• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli'de hamile olanlar burada buluşalım

naykocum merhaba. bir arkadaşım ozel cıhanın cok guzel oldugunu soyledı. ama ben hftaya randevu alıp gıdecegım yıne de bir inceleyeceğim. su an akademıdeyım ama cıhan hosuma gıderse doktor ıcıme sınerse oraya devam edecegım gokhan beyle. ben haftaya gıdınce hemen ayrıntıları yazarım :) ben konaga da gıttım akademıye de..şimdi sıra cihanda:) 8 haftalıgım henuz o yuzden haftaya karar verecegım :) muayne ucretı de 50tl imiş bu arada.

Tamam canım izlenimlerini merakla bekliyorum. Muayene ücreti de uygunmus ama önemli olan dr ve hastanenin de durumu.

lütfiye ünlü civak , MEHMET ATAMAN, gökhan gümüştaş ve funda doğan var sanırım cihanda.. o zaman tavsıyellerınızı beklıyorum cunku haftaya bunlardan bırıne gun almam gerek o yuzden yorumlarınızı beklıyorum. var mı tanıdıgınız ıyı olanlar?

lütfiye ünlü civak , MEHMET ATAMAN, gökhan gümüştaş ve funda doğan var sanırım cihanda.. o zaman tavsıyellerınızı beklıyorum cunku haftaya bunlardan bırıne gun almam gerek o yuzden yorumlarınızı beklıyorum. var mı tanıdıgınız ıyı olanlar?

Canım Lütfiye hn.ın ismini duydum ama olumlu olumsuz bi duyumum yok.Mehmet Ataman'a ilk çocuğumda gitmiştim o zaman muayenanesi vardı memnundum dogumum normal olduğu için doğumda yoktu.Ama şimdi gidenler pek memnun değil ters davraniyomus, soru sorunca falan azarliyomus.Funda hn. icinde olumlu bi duyum almadım.Aralarinda favorim Gökhan bey :) Nuri Hüseyinoglu ile ikisinin arasinda hala kararsızım bende.

Benim bir arkadasim nuri beye gidiyordu cok memnun baska arkadasimda gokhan beye gidiyordu oda ondan memnun ama anladigim kadariyla nuri bey normal dogum taraftari cok gulec ve sicak kanli olmasi cok iyi ben hamile degilim dusunuyoruz diye gittim bana smear yaptihic bisi anlamadim surekli konusuyor ve rahatlatiyor ben ona gitmeyi dusunuyorum hatta iki gun once yegenimi goturdum doktor fobisi vardi artik nuri bey sayesinde yok

merhaba arkadaşlar dün cihan hastanesinde gökhan beye nihayet karar verip gittim :) hastane gerçekten güzel.. doktorumuza gelince.. gökhan bey çok esprili ve ilgli davrandı. bebeğimizi ilk kez akademide görmüştük. teknolojik açıdan akademiden daha iyiler elime bir sürü resim verdi hatta cdsini bile verdi :)normal doğum yapmak istersen her türlü destek veririm hastanemızde boyle bır sorun yok dedı. her şeyiyle içime sindi çalışanlar hemşireler çok sıcak kanlı.

Canım Lütfiye hn.ın ismini duydum ama olumlu olumsuz bi duyumum yok.Mehmet Ataman'a ilk çocuğumda gitmiştim o zaman muayenanesi vardı memnundum dogumum normal olduğu için doğumda yoktu.Ama şimdi gidenler pek memnun değil ters davraniyomus, soru sorunca falan azarliyomus.Funda hn. icinde olumlu bi duyum almadım.Aralarinda favorim Gökhan bey :) Nuri Hüseyinoglu ile ikisinin arasinda hala kararsızım bende.

naykocum izlenimimi aktardım az evel:) inş sen de tez karar verirsin. kaç haftalık bebiş:)

naykocum izlenimimi aktardım az evel:) inş sen de tez karar verirsin. kaç haftalık bebiş:)

Karar verebildiğine sevindim canım :) bilgiler için teşekkürler. Bende bebis yok henüz.6 yaşında oğlum var, 2. bebise karar verdik hamilelik Öncesi genel muayeneye gidicem ve hamilelikte de aynı dr.a devam edeceğim onun için ayrıntılı araştırma yapıyorum :)

Canım Gökhan Bey'le ilgili bişey duydum dün seninle paylaşmak istedim.Bi hastası yapışık ikiz dünyaya getirmiş dr. anne karnında anlamamis yapışık olduklarını bebekler dünyaya geliyor aile öyle öğreniyor. Dr. simdi ortada yokmuş aile pesindeymis herhalde.Bu sadece benim duyumum doğruluğunu bilmiyorum!

cok saol naykocum. ya ben 3 doktor dusunuyordum ızmıtte. 3une de gıttım farklı 3 hastanede. ve cook arastırdım 3ü için de bir şeyler yazıyordu. tekınde ıhmal yuzunden kadın kanamadan oldu yazıyktı yazıyordu tekınde gece yarısı dogurdum gelırım dedı gelmedı yazıyordu yarı yolda bıraktı yazıyordu.. gokhan beye gelınce genelde ıyıydı yorumlar. cok buyuk bır sey olsa davalık bır sey olur oda adamın adresı odası her seyı bellı ınternetten yazsan cıkıyor cıhan dıye.. ne bıleyım bıraz da karalama var gbı geşlıyor arasalar bulurlar. adam odasında hasta kabul edıyor. bakalım benım 3 hastane ıcınde en favorım cıhan, doktorlar arasından da gokhan bey.. doktor cok durust ıcten geldı bana.. benı rahatlattı yıyecekler konusunda falan. bebegı de baya ınceledı bılgı verdı. bebısım 3 doktor gordu ama bu doktora devam ederız bız:) ama bılgın ıcın cok tesekkurler canm.

cok saol naykocum. ya ben 3 doktor dusunuyordum ızmıtte. 3une de gıttım farklı 3 hastanede. ve cook arastırdım 3ü için de bir şeyler yazıyordu. tekınde ıhmal yuzunden kadın kanamadan oldu yazıyktı yazıyordu tekınde gece yarısı dogurdum gelırım dedı gelmedı yazıyordu yarı yolda bıraktı yazıyordu.. gokhan beye gelınce genelde ıyıydı yorumlar. cok buyuk bır sey olsa davalık bır sey olur oda adamın adresı odası her seyı bellı ınternetten yazsan cıkıyor cıhan dıye.. ne bıleyım bıraz da karalama var gbı geşlıyor arasalar bulurlar. adam odasında hasta kabul edıyor. bakalım benım 3 hastane ıcınde en favorım cıhan, doktorlar arasından da gokhan bey.. doktor cok durust ıcten geldı bana.. benı rahatlattı yıyecekler konusunda falan. bebegı de baya ınceledı bılgı verdı. bebısım 3 doktor gordu ama bu doktora devam ederız bız:) ama bılgın ıcın cok tesekkurler canm.

Olay bikaç günlük olduğu için duymaman muhtemel diye düşündüm canım ve duyduğumda aklıma ilk sen geldin. Tabiki çoğu dr.la ilgili bu tarz söylemler oluyor inşallah dediğin gibi olay karalamadan ibarettir sende bebisine sağlıkla kavusursun canım.

merhaba arkadaşlar şuanda 7aylık hamileyim hamileliğimin başından beri dr. mehmet atamana gaan idiyorum şuanlık memnunum evet bazen sorulara ters cevap versede eşim ve ben doktorumuzun tecrubesine güveniyoruz önceden cankat hastanesindeydi sanırım cihan hastanesinde devam ediyor bu ay nasipse cihan hastanesinide görücez eeeee tabi doğum ücretlerinide öğrenicez yeni hastane olduğu için gercekten doğum fiyatlarını merak ediyoruz

merhaba arkadaşlar şuanda 7aylık hamileyim hamileliğimin başından beri dr. mehmet atamana gaan idiyorum şuanlık memnunum evet bazen sorulara ters cevap versede eşim ve ben doktorumuzun tecrubesine güveniyoruz önceden cankat hastanesindeydi sanırım cihan hastanesinde devam ediyor bu ay nasipse cihan hastanesinide görücez eeeee tabi doğum ücretlerinide öğrenicez yeni hastane olduğu için gercekten doğum fiyatlarını merak ediyoruz

Bi yakınım sezeryan doğum yaptı cihanda 900 tl imiş canım. Mehmet atamana bende ilk dogumumda gitmiştim. Dediğin gibi biraz ters biri :) fazla sorularda hoşlanmaz.yukarida arkadaş link verdi o topige gel daha aktif orasi bekleriz :)

Back