Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl teshisiniz kondu aynı durumu yaşıyorum gittim doktora gittim tam birşey demedi siğil olabilir dedi net bişey soylemedi test verin dediMerhabalar herkese Kocaeli'de HPV tedavisi olan var mı acaba? Devlet hastanesi ve doktor olarak öneri almak istiyorum.
Devlet hast. bi doktora gittim doğru düzgün ilgilenmedi baktı siğil dedi şehir hast yönlendirdiNasıl teshisiniz kondu aynı durumu yaşıyorum gittim doktora gittim tam birşey demedi siğil olabilir dedi net bişey soylemedi test verin dedi
Böylemi peki bendeki böyle sivilce gibi birseyBi doktora gittim doğru düzgün ilgilenmedi baktı siğil dedi şehir hast yönlendirdi
Rahim içine nasıl baktı bekarım siz kocaeli'de misinizBana tam birşey demedi ilçedeki kadın doğuma gittim İldeki hastaneye gitti smear ve hpv testi burda yapilmiyor orda ver eğer oysa belli olur ya krem yada yakma işlemi yapılır dedi ama kesin sigildir demedi rahim içine baktı burda fazla yok dedi
Rahim içine nasıl baktı bekarım siz kocaeli'de misiniz
Rahim içine nasıl baktı bekarım siz kocaeli'de misiniz
Yok benimki iç tarafta böyle değil yaYok diyarbakırdayim sigilinizin fotosunu atabilirmisiniz
Yok benimki iç tarafta böyle değil ya
Valla bit türlü silemedim sence bu siğil miSil bence ya atma bunları
Anladım sadece seninkine benziyo mu diye merak etmiştim kusura bakmaBen doktor değilim bir şey diyemem
Anladım sadece seninkine benziyo mu diye merak etmiştim kusura bakma
Yok benzemiyor bence
Benim ilişkim vardıNormal bekarlarda olması kaç düşük bir risk anlamadım sizde nasıl olmuş