- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 34
Ne bilem ne ses ne seda var numarada yok ki arayalm soralmAy bizim raporlar ne zaman çıkacak yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bilem ne ses ne seda var numarada yok ki arayalm soralmAy bizim raporlar ne zaman çıkacak yaa
4ünde verdim ben. Senin kaçıydı canısı?Ne bilem ne ses ne seda var numarada yok ki arayalm soralm
22 canm bayramdan onceydi4ünde verdim ben. Senin kaçıydı canısı?
Ne bilem ne ses ne seda var numarada yok ki arayalm soralm
[/QUOTEhagırlı akşamlar bende rapor bekliyorum 14 ağustos da vermiştik 1 ayı geçiyor aradım sordum emek hoca konseyi toplamadı daha ne zman toplayacağıda belli değil dediler +90 264 229 31 87 bu numara tüp bebek bölümünün numarası ama hemen açmıyorlar sürekli aramanız gerek
+90 264 229 31 87 tüp bebek bölümünün numarası bu sürekli araman lazım açmıyorlar hmnGunaydin kizlar rapor icin aramadilar bayram oncesi vermistim ulasabilecegim bir numara varmi ???
Cok teşekkürler yarin arayacagimmm+90 264 229 31 87 tüp bebek bölümünün numarası bu sürekli araman lazım açmıyorlar hmn
Emek hoca sanirim önümüzdeki hafta yokmus hemsireler birine derken duydum.Merhaba yakın zamanda emek hocaya giden var mı acaba ? Önümüzdeki haftaya randevu alacaktım fakat birkaç gündür tüm randevular kapalı görünüyor.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Bir sorum daha olacaktı. Tüp bebek tedavisine başlıcam ben ilaçlarımı aldım adet olunca gitmem gerekiyor. Önümüzdeki hafta randevu alacaktım onun için ama Emek hoca yoksa ne yapmam gerekiyor. Randevusuz gitsem hemşireler ilgileniyor mu bu durumda ?Emek hoca sanirim önümüzdeki hafta yokmus hemsireler birine derken duydum.
Hayırlı günler siz randevunuzu alın randevusuz bakmıyorlar ben bütün oradaydım haftaya cumayada randevu aldımTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺ Bir sorum daha olacaktı. Tüp bebek tedavisine başlıcam ben ilaçlarımı aldım adet olunca gitmem gerekiyor. Önümüzdeki hafta randevu alacaktım onun için ama Emek hoca yoksa ne yapmam gerekiyor. Randevusuz gitsem hemşireler ilgileniyor mu bu durumda ?
İnternet üzerinden açık değil randevu sistemi en kötü ihtimal gider ordan alırım randevuyu o zaman teşekkür ederimHayırlı günler siz randevunuzu alın randevusuz bakmıyorlar ben bütün oradaydım haftaya cumayada randevu aldım
Emek hocadan değil tüp bebek ilk görüşme sonrası randevu alın raporunuz çıkmış özel randevu almanıza gerek yokİnternet üzerinden açık değil randevu sistemi en kötü ihtimal gider ordan alırım randevuyu o zaman teşekkür ederim
Mrb aradınızmı acaba hastaneyi ne olmuş raporlarCok teşekkürler yarin arayacagimmm❣
Alan kodu yanlisti kocaelini degistirip girp aradm ama acan yok haber alamadk maalesef aslinda yakin zmanda gideck olan arkadaslar gittiklerinde tup bebek bolumune sorsalar kurul ne zmn toplanacakmis yada no isteseler fena olmazMrb aradınızmı acaba hastaneyi ne olmuş raporlar
Hımm tek kişi hep ordaki sıraya hemde telefona baktığı için açmıyorlar çok sık aramak lazım sabah sastlerinde atamıştım 9 gibi açtılar yine bir deneyeyim aslında ulaşırsam yazarım burdn numarayı ynlış atmışım ya kusura bakmayım şimdi kontrol ettimde nasıl oldu anlamadım 02623037138 kusura bakmahın tkrar numara buAlan kodu yanlisti kocaelini degistirip girp aradm ama acan yok haber alamadk maalesef aslinda yakin zmanda gideck olan arkadaslar gittiklerinde tup bebek bolumune sorsalar kurul ne zmn toplanacakmis yada no isteseler fena olmaz
Estağfurullah canm sagolHımm tek kişi hep ordaki sıraya hemde telefona baktığı için açmıyorlar çok sık aramak lazım sabah sastlerinde atamıştım 9 gibi açtılar yine bir deneyeyim aslında ulaşırsam yazarım burdn numarayı ynlış atmışım ya kusura bakmayım şimdi kontrol ettimde nasıl oldu anlamadım 02623037138 kusura bakmahın tkrar numara bu
Ben 7 eylule kadar diye biiyorim.bana 8 eylül de randevu verdi.kim dedi 15 eylul diye.transferim var benimEmek Hoca 15 Eylül tarihine kadar izinli-İlk aşılamamı oldum bekliyorum. İlk birkaç gün kasılma oldu, şuan bişey hissetmiyorum, karnım küp gibi oldu ilaçlardan. 1 hafta sonra kan testi yapılacak, kasılmalar varken daha iyi hissediyordum kendimi-içeride hummalı bir çalışma var gibi:)
Dun konustum bu hafta yok sadece dedi tup bebek sekreterliği emek hoca icinBen 7 eylule kadar diye biiyorim.bana 8 eylül de randevu verdi.kim dedi 15 eylul diye.transferim var benim