavsiyeleri okudum. çevremden de sordum soruşturdum yollar hep akademi hastanesinde dr. NURİ HÜSEYİNOĞLU na çıktı. ve ne kadar da doğru bir tercih yaptığımı anladım. 2 senelik bebek hasretimi bitirdi. bir insan bu kadar mı samimi , bu kadar mı relax olur. en başta oturup her şeyi anlatıyor. şiddetle tavsiye ediyorummm.

ne de olsa can_tuğba'yla benim doktorum :KK14:

merhaba kızlar,

37+2 haftalık hamileyim. acıbadem hastanesine gidiorum.bu cts. bebeğimin kilosuna göre belli olacak doğum şeklim. 36+2 de 3100 gr ölçüldü ve doktorum iri olabilir dedi haftasını beklersek. 10 gün içinde doğursan çok rahat doğurursu ama 40 haftayı beklersen ben de risk almak istemiorum açıkçası dedi. ben normal doğum yapmak istiyorum. kararsızlık çok kötü. bir yandan da günde 20-30 gr alır artık dedi. 40 haftayı dahi beklesem 3800 falan oluo bebek. ne yapmalıyım en doğru kararı nasıl vericem şaşırdım. eşim de açıkça sölemio ama normal olmasını istemiyor korkuyor ben anlıyorum. ama boşu boşuna kesilmek istemiyorum. allah pişman etmesin en doğru kararı aldırsın inşallah

merhaba canım bende kocaelinde oturuyorum zor bi kararsızlıkta kalmışsın ama herşeyden önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı ben akademi hastanesinde nuri hüseyinoğluna gidiyorum çok memnunum istersen bi git görüş derim .inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini

Benimkinede dün sorduk.nerde yapcaz neye mal olcak felan diye direkt sezeryanlı konuştu.Hiç dur bakalım o günler bi gelsin felan demedi.Ahmet Doğruöz Tavsiye ederim.

mrb kızlar ben özel körfez marmara hastanesine gidiyorum.Eşim doktorumuza normal doğum yada sezeryan olmasına nasıl karar veriliyor diye sordu doktorumuzda gerekli bilgileri anlattı buraya kadar problem yok ama normal doğum olursa sancının ne zaman geliceği belli değil oyüzden büyük bir dezavantaj çünkü hastanemizde gece doğum ekibimiz yok dedi kala kaldık şimdi sezeryan olsam neyse ama gece sancım gelse şu ana kadar ilgilenen doktorum değilde rastgele bir hastaneye gitmek zorunda kalıcam bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık allak bullak ben yarımcada oturuyorum aklımda iki yer var 1.konak 2. kadın doğum ve çocuk hastanesi ama ikiside uzak ve 24 saat ilgileniyorlar birde bayan doktor istiyorum.

özel marmarada doktorum leyla eren...Eşim şans eseri sormasa doğum ekibimiz yok die almıcaklardı hastaneye sonra uğraş dur napıcam kızlar bildiğiniz memnun kaldığınız doktor vrmı lütfen yardımcı olun =((((

mrb kızlar ben özel körfez marmara hastanesine gidiyorum.Eşim doktorumuza normal doğum yada sezeryan olmasına nasıl karar veriliyor diye sordu doktorumuzda gerekli bilgileri anlattı buraya kadar problem yok ama normal doğum olursa sancının ne zaman geliceği belli değil oyüzden büyük bir dezavantaj çünkü hastanemizde gece doğum ekibimiz yok dedi kala kaldık şimdi sezeryan olsam neyse ama gece sancım gelse şu ana kadar ilgilenen doktorum değilde rastgele bir hastaneye gitmek zorunda kalıcam bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık allak bullak ben yarımcada oturuyorum aklımda iki yer var 1.konak 2. kadın doğum ve çocuk hastanesi ama ikiside uzak ve 24 saat ilgileniyorlar birde bayan doktor istiyorum.

özel marmarada doktorum leyla eren...Eşim şans eseri sormasa doğum ekibimiz yok die almıcaklardı hastaneye sonra uğraş dur napıcam kızlar bildiğiniz memnun kaldığınız doktor vrmı lütfen yardımcı olun =((((

merhaba arkadaşım,

bence de tam teşekküllü bir hastaneye git. gece uzman doktoru var mı hatta yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı onu da sor mutlaka.o çok önemli. allah korusun ama herşeyi düşünmek ve tedbirli olmak lazım. ben acıbadem e gidiyorum. iki senedir kocaeli de olduğum için hastane bilmiorum başka güzel ama doktor olarak Semih bey benim doktorum çok iyi bir doktor. yine acıbadem de Yıldız Hanımı beğeniyorlar bir de Nuri Beyi çok övüyorlar. özellikle normal doğum yanlısı olarak buluyorlar Nuri Beyi. ben de normal yolla doğum olsun istiyorum ama allah hayırlısını versin. doktora merhamet versin de durduk yere kesmesin beni:) herşey normal neden sezaryen diolar anlamıyorum. kilolu olabilir dio bana. olsa olsa 3800 falan olur en fazla. bilmiorum ama bana fazla gelmiyor o kilo

merhaba arkadaşım,

bence de tam teşekküllü bir hastaneye git. gece uzman doktoru var mı hatta yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı onu da sor mutlaka.o çok önemli. allah korusun ama herşeyi düşünmek ve tedbirli olmak lazım. ben acıbadem e gidiyorum. iki senedir kocaeli de olduğum için hastane bilmiorum başka güzel ama doktor olarak Semih bey benim doktorum çok iyi bir doktor. yine acıbadem de Yıldız Hanımı beğeniyorlar bir de Nuri Beyi çok övüyorlar. özellikle normal doğum yanlısı olarak buluyorlar Nuri Beyi. ben de normal yolla doğum olsun istiyorum ama allah hayırlısını versin. doktora merhamet versin de durduk yere kesmesin beni:) herşey normal neden sezaryen diolar anlamıyorum. kilolu olabilir dio bana. olsa olsa 3800 falan olur en fazla. bilmiorum ama bana fazla gelmiyor o kilo

hım anladım cnm çok saol tavsiyelerin için.Dün eşimle konuştuk bu ay şeker yüklemem yapılıcak marmarada muane ücreti vermicem test ücretini vericem bide sağ böbreğimde sorun var sol böbreğim 111 sağ böbreğim 113 şişme yapmış ağrısı çok fena ama şu son 3 gündür maşallahım var onunda kontrolunu marmarada yaptırıp konağa gitmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı inşallah umduğum gibi bir doktor bulabilirim.

merhaba arkadaslar konuya yenı mudahil oldum dha önceleri vajinusmus sıkıntısı cekmekteydım veee forum sayesınde yendım cok şükür. şuanda 24 haftalık hamileyim kocaelideki doktorların en ıyısı olsun ıstedım dogumumu yaptıran uzmanın ve akademi hastanesinde gökhan beyı sectım simdilik hersey normal akademi hastanesinde dogum yapan arkadaslar varsa bılgı verebılırlermııııııııı acabaaaaaaaaaa :KK43: nasıl memnunlarmı

X