Hee tamam bu hafta yoksa iste 7 eylulde baslicak.banada oyle dendi.15 eylul deyince korktum birden 2 haftami yok diye.Dun konustum bu hafta yok sadece dedi tup bebek sekreterliği emek hoca icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee tamam bu hafta yoksa iste 7 eylulde baslicak.banada oyle dendi.15 eylul deyince korktum birden 2 haftami yok diye.Dun konustum bu hafta yok sadece dedi tup bebek sekreterliği emek hoca icin
1 hafta önce hastanedeyim, Emek Hoca kendisi 15 Eylül den önce burda değilim dediDun konustum bu hafta yok sadece dedi tup bebek sekreterliği emek hoca icin
Mrb raporlarıda sordunuz mu acaba 2 gündür ulaşamıyorum hastaneye açmıyorlar telfnuDun konustum bu hafta yok sadece dedi tup bebek sekreterliği emek hoca icin
Iki gun onceydi galiba haziran ayi bekliyor kuruldan dr lar izinli topnmadi dedi ama bnden iki gun ara ile evraklari vermis olan zzazu nun cikti raporu adet bekliyor direk gel demisler. Yani tam olarak nasl oluylr bilmiyorm haziran ayi bekliyorsa temmuz 20 de verilen dosyaya rapor cikti bn 22 temmuzda verdm henuz cikmadi arayan soran yok yani neye gore nasl cikiyor çıkmıyor bilemedim. zzazu sansli biraz yada konuştuğum adam beni kekledi haziran falan bekliyor diye salladi dedm bi formdan görüştüğüm kisinin cikmis iki gun var aramzda dedi ismi ne dedm bilmiyorm yok oyle bisey dedi sanirim biz emek hocadan ozel randevulu gitmedik ona gore sacma bi sistemi var hastanenin ozel gidenlerin erken çıkıyor yoksa boyle bekliyoruz.Mrb raporlarıda sordunuz mu acaba 2 gündür ulaşamıyorum hastaneye açmıyorlar telfnu
Bilmiylrm konuştuğum adamin yalancisiyim bana bu hafta yok dedi ondna bu ayida bekler dosyan obur aya kalabilir ddi1 hafta önce hastanedeyim, Emek Hoca kendisi 15 Eylül den önce burda değilim dedi
Galiba herkeze farklı bişeler söylüyorlar banada emek hoca izinde daha kurulu toplamadı demişlerdiIki gun onceydi galiba haziran ayi bekliyor kuruldan dr lar izinli topnmadi dedi ama bnden iki gun ara ile evraklari vermis olan zzazu nun cikti raporu adet bekliyor direk gel demisler. Yani tam olarak nasl oluylr bilmiyorm haziran ayi bekliyorsa temmuz 20 de verilen dosyaya rapor cikti bn 22 temmuzda verdm henuz cikmadi arayan soran yok yani neye gore nasl cikiyor çıkmıyor bilemedim. zzazu sansli biraz yada konuştuğum adam beni kekledi haziran falan bekliyor diye salladi dedm bi formdan görüştüğüm kisinin cikmis iki gun var aramzda dedi ismi ne dedm bilmiyorm yok oyle bisey dedi sanirim biz emek hocadan ozel randevulu gitmedik ona gore sacma bi sistemi var hastanenin ozel gidenlerin erken çıkıyor yoksa boyle bekliyoruz.
Şimdi aradım hastaneyi dosyamı14 temmuzda bıraktım hala bi cvp yok dedim 1 ayı geçmiş 1 ay daha sürebilir hoca yok izinde konseyi toplamadı ne zmn toplanack kesin bilgi veremiyoruz çok yoğun şu an 4 klasör dosya var hepsi bekliyor pandemiden dolayı az kişi çağırıyorlar dedi anlamdım gitti bu sistemi ben bayramın 3. Günüde aramıştım hoca izinde demişti ne uzun izin kullanmışIki gun onceydi galiba haziran ayi bekliyor kuruldan dr lar izinli topnmadi dedi ama bnden iki gun ara ile evraklari vermis olan zzazu nun cikti raporu adet bekliyor direk gel demisler. Yani tam olarak nasl oluylr bilmiyorm haziran ayi bekliyorsa temmuz 20 de verilen dosyaya rapor cikti bn 22 temmuzda verdm henuz cikmadi arayan soran yok yani neye gore nasl cikiyor çıkmıyor bilemedim. zzazu sansli biraz yada konuştuğum adam beni kekledi haziran falan bekliyor diye salladi dedm bi formdan görüştüğüm kisinin cikmis iki gun var aramzda dedi ismi ne dedm bilmiyorm yok oyle bisey dedi sanirim biz emek hocadan ozel randevulu gitmedik ona gore sacma bi sistemi var hastanenin ozel gidenlerin erken çıkıyor yoksa boyle bekliyoruz.
Iki gun onceydi galiba haziran ayi bekliyor kuruldan dr lar izinli topnmadi dedi ama bnden iki gun ara ile evraklari vermis olan zzazu nun cikti raporu adet bekliyor direk gel demisler. Yani tam olarak nasl oluylr bilmiyorm haziran ayi bekliyorsa temmuz 20 de verilen dosyaya rapor cikti bn 22 temmuzda verdm henuz cikmadi arayan soran yok yani neye gore nasl cikiyor çıkmıyor bilemedim. zzazu sansli biraz yada konuştuğum adam beni kekledi haziran falan bekliyor diye salladi dedm bi formdan görüştüğüm kisinin cikmis iki gun var aramzda dedi ismi ne dedm bilmiyorm yok oyle bisey dedi sanirim biz emek hocadan ozel randevulu gitmedik ona gore sacma bi sistemi var hastanenin ozel gidenlerin erken çıkıyor yoksa boyle bekliyoruz.
Yani burda zzazu luk durum degl yani burdaki yorumlardan yola cikip ozel almis randevuyu ve erken cikti raporu bu hastanenin kurali galiba ozel gidene gelir elde ettiğinden oncelik veriliyor. Bnce mantiklisini yapmis durumu elveriyorsa ozel alip gitmek mantikli etmis keske ben ve sizlerde ozel gitseydik belki onceligimiz oldurdu. Yapabilecek bisey yok. Bundan sonraki dosya hazirlayanlar durumu el veririse ozel gitsinler isleri hızlı gider.Ama nasıl olur ya bende 14 temmuzda verdim 20 sinde vermiş rapor çıkmışsa benm de rapor çıkması gerekti acaba emek hoca krndinden özel randevu alıp gidenlerin raporlarını çıkartıp mı izne ayrıldı
Evet aynen öyle zzazu luk bir durum yok böyle olduğunu bilseydim keşke bende özelden alırdımYani burda zzazu luk durum degl yani burdaki yorumlardan yola cikip ozel almis randevuyu ve erken cikti raporu bu hastanenin kurali galiba ozel gidene gelir elde ettiğinden oncelik veriliyor. Bnce mantiklisini yapmis durumu elveriyorsa ozel alip gitmek mantikli etmis keske ben ve sizlerde ozel gitseydik belki onceligimiz oldurdu. Yapabilecek bisey yok. Bundan sonraki dosya hazirlayanlar durumu el veririse ozel gitsinler isleri hızlı gider.
Bana bu dendi ilk gittiğimde. Ama o ara da çok fazla emek hoca muhabbeti geçiyodu. Bana özeli daha yoğun gibi geldi o zaman. Bir şey değişmez sandım gitmedim. Amh düşük bende. 4 ağustosta teslim ettim evrakları. Amh düşüklüğü senin işlerini hızlandırır dendi dosyam hazırlanıp elime verildiğinde. Bakalım ne zaman yanıt alacağız.Evet aynen öyle zzazu luk bir durum yok böyle olduğunu bilseydim keşke bende özelden alırdım
Ama bu durumu hastanenin bildirmesi getekirdi bence özel randevuda raporlar erkem çokıyor diye bi bilgi olması lazımdı neyse
Bizi unuttularBugün de çağırılmadık.
Valla cart curt kendime iğne saplayacağım günleri iple çekiyorum.Bizi unuttular
Bnde ama bebekim herkese ayri bissey diyorlar zzazu napti acaba igne vurinacakti ins tutar iilk deneme galiba onundaValla cart curt kendime iğne saplayacağım günleri iple çekiyorum.
Ay inşallah ya güzel haberler gelsin lütfen birilerinden.Bnde ama bebekim herkese ayri bissey diyorlar zzazu napti acaba igne vurinacakti ins tutar iilk deneme galiba onunda
AMIN BEBEGIM emek hocadan haber alan varmi gelmis mi bu hafta gecen hafta bu gafta gelecegini demisti aradgmda bilen duyan varmiAy inşallah ya güzel haberler gelsin lütfen birilerinden.
Hadi hayırlısı hakkındaBen hafta başında hastanedeydim. Emek hoca bu hafta da yoktu. Emek hoca olmamasına rağmen çok kalabalıktı
sydrmkn Tedaviye hala başlayamadım adet olduğum halde yumurtlamışım tekrardan öyle olunca başlanamıyormuş 2 hafta sonra tekrardan çağırdılar.