Peki insanları hakkında genel bir kanaatten bahsedebilir misiniz. sakaryada en çok bundan muzdaribim. halkı çok değişik. şimdi sakaryalılar vardır kırmak istemiyorum ama alışamadım sevemedim. yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum.Kocaeli iyidir, toplu taşımasını pek sevemedim. Özel araçla yaşam daha rahat. Başiskele, gölcük gibi deniz kenarı yerler daha rahat. Gebze ve izmit in içi daha kalabalık. Trafik izmit dışında normal. Kiralar makul. İstanbulun yarısı kadar. Ev sahibi olmak da kolay...
Sakarya biraz daha tutucudur .Peki insanları hakkında genel bir kanaatten bahsedebilir misiniz. sakaryada en çok bundan muzdaribim. halkı çok değişik. şimdi sakaryalılar vardır kırmak istemiyorum ama alışamadım sevemedim. yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum.
Eşimin iş bağlantıları yalnızca ikisinde var. Ben devlet memuruyum. Bir kere atandım mı yıllaaar sonra ancak çıkabileceğim. Harbiden iki ucu şeyli değnek olayı oldu.Sakarya biraz daha tutucudur .
Ama ben ikisinde de yasamak istemezdim sanirim ...
Niye illa ikisinden biri ?
Sakinliği için sakaryaya geldik ama bu kez insanları abuk çıktı. Her köşe başında silah ve esrar ticareti. En ufak bir sürtüşmede yıkarım yakarım vururum keserim tehditleri. Çok değişikler.İzmit merkezde yaşadım.. Trafik beni bezdirdi. Sakarya tercihim olurdu.
Eşimin iş bağlantıları yalnızca ikisinde var. Ben devlet memuruyum. Bir kere atandım mı yıllaaar sonra ancak çıkabileceğim. Harbiden iki ucu şeyli değnek olayı oldu.
Gebze'de uzun yıllar yaşadım
Bu kadar kötü yorum gelince ben bile şaşırdım açıkçası, ben çok severim izmiti.
Havası pis olmasa yüzde yüz tavsiye edeceğim, havasından ötürü bir şey diyemiyorum. Yine de araştırıp yerleşirseniz sorun yaşamazsınız.
Ben gebzeye taşınırken çok esinti olan bir mahalleyi seçtim, orada boş ev bulana kadar bekledim. Ki gebze düşünün, astımım hiç ilerlemedi.
İkisi de çok tutucu. Allah kolaylık versin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?