Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

yok canım artık kim demiş onu ya ben de konak'ta doğum yaptım gayet de memnun kaldım. belki anlık bir durum oluşmuştur.

cevap verdiğin için çokk teşekkür ederim :) acıbadem hastanesinde doç.dr.birol vural a doğumunu yaptıran kimse yok galiba forumda?

Birol Vural benim doktorum. İlk önce adet düzensizliği için Erkan bey e gittim. Bana bişey yok dedi progestan verdi yolladı. Kullandım işe yaramadı. Birol beye gittim polikistik over teşhisi koydu. İki sebebi var ya testesteron hormonun fazla yada gizli şeker var dedi. Test yaptı ve gizli şeker çıktı. Glukophage kullanmaya başladım. Ömrümde ilk defa o ay 28 günde adet oldum. Sonraki ay hamile kaldım. Takibimi yine Birol bey yaptı. Hep normal doğum istedim ve doktorum da bana bu konuda destek oldu. Doğumu da Acıbadem de yaptım. Doğum öğleden sonra 2:15 de oldu. Ben hastaneye sabaha karşı gittim ve ve Birol bey o saate kadar hiç başımdan ayrılmadı. Şimdi 5,5 aylık bir kızım var.Kendisinden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Temmuz başında Acıbademden ayrılmış. Dolphin de kendine yer açmış diye duydum.

Son düzenleme:
ben de birol vural a gitmiştim. tedaviye tam başlayacakken ayrıldı acıbademden. ben de özeline mi gitsem diyorum ama hiç bir fikrim yok ne kadar ücreti olduğu hakkında. bilgi veren olursa sevinirim kızlar. ...

ben de birol vural a gitmiştim. tedaviye tam başlayacakken ayrıldı acıbademden. ben de özeline mi gitsem diyorum ama hiç bir fikrim yok ne kadar ücreti olduğu hakkında. bilgi veren olursa sevinirim kızlar. ...

Ben haftaya gideceğim yazarım. Randevu alırken ücreti sormadım ama özel sigortan varsa eğer çoğu sigorta şirketiyle anlaşma yapmışlar onu biliyorum.

Ben haftaya gideceğim yazarım. Randevu alırken ücreti sormadım ama özel sigortan varsa eğer çoğu sigorta şirketiyle anlaşma yapmışlar onu biliyorum.

özel muayenehanesinde mi anlaşma yapmış özel sigorta şirketleriyle? aaa şaşırdım :) arayıp sorıyım bizim şirkete bari :)

aradım cnm 200 tl imiş. acıbademde de o kadardı. semihe mi gitsem ona mı kararsız kaldım ...

kocaelideki kadın doğum doktorlarını test ediyorum herhalde teker teker... bugün akadenideki gökhan gümüştaşa gittim. diplomayı bakkaldan mı almış çok merak ediyorum. bütün değerlerimi gösterdim miyom var rahim filmi dedi bana yumurtlama olmayan ahimde nası bi tıkanıklık olabilir acaba çok merak ediyorum. ben bile ondan daha çok şey biliyorum. ne verdiği ilaçları alıcam ne de kendisine bi daha uğrıyıcam ... kimseye de tavsiyeetmem. verdiğim 60 tl ye yanarım sadece ben.

bende nuri bey e gitmiştim güya özeldir iyi bakar dedim inan sağlık ocağına gittiğim doktor bile daha ilgiliydi 2 defa gittim ilkinde belki hastası çoktur dedim yada acelesi vardır yok anacım 2.gittiğimde de öyle ve hastasıda çok azdı.bence akademi hastanesi başlı başına problem

ben konak hastanesinde gülçin aydar'a gidiyorum, onda doğum yapan yada kontrole giden var mı?

canım sen 20.haftada ayrıntılı ultrasona girdinmi ? gülçin hanım kendimi bakıyor yoksa biryeremi yönlendiriyo ?

ben ayrıntılı usg'nin 20. haftadan daha erken olduğunu hatırlıyorum. gülçin hn. kendisi yapıyor usg'yi her muayenede yapıyor. muayene ücreti 35'ten 54 tl'ye çıkıyor.

bende 15+2 günlük hamileyim bende gülçin hanıma gidiyorum memnunum ...bütün arkadaşlarım onda doğum yaptı hepsi memnunlar...

arkadaşların normal doğum mu yaptılar? sezeryan mı? biraz anlatırmısın... benim çok az kaldı çünkü ve endişeliyim.

ben nuri beyden çok memnunum. 33 haftalık hamileyim ve baştan beri nuri beye gidiyorum. çok iyi bir doktor ve insan. ne korkum ne endişem hiç birşeyim yok doğuma dair. hamileliğin tadını çıkarıyorum doktorumun emriyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…