- 11 Eylül 2011
- 954
- 3
aradım cnm 200 tl imiş. acıbademde de o kadardı. semihe mi gitsem ona mı kararsız kaldım ...
arkadaşlar bugün Akademiye gittim muayene fiyatları düşmüş. muayene için 35 TL alıyorlar eğer 4 boyutlu ile bakılırsa o zaman 55 TL. alıyorlar.Birde yeni bir doktorları başlamış çok iyi diyorlardı hemşireler.
gebze de çok iyi iki dr. tanıyorum eger istersen ..
nerede bu akademi arkadaşım ben doktorumu değiştirmek istiyorum.benimle hiç ilgilenmiyor.üstelik 120 tl ödüyorum.
kızlar 19+4 ün alikahya ya gittim yüksel beye ama derincede oturduğum için doğumu sopalıda yapıcam.burda dr.tavsiyesi olan varmı ben mustafa türkmeni yada hasan terzi yi düşünüyorum bilen varmı.bide derincede ayrıntılı ussg varmı
Hasan Terzi ye normal muayene için giden bi arkadaşım memnun kalmıştı,hastanede çalışan bi arkdaşta iyi olduğunu söylüyordu.Mustafa Türkmen e de Çiftlikten beri pek çok arkadaşım gitti,o zamanlar iyi olduğunu daha çok duyuyordum,şimdilerde pek duymuyorum. Dr.lardan bazılarının odasında cihaz vardı,sonra radyoloji bölümü almıştı onları ama geçenlerde Mustafa ya giden arkadaş odasında cihaz olduğunu söyledi ama boyutunu bilemicem :) Hayırlı doğumlar dilerim..
ya bu topikte niye böle bi hayat belirtisi yok.. şş hanımlar napıyonuz yaaa iyimisiniz. bebişler nası, keyifler nası.. bi yaşam belirtisi verin yaw.. alooooo! benim oğlum çok iyi maşallaah.. 35. haftam da biitio nerdeyse, iyice büyüdü kuzum.. eksiklerimizide tamamladık şimdilik, aklıma başka bişi gelmezse... bebişime şeker de yaptırdım çok şirinler, durun sizlede paylaşayım..
tabisi bunların mavisi olcak oğluşuma, hazırdad bunLAR VARDI BUNLARI RESİMLEDİM Dİ..
Ama çok şeker bu kuzucuklar:) Biz bugun 7+0 olduk... Yarın öğlen Nuri Beyle randevumuz var...
Heyecanlıyım, bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız inşallah...
heeç keyfim yok, heçç.. bugün kontrole gittik, 36+0 dayım bugün.. benim oğlan 3721gr mış.. doktor bu 5 kiloyu bulur diyo.. çok cici, tombiş tombiş yanakları, çoook tatlı benim tosuncum.. ama bu durumda normal önermiyom dedi doktorum.. yaparsın yapmasına da çok dikişin olur diyo, aşağıdan 20 dikişli olana kadar sezeryanı öneriyom ama yine de sen bilirsin dedi.. ya bende istemiyom, dediği gibi aşağıdan tonla dikişim olacağına karnımda olsun yani.. ama doğumdan sonra bana bakabilecek kimsede yok.. napıcam nası yapacam hiç bilmiyom.. inatla normal mi desem belki 5 i bulmaz, yoksa sezeryana ok deyip gün mü tayin etsek.. doktor ariye günü yada bi iki gün önce alırız diyo.. bayramıda hastanede geçirmek var.. off offfff.. napcam bilmiom..
kızlar bayadır bu başlığa yorum yazılmamamış ama acil bişey sormak istiyorum prf. dr semih özenerin muayenanesi hala soydanda mı bilgigi olan varmı acil lazımda yardım ederseniz sevinirim.
kızlar bayadır bu başlığa yorum yazılmamamış ama acil bişey sormak istiyorum prf. dr semih özenerin muayenanesi hala soydanda mı bilgigi olan varmı acil lazımda yardım ederseniz sevinirim.
heeç keyfim yok, heçç.. bugün kontrole gittik, 36+0 dayım bugün.. benim oğlan 3721gr mış.. doktor bu 5 kiloyu bulur diyo.. çok cici, tombiş tombiş yanakları, çoook tatlı benim tosuncum.. ama bu durumda normal önermiyom dedi doktorum.. yaparsın yapmasına da çok dikişin olur diyo, aşağıdan 20 dikişli olana kadar sezeryanı öneriyom ama yine de sen bilirsin dedi.. ya bende istemiyom, dediği gibi aşağıdan tonla dikişim olacağına karnımda olsun yani.. ama doğumdan sonra bana bakabilecek kimsede yok.. napıcam nası yapacam hiç bilmiyom.. inatla normal mi desem belki 5 i bulmaz, yoksa sezeryana ok deyip gün mü tayin etsek.. doktor ariye günü yada bi iki gün önce alırız diyo.. bayramıda hastanede geçirmek var.. off offfff.. napcam bilmiom..
kızlar merhaba bende kocaelindeyim ve 13 haftalık hamileyim şuan demet hanım ( demet boyacı ) ve erkan türköze dönüşümlü gidiyorum bu drlara giden yada bilen hakkında bilgi alacağım birileri varmı demet hanımda daha önce doğum yaptım ozaman devlet hastanesindeydi çok memnnum ama şuan kendine yer açtı ve dışarıdan akademi ile anlaşmalı yani doğum yapacağım hastanede değil doktorum gerçi bir dahaki gidişimde kesin net bilgi alacağım ama kafam karışık