• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli'de hamile olanlar burada buluşalım

kocaelili41

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
156
0
16
Kocaeli
merhaba arkadaşlar kocaelide olup doğum yapanlar bizlere tecrübelerini anlatabilirler mi? konak mı akademi hastanesi mi? hangi doktoru gerçekten tavsiye edersiniz? arkadaşlardan konakta funda salihoğlunu, akademide yaşar beyi iyi duydum.. hangisine başlamalıyım?? hangi hastane daha iyidir? arkadaşlar yardım edin lütfenn:)

Slm arkadaşım ben konaktansa akademi diyorum.Akademide Nuri beye gitmeyi düşünüyorum ben.Hamile değilim ama bebek istiyoruz, genel bi muayeneye gitcem yakın zamanda. Son zamanlarda adını sıkça duyduğum tek dr. Nuri bey.Gidenlerin çoğu memnun.Adet sancısı için gitmiştim bende 4 sene önce çok cana yakın, guleryuzlu, insanin içini rahatlatan bi dr.

teşekkür ederim fikriniz için. evet nuri bey için de iyi diyorlar. inşallah istediğiniz gibi olur her şey..konak çok kalabalık beni en tereddüte sokan konu bu.. akademi daha sakin..

16 sene izmitte yaşamış biri olarak toplanmanızı destekliyorum bende hamileyim ama şuan istanbuldayım ailem hala orda yaşıyor

Aynen öyle konak devletten bi farkı yok benim için. Bi tanıdığım çalışıyor konakta abartildigi kadar iyi değil resmen iş ticarethaneye dönmüş, hastasina da calisanina da değer vermiyor diyor. Iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim. İnşallah sizinde herşey istediginiz gibi olur.Gokhan Gümüştaş'ı duydunuz mu hiç o da Akademi'deydi Özel Cihan'a geçmiş.

merhaba arkadaşlar kocaelide olup doğum yapanlar bizlere tecrübelerini anlatabilirler mi? konak mı akademi hastanesi mi? hangi doktoru gerçekten tavsiye edersiniz? arkadaşlardan konakta funda salihoğlunu, akademide yaşar beyi iyi duydum.. hangisine başlamalıyım?? hangi hastane daha iyidir? arkadaşlar yardım edin lütfenn:)

cnm ben ismail yılmaza gidorum ...

özel cihan hastanesii vr konak hastanesine yakın..orda lütfiye ünlü civak var oda çok ii cene bir doktr..tahsin özbekte gültekin akbilek da çok bilgili ii bir doktor..
ikisinide tavsiye ederim kuzumm

Ben de Kocaeşi de yaşıyorum ve nasipse Konakta doğum yapacağım. Çünkü doktorum Konakla anlaşmalı. Bu arada Gölcük aile tıp merkezinde Funda Ulaya gidiyorum. Dünya tatlısı, insan canlısı bir doktor. Onun tedavisiyle hamile kalmıştım zaten.

toplanmamıza çok sevindim.. hepinize teşekkürler. önceden akademide yasar beye gittiğim için ona devam etmek istiyorum ama kafam çok karışık... özel cihan yeni bir hastane sanırım?

özel cihan hastanesinde gökhan gümştaş da bu ara çok duyduğum bir isim. sizin duyumlarınız nasıl? yeni hastane olması aslında avantaj fakat eksikleri yoktur inş. gidip gezme fırsatı olan oldu mu? kadın doğum kısmı doğumhane nasıl?? o kadar önemli bir konu ki doktor seçimi fikirleriniz çok değerli arkadaşlar teşekkürler.

arkadaşım merhaba bende konu açtım İzmitli hamişler tanışalım diye o araya gelin isterseniz... fikirlerimiz, yardımlarımızı paylaşalım..

özel cihan hastanesinde gökhan gümştaş da bu ara çok duyduğum bir isim. sizin duyumlarınız nasıl? yeni hastane olması aslında avantaj fakat eksikleri yoktur inş. gidip gezme fırsatı olan oldu mu? kadın doğum kısmı doğumhane nasıl?? o kadar önemli bir konu ki doktor seçimi fikirleriniz çok değerli arkadaşlar teşekkürler.

Gökhan bey oraya mı eçmiş. daha önce akademideydi...

bnde akademıye nurı beye gıdıorum dogumuma az kaldı we dunya ıyısı bı dr. herkesede tawsıye edıorum funda salıhogluna gıdıodum kadın catlagın tekı baskada bıse demıorum......

cnm ben ismail yılmaza gidorum ...

özel cihan hastanesii vr konak hastanesine yakın..orda lütfiye ünlü civak var oda çok ii cene bir doktr..tahsin özbekte gültekin akbilek da çok bilgili ii bir doktor..
ikisinide tavsiye ederim kuzumm

çok teşekkür ederim cihan hastanesini hiç görmedim tek tereddütüm o? gökhan gümüştaşa da zaten gitmek istiyordum. hala çoook kararsızım

Bende Nuri Bey'e gitmeyi düşünüyorum ama Gökhan Bey'de aklımın bi köşesinde kararsızım bende :( Özel Cihan hem yeni hastane diyorum hemde evime çok yakın arka sokagimda.Cihan'a giden olursa burdan yazarsa seviniriz :)

Bende Nuri Bey'e gitmeyi düşünüyorum ama Gökhan Bey'de aklımın bi köşesinde kararsızım bende :( Özel Cihan hem yeni hastane diyorum hemde evime çok yakın arka sokagimda.Cihan'a giden olursa burdan yazarsa seviniriz :)

naykocum merhaba. bir arkadaşım ozel cıhanın cok guzel oldugunu soyledı. ama ben hftaya randevu alıp gıdecegım yıne de bir inceleyeceğim. su an akademıdeyım ama cıhan hosuma gıderse doktor ıcıme sınerse oraya devam edecegım gokhan beyle. ben haftaya gıdınce hemen ayrıntıları yazarım :) ben konaga da gıttım akademıye de..şimdi sıra cihanda:) 8 haftalıgım henuz o yuzden haftaya karar verecegım :) muayne ucretı de 50tl imiş bu arada.

Selamlar,

Bende Nuri Bey'e gidiyorum. Henüz hamile değilim fakat düşünüyoruz. Kendisine muayanede oldum bir problem yok çok şükür.
Nuri Bey dünya tatlısı bir insan çok sempatik ve insanı rahatlatan bir yapısı var çok relax :)
Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim. Gökhan Gümüştaş'ın bir hastasının Nuri Bey'e transfer olduğunu biliyorum ve kendisi Gökhan Bey'den memnun kalmamış.
Nuri Bey'de doğum yapan arkadaşlarım var çok memnunlar ve tabiki bende çok memnunum. Tavsiye ederim :emir_bebek:

Back