Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

Ben bugun saat 16.00 da Akademi H. Nuri Bey'e randevu aldım. 4+6 yız bugun :)
Ancak 4 boyutlu ultrason bozuk falan diye yazmıs arkadaslar. Gerçi bugun gidince ne yapılacağını da bilmiyorum.
2 gun oldu hamile olduğumu oğreneli ve ilk muayenem olacak.
Bilenler (özellikle de Nuri Beye gidenler) birşeyler söyleyebilir mi?

ultrason cihazı bozuk diyen bendim.. keşke randevu alırken sorsaydın.. neyse ama senin hamileliğin daha çok yeni, 4 boyutluda görecek bişi yok yani.. :) nuri beyin odasında var birde ultrason cihazı, ondan da kontrol edebilir seni.. senin için sakıncası yok sen git.. hadi gözün aydın.. nuri beye gelincede ben 33 haftalık hamileyim, baştan beri kendisine gidiyorum, çok memnunum.. gereksiz ilaçlara vitaminlere boğmaz seni, aman düşük müşük tehlikesi falan olabilme ihtimaline karşılık ilaç yazayım bulunsun demez gökhan bey gibi.. gereksiz konuşmaz korkutmaz seni.. istediğini sor sabırla tüm sorularına cevap verir.. eğer herşey yolundaysa seni abuk sabuk testlerle yormaz, sen kanını ver git gelme yorulma, yarın telefon et sor sonucunu telefonda değerlendiririz bi problem yoksa yorulmazsın buraya kadar falan der hatta.. normal doğumcudur, biz daha doğumu konuşmaya başlamadık ama, benim bebişim biraz iri ve ben çok büyümesin nasıl doğacak bu çocuk diye korkumu her dile getirişimde bana ya sen merak etme doğurursun sen korkulacak bişi yok de hep telkin eder beni.. bırak büyüsün tombik bebişler daha sevimli oluyo diye yüreklendirir beni.. doğumla ilgili bişiler sormaya kalktığımda, bunlar için daha çok erken kendini korktma, zamanı var herşeyin sen hamileliğinin tadını çıkar, bunları düşünmeyi şimdilik bana bırak der.. 36. haftada gidecem kontrole bende ve o zaman başlayacakmışız doğumu konuşmaya.. düşün yani.. ama inan hiç korkum yok artık normale karşı, çok güveniyorum nuri beye.. sende bir dene bence, memnun kalacağını düşünüyorum kesinlikle.. hadi kolay gele..

çok teşekkür ederim :) dün eşimle gittik. daha odaya girer girmez "güzel bi haberle geldim de, ne olur..." diyerek karsıladı beni. hemen ultrasona girdim. keseyi gördük :) minik mercimeğimin durumu şimdilik gayet iyiymiş... 10 ekim gibi yine çağırdı. kısmetse kalp atışlarını dinleyeceğiz ve kan sayımı sonuclarıma bakacak. acaip rahatladım.
yazını dun akşam gordum ama yazmaya fırsatım olmadı. ilgine teşekkür ederim. umarım senin de kalan kısa süren guzel gecer ve sağlıkla kucağına alırız bebişlerimizi...

bende spinal aneztesiye karar verdim .ptesi olucak. sezeryan
fiyat farkı oluyomu genel anezteziye göre sormayı unuttum heyecandan.

Ne guzel bebeginize kavusmaya cok az kaldi:))..Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh...arada fiyat farki olmuyo sanirim ...

oh oh maşallah.. o mercimek neleer açacak başınıza dur sen.. :) çok sevindim. hayırlı olsun bakalım.. 10 ekimde gittiğinde kalp atışlarını duyacaksınız inşallah.. asıl o zaman gör sen heyecanı.. çok güzel çook.. benim eşim inanmamıştı, yok canım nasıl yani bu kadar hızlı ne bu ya falan demişti.. çok komikti.. gerçi hala inanamıyor ya, kucağına alınca inanacak sanırım.. :) nese, hadi hayırlısı bakalım, bunlar güzel gün sayımları tadını çıkarın..

:)sağol... biz de sabırsızlıkla bekliyoruz, ama sanki günler hiç geçmiyor gibi :) her anı çok heyecanlı, dediğin gibi çok güzel... şimdiden belgesel izlemeye ve kitap okumaya başladık süreçle ilgili :)
2 sorum olacak sana:
1- Folik asit kullanmadın mı sen de? (bana vermedi, beslenme ile alacaksın dedi)
2- Sat'a göre 5+4 üm. yani şimdi 5 haftalık mı yoksa 6 haftalık mı oluyorum? (nuri beye gittiğimde 4+6 lıktım. 4 haftalık dedi... kafam karıştı :)

folik asit kullandım kısa bir süre.. sonra demir hapına başlıyosun 3. aydaydı sanırım, o zaman nuri bey hem folik asit hem demir ilacı içeren tek bir hap veriyo. ikisi bir arada yani.. sadece onu kullanıyorum halaaa... sana vermediyse vardır bi bildiği, herkese aynı şeyi uygulamaz kişiye özel tedavisi vardır onun.. mesela bana hiç vitamin vermedi ek olarak.. ama başka bir arkadaşa vermiş, o hem demiri hem vitamini alıyomuş ve doğuma kadarda böle devam edecekmiş.. sende gerek görmedi sanırım, takma kafanı.. 12. hafta gibi başlayacan sende.. :)
sata göre 5+4 sen beş haftan bitmiş altıncı haftanında 4. günündesin demek.. yani 3 gün sonra 6. haftan bitecek, 7 den gün almaya başlayacan.. nuri bey içinde olduğun haftayı saymaz, bitmiş olan haftayı söyler. mesela ben en son gittiğimde 33+2 idim, yani 34. haftanın içindeydim ama o 33 haftalıksın dedi.. yani tamamlayıp bitirdiğin haftayı söyler, içinde olduğun haftayı daha bitirmediğin için saymaz.. ama bana sorduklarında ben 34. haftadayım diom mesela.. :) ok! :)

Son düzenleme:

ok :) teşekkürler... zaten daha tam kan sayımıma bakmadı. 10 ekimde gidince hem ona bakacak hem de bebişimin kalp atışlarını duyacağız :) belki de test sonucuna göre ilaç verecektir. sana da allah kolaylık versin... zorlaşmaya başlamıştır senin için... az kalmış :)

arkadaşlar bugün Akademiye gittim muayene fiyatları düşmüş. muayene için 35 TL alıyorlar eğer 4 boyutlu ile bakılırsa o zaman 55 TL. alıyorlar.Birde yeni bir doktorları başlamış çok iyi diyorlardı hemşireler.

neeeeeeeee..... ya benim son ayım geldi fiyatlar düşmüş yok böyle bi şanssızlık.. neyse yeni hamile arkadaşlara bi hayırları olsun bari.. şanslılar siziiiiiiii.... yeni doktora da iyi diyecekler tabi, kötü dermi hiç hemşireler. ben nuricimden gayet memnunum.. ama hayırlı olsun tabi onada..

tüh ben de 1 hafta önce 60 tl verdim :) ama neyse bebişime feda olsun :)

p.tesi günü sezeryan oldum, ama hala sütüm gelmedi, gelmesi iin siz ne yapmıştınız.

anaaaammm hakketten mii.. oh maşallah, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.. ee nasılsınız, sen ve bebiş.. süt olayına takılma bence, sakin ol kasma ki daha çabuk gelsin.. sezeryande 2,3 gün gelmiyomuş zaten.. banyo yaptın mı? o önemli bi etkenmiş.. sonra sağmalıymışın öle duymuştum, süt gelmesede saatte bir sağmak lazımmış.. bulgur ve soğan ye bol bol, acayip süt yapıyolarmış.. valla tecrübesiz bir anne adayı olarak diyebileceklerim bunlar benim.. bebişini mis mis kokla benim için...

p.tesi günü sezeryan oldum, ama hala sütüm gelmedi, gelmesi iin siz ne yapmıştınız.

tebrik ederim geçmiş olsun aynı zamanda....ne kadar uğraşsan da tek yol bebeğini sık sık emzirmeye çalışmak başka yolu yok...ben pazartesi sezeryan oldum sütüm perşembe akşama doğru geldi.kolaylıklar dilerim

gözünüz aydın Allah anali babalı büyütsün inşallah:)) nasıl memnun kaldiniz mi gülçin hanımdan..benim sutum de 2 gün sonra gelmişti ..sıcak bi duş çok iyi artırıyo sütü..ayrıca humana çayından çok ictim ..sutlac..pişmanıye..ayva kompostosu ..soğan bunlarda çok iyi süt yapıyor tabi en önemlisi sık sık emzirmekk )

gözünüz aydın Allah anali babalı büyütsün inşallah:)) nasıl memnun kaldiniz mi gülçin hanımdan..benim sutum de 2 gün sonra gelmişti ..sıcak bi duş çok iyi artırıyo sütü..ayrıca humana çayından çok ictim ..sutlac..pişmanıye..ayva kompostosu ..soğan bunlarda çok iyi süt yapıyor tabi en önemlisi sık sık emzirmekk )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…