Sormus tum 2 hafta once arayıp anestezili 650 TL demıstıCanim fiyati kac acaba sordun mu,
AA tesekkur ederım o zaman ozellıkle soylerım onu istediğimi yine. Anestezisiz cok zor diyorlar ben hıc cesaret edemedim. Anestezili yaptrcam buyuk ıhtımal. Memnun kaldınız degıl mı hem merkezden hem hocadan?Hastasi olmana gerek yok.bende o zaman yigit beyin hastasiydim.konradi aradim rahim filmi icin umuttepeden emek bey cekmesini istiyorum dedim ucreti sordum randevumu aldim gittim.anestezisiz cektirdim emek bey cok dikkatli ve yaptigi her islemi soyluyor ben cok membun kaldim
Merkez izmitin en eski merkezi masa falan eski ama eski unuttepedeki dr um en istedigimiz gibi orasi cekiyor demisti bana.orda dr a gore fiyat degisiyo sanirim cunku ozel hastane hastalarnin dr lari geldiginde benden yuksek odemisti hastalar.rahat olmak tuplerin tikali olup olmamasi kisiye gore degistigi icin kimisi hic acisiz kimiside oldum bittim diyor.bana deli cesareti geldi anestezisiz dedim hatta ilac tuplerden gecerken karnim gidiklandi gibi oldu emek beyde her islemi soyledi simdi silicem sogukluk hissediceksin falan gibi konusarak cekildim ben .guvenmiyorsan kendine bayil canim zaten cok kisa bir islem.10 dk icinde de raporunu ve cd ni veriyorlar.hayirli olsun sen nerede tedavi oluyorsun?AA tesekkur ederım o zaman ozellıkle soylerım onu istediğimi yine. Anestezisiz cok zor diyorlar ben hıc cesaret edemedim. Anestezili yaptrcam buyuk ıhtımal. Memnun kaldınız degıl mı hem merkezden hem hocadan?
Ay bısey Daha sorcam adet bıtısınde mi oluyor fılmHastasi olmana gerek yok.bende o zaman yigit beyin hastasiydim.konradi aradim rahim filmi icin umuttepeden emek bey cekmesini istiyorum dedim ucreti sordum randevumu aldim gittim.anestezisiz cektirdim emek bey cok dikkatli ve yaptigi her islemi soyluyor ben cok membun kaldim
Evet adet bittikten sonra 3-5 gun icinde olmasi lzim sanki gecmis gun tam hatirliyamadim telde bilgi verirlerAy bısey Daha sorcam adet bıtısınde mi oluyor fılm
Ben duzcede yasıyorum genel testler tahliller yapılıp bısey cıkmayınca rahim filmi cektırelım dedi gttıgım Dr. Bı tedawı ye daha baslaöafım ama adapazarşıyım orda baslarım sanırımMerkez izmitin en eski merkezi masa falan eski ama eski unuttepedeki dr um en istedigimiz gibi orasi cekiyor demisti bana.orda dr a gore fiyat degisiyo sanirim cunku ozel hastane hastalarnin dr lari geldiginde benden yuksek odemisti hastalar.rahat olmak tuplerin tikali olup olmamasi kisiye gore degistigi icin kimisi hic acisiz kimiside oldum bittim diyor.bana deli cesareti geldi anestezisiz dedim hatta ilac tuplerden gecerken karnim gidiklandi gibi oldu emek beyde her islemi soyledi simdi silicem sogukluk hissediceksin falan gibi konusarak cekildim ben .guvenmiyorsan kendine bayil canim zaten cok kisa bir islem.10 dk icinde de raporunu ve cd ni veriyorlar.hayirli olsun sen nerede tedavi oluyorsun?
Anladim canim.ins tupler yapisiktirdirda acilir film de ilac verilince tedavisiz hamile kalirsin oyle cok hamile kalan oluyor intten okumustumBen duzcede yasıyorum genel testler tahliller yapılıp bısey cıkmayınca rahim filmi cektırelım dedi gttıgım Dr. Bı tedawı ye daha baslaöafım ama adapazarşıyım orda baslarım sanırım
Hayırlısı ınsaallah bakalaım. Ben aldım cars. Ya randewu mu ama bana bı ılac ismi yollayacaklarmıs telefonda konustugumuz bayan oyle dedi. Ilacla ilgili bilgisi olan var mı peki?Anladim canim.ins tupler yapisiktirdirda acilir film de ilac verilince tedavisiz hamile kalirsin oyle cok hamile kalan oluyor intten okumustum
Bana oule birsey olmadi ilac almadan gittm.acaba anewtezili yapilacagi icin ilacini kendin aliyo olabilirsin anesteZili yaptiran atkadaslar bilirHayırlısı ınsaallah bakalaım. Ben aldım cars. Ya randewu mu ama bana bı ılac ismi yollayacaklarmıs telefonda konustugumuz bayan oyle dedi. Ilacla ilgili bilgisi olan var mı peki?
Olumlu dusun canim belirtiler hemen olmuyor ben 5 haftaligim anca bugun midem eksimeye falan basladi tup bebektede belirti olmuyor sabirsizligini anliyorum adetine 4 gun kala erken gebelik testi yap evde cikmasa bile adetine 1-2 gun kala kan ver.belirtiler adet gecikip bebek yuvalandiktan sonra basliyorAŞılama 1hafta oldu bugub ama hiç
Bi belirti yok normalmi aslında pekte ümidim yok ama erkenmi belirti için
AŞılama 1hafta oldu bugub ama hiç
İnş nasip olmuştur cok cok cok istyrm rabbim nasip etsnOlumlu dusun canim belirtiler hemen olmuyor ben 5 haftaligim anca bugun midem eksimeye falan basladi tup bebektede belirti olmuyor sabirsizligini anliyorum adetine 4 gun kala erken gebelik testi yap evde cikmasa bile adetine 1-2 gun kala kan ver.belirtiler adet gecikip bebek yuvalandiktan sonra basliyor
Hımm anladım tamam tesekkur ederım bakmalm bilgisi olan yazar sanırımBana oule birsey olmadi ilac almadan gittm.acaba anewtezili yapilacagi icin ilacini kendin aliyo olabilirsin anesteZili yaptiran atkadaslar bilir
Buscopan diye bi hap yazmislardi bana.bi saat once ic demislerdi.Hımm anladım tamam tesekkur ederım bakmalm bilgisi olan yazar sanırım
Daha erken canim belirti olmasi icin. Insallah olmustur da guzel haberlerini aliriz.AŞılama 1hafta oldu bugub ama hiç
Tesekkurler:)Anestezili mi yaptırdınız sizdeBuscopan diye bi hap yazmislardi bana.bi saat once ic demislerdi.
Merhaba tum belgelerini teslim ettikten.sonra seni arayacagiz diyorlar ama aylarca bekliyosun aramalarini bir cok kisinin bu sekilde oldu. Eger beklemek istemiyorsan belgelerini teslim ettikten sonra en kisa surede emek beye ozel randevu alabilirsin. Raporun bu sekilde hemen cikar.birde raporu teslim ettikten ne kadar süre sonra işlemlere başlayabiliriz ?
deneyimli olanlardan yardımlarını bekliyorum.