Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhabalar bi sorum olucak :)
Rapor evrakları hazırlıyoruz eş için istenilen tetkiklerde spremiyogram, kan testi(hıv) ve üroloji sonucu yazıyor.
Üroloji sonucu nedir ?
Kan ve sperm testini yaptık sonuçları üroloji doktoruna mı göstereceğiz.?
Evet uroloji muayne kagidi dolduruyor uroloji o mutlaka olmali yoksa rapor cikinca uroloji bolum baskani imza atmiyor o kagidi gormeden.evraklarini emek beye ozel gidip teslim ederswn hemen cikiyor benim oyle olmustu.ozel randevusuz teslim edersen uzun suruyormus burdan okuduguma gore.3-4 ay suren varmis

Evet uroloji muayne kagidi dolduruyor uroloji o mutlaka olmali yoksa rapor cikinca uroloji bolum baskani imza atmiyor o kagidi gormeden.evraklarini emek beye ozel gidip teslim ederswn hemen cikiyor benim oyle olmustu.ozel randevusuz teslim edersen uzun suruyormus burdan okuduguma gore.3-4 ay suren varmis
teşekkür ederim uroloji raporu hemen çıkıyormu bilginiz varmı

MErhaba kızlar aşılama yaptırmıştm hatırlarsanız aama tutmazsa hemen başlamak istiyorum 18nisanda regl olucam ilkinde 3.günü gitmiştim hemen klomenle başlamıştım ama 20nisan için aradım randevu dolu napcam sonra haftasonungiriyor regl bitiyor kafam karışık cok birdaki aya kalcak dimi yada gitsem emekmhocayla konuşsam yinede muayene edermi:KK43:

MErhaba kızlar aşılama yaptırmıştm hatırlarsanız aama tutmazsa hemen başlamak istiyorum 18nisanda regl olucam ilkinde 3.günü gitmiştim hemen klomenle başlamıştım ama 20nisan için aradım randevu dolu napcam sonra haftasonungiriyor regl bitiyor kafam karışık cok birdaki aya kalcak dimi yada gitsem emekmhocayla konuşsam yinede muayene edermi:KK43:
Ben bu hafta gittim muayane oldum raporum cikiyor adetin 2 yada 3 gunu gidiyorum asilama hazirliklari baslayacak insallah . Bana ilk asilama tutmazsa 2. Si icin 1 ay ara veriyoruz diye konustu sizin ki de oyle olabilir. Liste genellikle carsamba gunleri aciliyor sabahtan ararsan randevu alabilirsin sabah 8 de..

Ben bu hafta gittim muayane oldum raporum cikiyor adetin 2 yada 3 gunu gidiyorum asilama hazirliklari baslayacak insallah . Bana ilk asilama tutmazsa 2. Si icin 1 ay ara veriyoruz diye konustu sizin ki de oyle olabilir. Liste genellikle carsamba gunleri aciliyor sabahtan ararsan randevu alabilirsin sabah 8 de..
bende yeniyim sorularım fazla :)
Evraklarım hazır benimde verdiğim gün muayene oluyormu
evraklar verildikten sonra çok bekletiyorlar mı

EVet canım ama işte adetime denk gelmiyor geç kaldım:KK43: cok aceleciyim pskolojim bozukhemen denemek istedim ama 2.ye denk glemicek demek

In
bende yeniyim sorularım fazla :)
Evraklarım hazır benimde verdiğim gün muayene oluyormu
evraklar verildikten sonra çok bekletiyorlar mı
Eger ozel randevu alirsaniz hemen muayene olup kisa sure icerisinde raporunuz cikiyor .Ama belgeleri verip arasinlar diye beklerseniz 5-6 ay kadar bekleyen bile var.Eger ki bir sorun bulunmuyorsa muayene oldugunuz ayin adet tarihinden itibaren tedaviniz baslayabilir.

Bu aydan umut yok mu test yaptin mi?
EVde idar yaptım negatif bugunde kan versim ama pazartesine kaldı hiç belirti yok emek hocada pek ümitli değildi zaten onyüzden 2.ye hemen başalrım dedim ama işte denk gelmedi adetimin 3.günü gitsem emek hoca aacaba konuşurmu benimle

EVde idar yaptım negatif bugunde kan versim ama pazartesine kaldı hiç belirti yok emek hocada pek ümitli değildi zaten onyüzden 2.ye hemen başalrım dedim ama işte denk gelmedi adetimin 3.günü gitsem emek hoca aacaba konuşurmu benimle
Sabahtan git istersen birsey kaybetmezsin belki konusur ama en az 1 ay ara veriliyor 2. Deneme icin .Insallah gebesindir hic birine gerek kalmaz .

Kızlar aşılamnın 15günü adet oldum hatta ilk günü saymazsak 14.günü reglimden 3gün erken oldum ya ben daha geç olurum diye beklerken yine hüsran:KK43:

İLkti daha:KK43: ama hemen gitcektim randevu alamdm:KK43: hıcaya yazdm ama
Randevuya gerek yokki 2.yada3.gunu sabah git sekreterden no al emek bey olmasa bile ultrasonu yardimci dr u yapiyor tetkiklerin emek beye bildiriliyor hemsireler sunu yapican yapmiycan seni bilgilendiriyor.asilama yaptirmadim ama zaten ust uste islem yapilmaz diye biliyorum.

X