merhaba arkadaşlar, bende izmitte yalnızım tavsiye üzerine konakta gülçin hanımı buldum ona gidiyorum, konak hastanesinde doğumla ilgili yazılanları okuyunca tedirgin oldum. bir arada oluyo falan yazılmış, kafam karıştı
cevap verdiğin için çokk teşekkür ederim :) acıbadem hastanesinde doç.dr.birol vural a doğumunu yaptıran kimse yok galiba forumda?
ben de birol vural a gitmiştim. tedaviye tam başlayacakken ayrıldı acıbademden. ben de özeline mi gitsem diyorum ama hiç bir fikrim yok ne kadar ücreti olduğu hakkında. bilgi veren olursa sevinirim kızlar. ...
biçiçekbiböcek sen hangi doktora gittin?
Ben haftaya gideceğim yazarım. Randevu alırken ücreti sormadım ama özel sigortan varsa eğer çoğu sigorta şirketiyle anlaşma yapmışlar onu biliyorum.
özel muayenehanesinde mi anlaşma yapmış özel sigorta şirketleriyle? aaa şaşırdım :) arayıp sorıyım bizim şirkete bari :)
yok canım artık kim demiş onu ya ben de konak'ta doğum yaptım gayet de memnun kaldım. belki anlık bir durum oluşmuştur.[/QUOT
normal doğum mu yaptın? DOKTORUN KİMDİ CANIM?
yok canım artık kim demiş onu ya ben de konak'ta doğum yaptım gayet de memnun kaldım. belki anlık bir durum oluşmuştur.
ben konak hastanesinde gülçin aydar'a gidiyorum, onda doğum yapan yada kontrole giden var mı?
ben konak hastanesinde gülçin aydar'a gidiyorum, onda doğum yapan yada kontrole giden var mı?
canım sen 20.haftada ayrıntılı ultrasona girdinmi ? gülçin hanım kendimi bakıyor yoksa biryeremi yönlendiriyo ?
bende 15+2 günlük hamileyim bende gülçin hanıma gidiyorum memnunum ...bütün arkadaşlarım onda doğum yaptı hepsi memnunlar...