Gebze'de uzun yıllar yaşadımGebze'yi seviyor musunuz gerçekten
sakaryada yaşıyorum şu an. hayatımı burada geçirmek istemiyorum diye diye geçiyor günlerim. ama kocaeli'nde de aynı şarkıyı söyleyeceksem düzen bozmanın alemi ne onu bilemiyorum. Ama haklısınız gezip görmeden net bir şekilde anlayamayacağım. Uzun vadede ancak anlayabileceğim şeyleri öğrenmek istiyorum aslında daha çokAh keşke karar vermeden önce her iki ilde de ikişer gün kalabilme imkanın olsa :)
Aynı durumdayım bulunduğum şehirde yaşamak istemiyorum.sakaryada yaşıyorum şu an. hayatımı burada geçirmek istemiyorum diye diye geçiyor günlerim. ama kocaeli'nde de aynı şarkıyı söyleyeceksem düzen bozmanın alemi ne onu bilemiyorum. Ama haklısınız gezip görmeden net bir şekilde anlayamayacağım. Uzun vadede ancak anlayabileceğim şeyleri öğrenmek istiyorum aslında daha çok
Ne olurdu https://img-s1.onedio.com/id-55a3c0...-bb4a4e42e81bcaac31540cde4e1ccd32c0a57657.jpg norveşte doğsaydıkcanım İzmit çok seviyorum kıskandım azıcık sizi. kiralar çok uçuk değil, kent konutlarda iyi. güvenlikli, güzel siteler. toplu taşıma da iyi bence genel olarak her yere gidiyorlar. meyve sebze sanırım diğer illerdeki gibi. tabii benim bahsettiklerim genel olarak Kocaeli değil İzmit hakkında.
Doğru söylüyorsunuz. Keşke daha özgür düşünüp hissedebilen bireyler olsaydık ülke olarak. Yeniliklere daha açık olabilirdik böylece.Aynı durumdayım bulunduğum şehirde yaşamak istemiyorum.
Aşağı yukarı şartları aynı olan bir başka şehir alternatifim olsaydı, ben düşünmez giderdim :)
mekan değişikliği her daim iyi geliyor insana
git gör kocaelini :)
madem hayatınla ilgili önemli bir karar bu, bu iyiliği kendine yap
Congo'da da doğabilirdiniz.Ne olurdu https://img-s1.onedio.com/id-55a3c0...-bb4a4e42e81bcaac31540cde4e1ccd32c0a57657.jpg norveşte doğsaydıkkısmetimize sakaryayı izmiti bayburtu tartışmak düşmüş
Kocaeli gayet güzel..Diğer harbi dertlerin arasına usulca sokulmak istiyorum izninizle . Zira yardım alabileceğim kimse yok. Bir yol ayrımındayım. Sakarya ve Kocaeli arasında yaşamak gibi bir tercih hakkım var. Nerede kalmaya karar verirsem ömrüm orada geçecek. Bu sebeple Kocaeli'nin artı ve eksilerini orada yaşayan kişilerden öğrenirsem çok büyük minnet duyacağım.
Toplu taşıma kolaylığı, kiralık daire fiyatları, şehir kalabalıklığı, sebze meyve fiyatları, alışveriş kolaylığı ve aklıma gelmeyenler..
Şimdiden sağolun.
Kocaeli dediğin hangi ilçesi. ? Bi kere Sakarya ya göre daha iyi ben Körfez de yaşadım. İzmit çarşı ya tek otobüsle gidebiliyorsun. Çarşı da herşey var Derince Körfez yarımca bunların kendi çarşıları var. Alışveriş yönünden ncty dolphin 41 avm sembol gibi büyük alışveriş merkezler var marinası var harikalar sahili var sekapark var gayet güzel bi şehir ben olsam İzmit te yaşardım ve şimdi Daha çok gelişiyor tramvay yapılıyorDiğer harbi dertlerin arasına usulca sokulmak istiyorum izninizle . Zira yardım alabileceğim kimse yok. Bir yol ayrımındayım. Sakarya ve Kocaeli arasında yaşamak gibi bir tercih hakkım var. Nerede kalmaya karar verirsem ömrüm orada geçecek. Bu sebeple Kocaeli'nin artı ve eksilerini orada yaşayan kişilerden öğrenirsem çok büyük minnet duyacağım.
Toplu taşıma kolaylığı, kiralık daire fiyatları, şehir kalabalıklığı, sebze meyve fiyatları, alışveriş kolaylığı ve aklıma gelmeyenler..
Şimdiden sağolun.
Ben memurum devamlı kocaeli halkıyla iletişim halimdeyim. Evet biraz tutucular ama pek bir sıkıntı yaşamadım. Sakarya halkı hakkında pek olumlu şeyler duymadım. Tanımıyorum ne desem iftira olur...Peki insanları hakkında genel bir kanaatten bahsedebilir misiniz. sakaryada en çok bundan muzdaribim. halkı çok değişik. şimdi sakaryalılar vardır kırmak istemiyorum ama alışamadım sevemedim. yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum.
ah ahh ya da İngiltere'de. https://www.google.com.tr/search?q=...n&imgdii=znO9Wfrey_JDBM:&imgrc=Ite3KXZfWt64fM:Ne olurdu https://img-s1.onedio.com/id-55a3c0...-bb4a4e42e81bcaac31540cde4e1ccd32c0a57657.jpg norveşte doğsaydıkkısmetimize sakaryayı izmiti bayburtu tartışmak düşmüş
Sakarya da yasamak zor ozgurluk acisindan.ben kocaelide dogdum buyudumPeki insanları hakkında genel bir kanaatten bahsedebilir misiniz. sakaryada en çok bundan muzdaribim. halkı çok değişik. şimdi sakaryalılar vardır kırmak istemiyorum ama alışamadım sevemedim. yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?