hayırlı olsun tatlım, inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..
konakta dediğin gibi çok bekleniyor, randevu almak dert, alınca içeri girmek dert.. ben şöyle düşünmüştüm konak için.. randevuyu birkez aldın mı doktordan, bir sonraki randevunu daha doktorun yanındayken yazdırıyorsun zaten, o sorun olmuyo bunu bil.. ama içeri girmek, kabus.. 3 e randevu alırsın 5 te anca sıra sana gelir.. ilk aylar beklerim dersin de bunun karnın burnundayken saatlerce orada beklemek kabusss.. sırf bu yüzden konağa gitmedim ben.. bu yoğunluk beni korkuttu çünkü..
ben akademiye gittim, bekleme yok, istedğin zaman git, gidemiyosan ara cepten doktorunu, telde sor.. herşey mümkün, tıkır tıkır.. ama odalar sıkıntılı orda da.. bi gidip görmelisin doğum servisi yeni yapıldı mis gibi, ama sen mutlakaa ama mutlaka önce bi git gözünle gör derim ben.. nuriye gidiyordum ben, ama diğer iki doktordan da memnun millet.. bilgine..
acıbademle ilgili olarak da sanırım fiyat için birkaç paket sunuyolar sana, herbirinin içeriği ve fiyatları farklı, sen kesene uygun olanı seçebilirsin.. gidip görüşmek lasım, ama en ucuzu 5000 mi 7000 mi öle gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam
teşekkür ederim cnm,
akademiyede gidip bir görüşeceğim sonrada acıbadem e ondan sonra karar vereceğim maddi manevi hangisi cazip gelecek bakacağım.
allah hepimizin yardımcısı olsun.