Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ne bilem ne ses ne seda var numarada yok ki arayalm soralm
[/QUOTEhagırlı akşamlar bende rapor bekliyorum 14 ağustos da vermiştik 1 ayı geçiyor aradım sordum emek hoca konseyi toplamadı daha ne zman toplayacağıda belli değil dediler +90 264 229 31 87 bu numara tüp bebek bölümünün numarası ama hemen açmıyorlar sürekli aramanız gerek

Merhaba yakın zamanda emek hocaya giden var mı acaba ? Önümüzdeki haftaya randevu alacaktım fakat birkaç gündür tüm randevular kapalı görünüyor.

Emek hoca sanirim önümüzdeki hafta yokmus hemsireler birine derken duydum.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺️ Bir sorum daha olacaktı. Tüp bebek tedavisine başlıcam ben ilaçlarımı aldım adet olunca gitmem gerekiyor. Önümüzdeki hafta randevu alacaktım onun için ama Emek hoca yoksa ne yapmam gerekiyor. Randevusuz gitsem hemşireler ilgileniyor mu bu durumda ?

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺ Bir sorum daha olacaktı. Tüp bebek tedavisine başlıcam ben ilaçlarımı aldım adet olunca gitmem gerekiyor. Önümüzdeki hafta randevu alacaktım onun için ama Emek hoca yoksa ne yapmam gerekiyor. Randevusuz gitsem hemşireler ilgileniyor mu bu durumda ?
Hayırlı günler siz randevunuzu alın randevusuz bakmıyorlar ben bütün oradaydım haftaya cumayada randevu aldım

Mrb aradınızmı acaba hastaneyi ne olmuş raporlar
Alan kodu yanlisti kocaelini degistirip girp aradm ama acan yok haber alamadk maalesef aslinda yakin zmanda gideck olan arkadaslar gittiklerinde tup bebek bolumune sorsalar kurul ne zmn toplanacakmis yada no isteseler fena olmaz

Alan kodu yanlisti kocaelini degistirip girp aradm ama acan yok haber alamadk maalesef aslinda yakin zmanda gideck olan arkadaslar gittiklerinde tup bebek bolumune sorsalar kurul ne zmn toplanacakmis yada no isteseler fena olmaz
Hımm tek kişi hep ordaki sıraya hemde telefona baktığı için açmıyorlar çok sık aramak lazım sabah sastlerinde atamıştım 9 gibi açtılar yine bir deneyeyim aslında ulaşırsam yazarım burdn numarayı ynlış atmışım ya kusura bakmayım şimdi kontrol ettimde nasıl oldu anlamadım 02623037138 kusura bakmahın tkrar numara bu

Son düzenleme:
Hımm tek kişi hep ordaki sıraya hemde telefona baktığı için açmıyorlar çok sık aramak lazım sabah sastlerinde atamıştım 9 gibi açtılar yine bir deneyeyim aslında ulaşırsam yazarım burdn numarayı ynlış atmışım ya kusura bakmayım şimdi kontrol ettimde nasıl oldu anlamadım 02623037138 kusura bakmahın tkrar numara bu
Estağfurullah canm sagol❣️

Emek Hoca 15 Eylül tarihine kadar izinli-İlk aşılamamı oldum bekliyorum. İlk birkaç gün kasılma oldu, şuan bişey hissetmiyorum, karnım küp gibi oldu ilaçlardan. 1 hafta sonra kan testi yapılacak, kasılmalar varken daha iyi hissediyordum kendimi-içeride hummalı bir çalışma var gibi:)

Aşılama anımı anlatayım: Klasik ultrason çektirir gibi çatala oturuyorsun-smear testi gibi kaşığı yerleştiriyor doktor-bu arada hemşire yan tarafında göbeğinden ultrason bakıp ekrana bakarak yumurtayı görüp görmediğini söylüyor-hemşire yumurtayı görüyorum demesiyle doktor, spermi enjekte ediyor- birkaç saniye sonra kalkıp diyorsun

Emek Hoca 15 Eylül tarihine kadar izinli-İlk aşılamamı oldum bekliyorum. İlk birkaç gün kasılma oldu, şuan bişey hissetmiyorum, karnım küp gibi oldu ilaçlardan. 1 hafta sonra kan testi yapılacak, kasılmalar varken daha iyi hissediyordum kendimi-içeride hummalı bir çalışma var gibi:)
Ben 7 eylule kadar diye biiyorim.bana 8 eylül de randevu verdi.kim dedi 15 eylul diye.transferim var benim😣

X