Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

nuri bey akademi hastanesinin doktoru, normal doğumu özendiren bir doktordur.. konak hastanesinde hiç bir doktoru önermiyorum normal doğum yapmak isteyenler için. çünkü konak yoğunluktan dolayı herkesi planlı programlı bir şekilde sezeryana alıyolar.. konak da doğum yapıp normal doğuran var mı aranızda.. yok.. varsada bir elin parmaklarını geçmez ki günde nerdeyse 10 doğum oluyomuş konakta.. nese hastahanem akademi, doktorum nuri hüseyinoğlu.. herkese tavsiye ediyorum.. NOT; akademide ki 4 boyutlu ultrason cihazı bozuk, randevu alırken yapılmışmı diye mutlaka sorup öyle randevu alın, yapılmamışsa bekleyin biraz boşa para vermeyin.. ok.. :)

nuri bey akademi hastanesinin doktoru, normal doğumu özendiren bir doktordur.. konak hastanesinde hiç bir doktoru önermiyorum normal doğum yapmak isteyenler için. çünkü konak yoğunluktan dolayı herkesi planlı programlı bir şekilde sezeryana alıyolar.. konak da doğum yapıp normal doğuran var mı aranızda.. yok.. varsada bir elin parmaklarını geçmez ki günde nerdeyse 10 doğum oluyomuş konakta.. nese hastahanem akademi, doktorum nuri hüseyinoğlu.. herkese tavsiye ediyorum.. NOT; akademide ki 4 boyutlu ultrason cihazı bozuk, randevu alırken yapılmışmı diye mutlaka sorup öyle randevu alın, yapılmamışsa bekleyin biraz boşa para vermeyin.. ok.. :)

offf bu saatten sonra yapçak bişi yok artık.39. haftaya giridim,
anlamıyorumki neden böyle kalabalık, hem iyi değil, hem inannılmaz bir yoğunluk var.
ucuz desen değil. 1000 tl sezeryan. nornal 750

offf bu saatten sonra yapçak bişi yok artık.39. haftaya giridim,
anlamıyorumki neden böyle kalabalık, hem iyi değil, hem inannılmaz bir yoğunluk var.
ucuz desen değil. 1000 tl sezeryan. nornal 750

sevgili sensen, seni çok iyi anlıyorum.. ama sayılı günlerin kalmış artık senin. ne kadar güzel, keşke benim doğumumada böle az zaman kalmış olsa.. şuan senin bebeğine kavuşmanın sabırsızlığını mutluluğunu yaşıyor olman lazım.. bu satten sonra doktor olayını hiç kafana takma bence artık.. sezeryan olduktan sonra, doktorunun çok iyi olmasına gerek yok zaten, bu bir ameliyat çünkü.. sadece tecübe sahibi olması önemli, gülçin hanımında binlerce sezeryana girdiğine eminim.. merak etme herşey yolunda gidicektir.. hem akademidede sezeryan 750, 250 lira fark için can sıkmaya değmez olan olmuş artık dimi ama.. sen doğum için gününü al ve sonra geri sayıma başla, başkada birşey düşünme bence artık.. sadece bebeğini düşün, ona nasıl sarılıp koklayacağını.. sağlıklı olmayı dile her ikiniz içinde yeter.. hadi hayırlısı.. :80:

sevgili sensen, seni çok iyi anlıyorum.. ama sayılı günlerin kalmış artık senin. ne kadar güzel, keşke benim doğumumada böle az zaman kalmış olsa.. şuan senin bebeğine kavuşmanın sabırsızlığını mutluluğunu yaşıyor olman lazım.. bu satten sonra doktor olayını hiç kafana takma bence artık.. sezeryan olduktan sonra, doktorunun çok iyi olmasına gerek yok zaten, bu bir ameliyat çünkü.. sadece tecübe sahibi olması önemli, gülçin hanımında binlerce sezeryana girdiğine eminim.. merak etme herşey yolunda gidicektir.. hem akademidede sezeryan 750, 250 lira fark için can sıkmaya değmez olan olmuş artık dimi ama.. sen doğum için gününü al ve sonra geri sayıma başla, başkada birşey düşünme bence artık.. sadece bebeğini düşün, ona nasıl sarılıp koklayacağını.. sağlıklı olmayı dile her ikiniz içinde yeter.. hadi hayırlısı.. :80:

çok teşekkürler pozitif dileklerin için, bütün endişem bebişim için, onun için hangisi iyi ise o olsun istiyorum, sezeryanda süt gelmeyebiliyomuş, ondna çok endişeliyimi bide dikişlerden dolayı ona iyi bakamamaktan,
hemen süt verememekten.

inş. herşey yolunda gider, direncek gücüm kalmadı zaten kendimi teslim edicem.

ben nuri beyden çok memnunum. 33 haftalık hamileyim ve baştan beri nuri beye gidiyorum. çok iyi bir doktor ve insan. ne korkum ne endişem hiç birşeyim yok doğuma dair. hamileliğin tadını çıkarıyorum doktorumun emriyle..

bende nuri bey e gitmiştim güya özeldir iyi bakar dedim inan sağlık ocağına gittiğim doktor bile daha ilgiliydi 2 defa gittim ilkinde belki hastası çoktur dedim yada acelesi vardır yok anacım 2.gittiğimde de öyle ve hastasıda çok azdı.bence akademi hastanesi başlı başına problem

merhaba arkadaşlar bende nerdeyse 3yıldır bir problem olunca nuri beye gidiyordum ama hamilelk başlayınca bir kez gittim ve başka doktor daha doğrusu hastane aramaya başladım.aslında nuri beyden memnundum güveniyordum ve hangi sıkıntıyla gitsem çözüm oldu ama şöyle birşey var çok acaleci davranıyor en son gittiğimde sanki hadi çabuk konuşun gidin der gibi başından savar gibi geldi bana üzüldüm alel acale sorduğum sorulara o normal bu normal şu normal artık birşey demeye çekindim cevabı nasılsa normaldir diye...hastane olaraksa akademi o kadar yoğun ki ve çalışanıyla hiç aram iyi olmadı devlet hastanesi gibi...ama bana paracı gibi geliyor gebelikte muayene 77tl ve bir testte sgk anlaşması var ötekinde yok muayene ücreti kadarda testlere ücret ödeniyor nerdeyse ve bu en çok sinirimi bozan.
şimdi izmit kadın doğum merkezinde ertan izgüç diye bir doktora gidiyorum konuşkanlığı istediğim gibi sormadan cevap alıyorum ve aceleci değil ama yeni gitmeye başladığım için hala kararsızım tamam ilgili konuşkan ama nuri bey tanıdığım ve güvendiğim bir insan şimdikine güvenecek kadar zaman olmadı...hala kararsızlardayııımmm anlayacağınız:KK25:

Benim ilk dogumumu gülcin hnm yapti cokta memnunum suan da 2.ye hamilyim ve halen gulcin hnma gidiyorum cok guzel ilgileniyoo..

Benim ilk dogumumu gülcin hnm yapti cokta memnunum suan da 2.ye hamilyim ve halen gulcin hnma gidiyorum cok guzel ilgileniyoo..

ben başından beri gidiyorum, sormadan hiçbişey sölemiyo, çok soruncada yadırgıyo, bilmiyorum ki,
ilk doğumun nasıl olmuştu canım normal doğum mu?

Bebegimde kordon dolanmasi vardi 3 kere dolamisti boynuna ..o yuzden normal dogum riskliydi spinal sezaryan oldum.. İlk hamileligimde gezmedigim doktor kalmamisti en son gulcin hnmda karar kildim bilmiyorum ama ben memnun kaldim..cok kalabalik oluyo orasi dogru kac saat kapida bekliyorummm..

Bebegimde kordon dolanmasi vardi 3 kere dolamisti boynuna ..o yuzden normal dogum riskliydi spinal sezaryan oldum.. İlk hamileligimde gezmedigim doktor kalmamisti en son gulcin hnmda karar kildim bilmiyorum ama ben memnun kaldim..cok kalabalik oluyo orasi dogru kac saat kapida bekliyorummm..

ayy en merak ettiğim konu buydu. spinal yani epudralde deniyo galiba memnun kaldın mı bu anezteziden, brn orda yapılmıyodur diye tahmin etmiştim, demek yapılıyo, nasıl oluyo süreçleri bu anestezinin, birde sütün hemen geldimi
çok teşekkürler acele cevap verdiğin için, yarın randevum varda belli olucak herşey, birde kaç haftalıktın sezeryanda.?

38+0 da dogum yaptim..belden bi igne yaptilar(acitmiyo kesinlikle) 1 dk icinde ayaklardan uyusmaya basladi yarim saatte dogum bitiyo zaten..sonrasinda 2-3 saate kadar uyusukluk gidiyo ..kesilen yerde yanma oluyo ama onuda agri kesicilerle geciriyolar..sezeryanla dogum yapan cogu kadin gibi sutum 2 gun gelmedi gulcin hnm eve gidince hmn dus al sutun gelir demisti gercektende oyle oldu ondn sonra asiri sutum oldu..hastanede sutum olmadigi icin cok agladi bebegim hemsirelerde ara ara mama yapip veriyolardi..

38+0 da dogum yaptim..belden bi igne yaptilar(acitmiyo kesinlikle) 1 dk icinde ayaklardan uyusmaya basladi yarim saatte dogum bitiyo zaten..sonrasinda 2-3 saate kadar uyusukluk gidiyo ..kesilen yerde yanma oluyo ama onuda agri kesicilerle geciriyolar..sezeryanla dogum yapan cogu kadin gibi sutum 2 gun gelmedi gulcin hnm eve gidince hmn dus al sutun gelir demisti gercektende oyle oldu ondn sonra asiri sutum oldu..hastanede sutum olmadigi icin cok agladi bebegim hemsirelerde ara ara mama yapip veriyolardi..

off bu süt gelmeme çok sık olan bişey mi ya, acaba sezeryanın haftası ile mi ilgili? ona çok kafayı takıyourm ben.
sonra emdimi bebeğin?

off bu süt gelmeme çok sık olan bişey mi ya, acaba sezeryanın haftası ile mi ilgili? ona çok kafayı takıyourm ben.
sonra emdimi bebeğin?

Sezeryanla alakali bisey normal dogum yapanlarda pek olmuyo..oglum 13.ayina kadar emdi 2.ciye hamile kaldigim icin sutten kesmek zorunda kaldim yoksayavrum hala emiyo olurdu cok bagliydi anne sutune ..humana caylari var anne sutu artirici ondan cok ictim..gelir illaki caninizi sıkmayın :KK66:

sonra emdimi bebeğin?

Sezeryanla alakali bisey normal dogum yapanlarda pek olmuyo..oglum 13.ayina kadar emdi 2.ciye hamile kaldigim icin sutten kesmek zorunda kaldim yoksayavrum hala emiyo olurdu cok bagliydi anne sutune ..humana caylari var anne sutu artirici ondan cok ictim..gelir illaki caninizi sıkmayın :KK66:

yarın son kontrolüm var bakalım ne diyecek, umarım herşey yolunda gider sizin içinde

tşk.

X