Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

ya bu topikte niye böle bi hayat belirtisi yok.. şş hanımlar napıyonuz yaaa iyimisiniz. bebişler nası, keyifler nası.. bi yaşam belirtisi verin yaw.. alooooo! benim oğlum çok iyi maşallaah.. 35. haftam da biitio nerdeyse, iyice büyüdü kuzum.. eksiklerimizide tamamladık şimdilik, aklıma başka bişi gelmezse... bebişime şeker de yaptırdım çok şirinler, durun sizlede paylaşayım..

tabisi bunların mavisi olcak oğluşuma, hazırdad bunLAR VARDI BUNLARI RESİMLEDİM Dİ..

merhaba herkese,

ben 9 haftalık hamileyim. Acıbadem Koaceli de Semih Beye gidiorum. henüz iki kere gittim. çok iyi bi doktor olduunu duyduk ama kendisiyle çok kontağa giremedik. yani
toplam 10 dk sürüo muayene. belki biz çok heyecanlıyiz ama sonuçta ilk gebeliğim bu daha açıklayıcı olması lazım. mesela ben 24 saat ulaşabileceğim bir dr isterim. bu konuda rahatlatmadı beni. zaten 4-5 saat duruo hastanede kendisinin özel muayenesi varmı oraya gidio. yani netleşmedi kafamda. özel sağlık sigortamız olduğu için Acıbademi tercih ettik ve kendisi çok duyduğumuz için. semih beyi tanıyan,hastası olan veya onda doğum yapmış olan kızlar bilgi ve önerilerini paylaşırsa çok sevinirim. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar. allah hepinizi evlatlarınızdan güldürsün

aradım cnm 200 tl imiş. acıbademde de o kadardı. semihe mi gitsem ona mı kararsız kaldım ...

merhaba herkese,

ben 9 haftalık hamileyim. Acıbadem Koaceli de Semih Beye gidiorum. henüz iki kere gittim. çok iyi bi doktor olduunu duyduk ama kendisiyle çok kontağa giremedik. yani
toplam 10 dk sürüo muayene. belki biz çok heyecanlıyiz ama sonuçta ilk gebeliğim bu daha açıklayıcı olması lazım. mesela ben 24 saat ulaşabileceğim bir dr isterim. bu konuda rahatlatmadı beni. zaten 4-5 saat duruo hastanede kendisinin özel muayenesi varmı oraya gidio. yani netleşmedi kafamda. özel sağlık sigortamız olduğu için Acıbademi tercih ettik ve kendisi çok duyduğumuz için. semih beyi tanıyan,hastası olan veya onda doğum yapmış olan kızlar bilgi ve önerilerini paylaşırsa çok sevinirim. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar. allah hepinizi evlatlarınızdan güldürsün

nerede bu akademi arkadaşım ben doktorumu değiştirmek istiyorum.benimle hiç ilgilenmiyor.üstelik 120 tl ödüyorum.

kızlar 19+4 ün alikahya ya gittim yüksel beye ama derincede oturduğum için doğumu sopalıda yapıcam.burda dr.tavsiyesi olan varmı ben mustafa türkmeni yada hasan terzi yi düşünüyorum bilen varmı.bide derincede ayrıntılı ussg varmı

Hasan Terzi ye normal muayene için giden bi arkadaşım memnun kalmıştı,hastanede çalışan bi arkdaşta iyi olduğunu söylüyordu.Mustafa Türkmen e de Çiftlikten beri pek çok arkadaşım gitti,o zamanlar iyi olduğunu daha çok duyuyordum,şimdilerde pek duymuyorum. Dr.lardan bazılarının odasında cihaz vardı,sonra radyoloji bölümü almıştı onları ama geçenlerde Mustafa ya giden arkadaş odasında cihaz olduğunu söyledi ama boyutunu bilemicem :) Hayırlı doğumlar dilerim..

çok teşekkür ederim ikiside haftada 1 yada 2 kere poliklinik yapıyomuş inş.randevu alabilirim :)

Ama çok şeker bu kuzucuklar:) Biz bugun 7+0 olduk... Yarın öğlen Nuri Beyle randevumuz var...
Heyecanlıyım, bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız inşallah...

Ama çok şeker bu kuzucuklar:) Biz bugun 7+0 olduk... Yarın öğlen Nuri Beyle randevumuz var...
Heyecanlıyım, bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız inşallah...

eveeett, ilk kalp atışı sesi.. gözleriniz yerinden fırlayacak.. muhteşem bir duygu, çoook muhteşem.. yaa ne tatlı bir heyecendı o yaa.. bide benim hamile olup olmadığım belli değildi, eşim biraz fazla panikledi sevinçten, ben daha 4 haftalık hamile iken ultrasona gittik acıbademe, acile, akşam.. ben görecem görmeden olmaz dedi, heyecanlı kociş.. tabi ultrasonda hiç bişi görünmedi.. doktor alttan da bakmak istemedi tabi daha çok erken diye, zate bende istemedim.. siz bekleyin 2 hafta daha 6. hafta da görünür kese eğer hamilelik varsa dedi.. nese, bekledik ama eşim kafayı yedi.. ben hala hastalanmadım eminim hamile olduğuma çünkü 1 gün bile gecikme olmazdı bende.. nese, gittik nuri beye, ultrasona aldı zaten direkt, baktı keseyi gördü tamam dedi, tabi biz bişi anlamıyoz görüntülerden daha cahildik :) sonra durun kalp atışlarını dinleyelim dedi sesi açtı.. eşimin suratındaki ifadeyi hayatımın sonuna kadar unutamıyacam.. o an hem bebeğimin kalp atışını duymanın heyecenı mutluluğu, hem eşimin yaşadığı heyecana şaşkınlığa tanık olmak, hepsi aynı anda bir duygu seli yaşamıştım.. neye sevineceğime şaşırmıştım, eşim çok istiyordu bebiş, o kadar sevindiki,bide sesin normalden çok hızlı olması da onu bir hayli şaşıttı.. çok şirin bi hali vardı yani.. hiç unutamıyacağım bir andı o.. senin eşininde böle karşılama ihtimali varsa mutlaka yanında telin olsun fotosunu çek.. gerçi heyecandan elini ayağını oynatabilirmisin bilmem ama.. ben çok isterdim o anını fotoğraflayabilmek.. inşallah kucağına ilk aldığında resimletecem bende.. :) biz artık ozamanlara geldik çünkü.. vaybeee ne çabuk geçmiş sanki zaman...

ah canım, inşallaahh gönlünüze göre olur.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallaah.. :80::80:

eveeett... duyduk sonunda :) valla ben eşime falan bakamadım monitöre bakmaktan; ama eşim kaydetti hepsini :) şimdi açıp açıp yeniden dinliyoruz
herşey yolundaymış çok şükür. tahlil sonuçlarım da güzelmiş, turp gibiymişim :) 7 mm olmuş boyu :) 10-15 kasımda gideceğiz yine ama daha çok var nasıl geçecek bakalım zaman?...

heeç keyfim yok, heçç.. bugün kontrole gittik, 36+0 dayım bugün.. benim oğlan 3721gr mış.. doktor bu 5 kiloyu bulur diyo.. çok cici, tombiş tombiş yanakları, çoook tatlı benim tosuncum.. ama bu durumda normal önermiyom dedi doktorum.. yaparsın yapmasına da çok dikişin olur diyo, aşağıdan 20 dikişli olana kadar sezeryanı öneriyom ama yine de sen bilirsin dedi.. ya bende istemiyom, dediği gibi aşağıdan tonla dikişim olacağına karnımda olsun yani.. ama doğumdan sonra bana bakabilecek kimsede yok.. napıcam nası yapacam hiç bilmiyom.. inatla normal mi desem belki 5 i bulmaz, yoksa sezeryana ok deyip gün mü tayin etsek.. doktor ariye günü yada bi iki gün önce alırız diyo.. bayramıda hastanede geçirmek var.. off offfff.. napcam bilmiom..

bence sen doktorunu dinle. bazı durumlarda sezeryan normal doğumdan daha iyi olabiliyor. bak ben de normal doğum taraftarıyım allah nasip ederse normal olsun diorum ama kasmamak lazım. doğumdan sonra bakacak kimsem yok diosun. kötü bir normal doğum daha zorlar seni. oturamazsın kalkamazsın. allah korusun tabi. hatta çok zorlayıcı normal doğumlarda derin yırtıklar oluyormuş. bu da idrarı tutamamaya hatta çok ender olarak ordan dışkı gelmesine bile neden oluyormuş.allah korusun tabi.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun çok tutturmamak lazım.artılarını eksilerini iyi düşün. bebişini de sıkıntıya sokma. ne güzel bayram bebeği olucak. hastanede ol noolucakki. sana zaten bayram o gün. gerçek bayramın farkında bile olmazsın. gelenin gidenin de çok olur hem bayram ya:) allah tamamını erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah

kızlar bayadır bu başlığa yorum yazılmamamış ama acil bişey sormak istiyorum prf. dr semih özenerin muayenanesi hala soydanda mı bilgigi olan varmı acil lazımda yardım ederseniz sevinirim.

kızlar bayadır bu başlığa yorum yazılmamamış ama acil bişey sormak istiyorum prf. dr semih özenerin muayenanesi hala soydanda mı bilgigi olan varmı acil lazımda yardım ederseniz sevinirim.

bildiğim kadarıyla kendisi acıbadem de çalışıyor şuan.. istersen hastaneyi ara bir sor derim.. muayenehanesi nerde bilemicem..

aynı şekilde arkadaşım bende bu sorunun cevabını arıyorum ne zamandır.. eve acıbademde, aradık orayı haftanın belli günleri ordaymış demekki hala muayenesine devam ediyor. eskiden sitesi vardı, orda tel vardı şimdi o da yok. bende ulaşamadım. eğer haber alırsan yazar mısın?

canım ne yaptın, geldi mi bebişimiz? merak ettim. ben biraz grip gibiyim,
uzun zamandır girmiyorum. hep de aklımdasın ama fırsat olmadı yazmak...
müsait olunca bilgilendir :) ben de benimkini anlatırım sana :)

kızlar merhaba bende kocaelindeyim ve 13 haftalık hamileyim şuan demet hanım ( demet boyacı ) ve erkan türköze dönüşümlü gidiyorum bu drlara giden yada bilen hakkında bilgi alacağım birileri varmı demet hanımda daha önce doğum yaptım ozaman devlet hastanesindeydi çok memnnum ama şuan kendine yer açtı ve dışarıdan akademi ile anlaşmalı yani doğum yapacağım hastanede değil doktorum gerçi bir dahaki gidişimde kesin net bilgi alacağım ama kafam karışık

Erkan beyde doğum yaptım,çok memnundum kendisinden.Daha önceki sayfalara bakarsan,hakkında yapılan yorumları görebilirsin. Demet hanım için yıllardır iyi bir yorum duymadım.İlk gebeliğimin ilk kontrolüne ona gitmiştim ama kime dediysem aman aman,ondan uzak dur dediler.Benimde ilk ve son gidişim olmuştu.Çok paracı olduğunu söylerler ve öylede.Devletteyken giden her hastadan parça alalım deyip muaynehanesine davet ediyordu.Eltimde öyle yaptı,iyi bi paraya muaynehanesinde parçayı aldılar,sonuçları göstermek için hastaneye gittiğinde yine kartını verdi kadına.Bu kadar yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…