- Konu Sahibi kocaelili41
-
merhaba arkadaşlar kocaelide olup doğum yapanlar bizlere tecrübelerini anlatabilirler mi? konak mı akademi hastanesi mi? hangi doktoru gerçekten tavsiye edersiniz? arkadaşlardan konakta funda salihoğlunu, akademide yaşar beyi iyi duydum.. hangisine başlamalıyım?? hangi hastane daha iyidir? arkadaşlar yardım edin lütfenn:)
merhaba arkadaşlar kocaelide olup doğum yapanlar bizlere tecrübelerini anlatabilirler mi? konak mı akademi hastanesi mi? hangi doktoru gerçekten tavsiye edersiniz? arkadaşlardan konakta funda salihoğlunu, akademide yaşar beyi iyi duydum.. hangisine başlamalıyım?? hangi hastane daha iyidir? arkadaşlar yardım edin lütfenn:)
özel cihan hastanesinde gökhan gümştaş da bu ara çok duyduğum bir isim. sizin duyumlarınız nasıl? yeni hastane olması aslında avantaj fakat eksikleri yoktur inş. gidip gezme fırsatı olan oldu mu? kadın doğum kısmı doğumhane nasıl?? o kadar önemli bir konu ki doktor seçimi fikirleriniz çok değerli arkadaşlar teşekkürler.
cnm ben ismail yılmaza gidorum ...
özel cihan hastanesii vr konak hastanesine yakın..orda lütfiye ünlü civak var oda çok ii cene bir doktr..tahsin özbekte gültekin akbilek da çok bilgili ii bir doktor..
ikisinide tavsiye ederim kuzumm
Bende Nuri Bey'e gitmeyi düşünüyorum ama Gökhan Bey'de aklımın bi köşesinde kararsızım bendeÖzel Cihan hem yeni hastane diyorum hemde evime çok yakın arka sokagimda.Cihan'a giden olursa burdan yazarsa seviniriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?