Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin tek dileği aslinda ...
benım durumla aynısın bende evrakları vereli 4 ay kadar olmuştur fakat bizim yanlışımız emek hocadan randevu almadan direk gitmek olmuş bende yeni ögrendim emek hocadan randevu alıp gittigin zaman işlemler 1 hafta içinde sonuçlanıyormuş. Randevu konusuna gelince çarşamba günü acılıyor oda kısıtlı bir şekilde sen çarşamba günü sabah 8 den itibaren ara bence 30 dakika arayla eşinde arasın sende çünkü ben öyle yaptım 9 nisana randevuyu alacakken o anda doldu 10 nisana aldım ......Bugun erkenden kalktim aradim randevu almak icin yine alamadim. Emek bey bugun 3 gunluk az kisilik randevu acmis ama neredeyse o an bitmis. Simdi yine bekle ki gelsin. Bu hastanede isler ne kadar zor.5 ayi gecti tum evraklarimi teslim ettim rapor cikmadi aramadilar diye randevu almak istiyorum o da olmuyor hayirlisi.
Ben de islemlerin bu sekilde ilerledigini bilmiyordum ki bekliyordum arasinlar diye .bu sekilde parayla islerin cozuldugunu buradan yeni ogrendim . Bugun sabah tan aradim doldu dediler .Ne zamandir bekliyordum.Bize de yazik ya ben burali degilim tek basima islerimi halletmeye calisiyorum. Baska sehir deki arkadaslarim 1 ay icerisinde islerini halletiler. Neyse ki siz almissiniz ona sevindim insallah islerin hemen halledilir.benım durumla aynısın bende evrakları vereli 4 ay kadar olmuştur fakat bizim yanlışımız emek hocadan randevu almadan direk gitmek olmuş bende yeni ögrendim emek hocadan randevu alıp gittigin zaman işlemler 1 hafta içinde sonuçlanıyormuş. Randevu konusuna gelince çarşamba günü acılıyor oda kısıtlı bir şekilde sen çarşamba günü sabah 8 den itibaren ara bence 30 dakika arayla eşinde arasın sende çünkü ben öyle yaptım 9 nisana randevuyu alacakken o anda doldu 10 nisana aldım ......
Yarın gidip sekreterle görüş onlarda oluyor raporlar sor aramıyorlar bi bayan geldi sordu çıkmıştı ama aramışlar sorunca öğrendi onun çok çabuk çıkmıştı amaBugun erkenden kalktim aradim randevu almak icin yine alamadim. Emek bey bugun 3 gunluk az kisilik randevu acmis ama neredeyse o an bitmis. Simdi yine bekle ki gelsin. Bu hastanede isler ne kadar zor.5 ayi gecti tum evraklarimi teslim ettim rapor cikmadi aramadilar diye randevu almak istiyorum o da olmuyor hayirlisi.
Sıkma güzel canını bende 3 hafta ugraştım randevu almak için sabır etBen de islemlerin bu sekilde ilerledigini bilmiyordum ki bekliyordum arasinlar diye .bu sekilde parayla islerin cozuldugunu buradan yeni ogrendim . Bugun sabah tan aradim doldu dediler .Ne zamandir bekliyordum.Bize de yazik ya ben burali degilim tek basima islerimi halletmeye calisiyorum. Baska sehir deki arkadaslarim 1 ay icerisinde islerini halletiler. Neyse ki siz almissiniz ona sevindim insallah islerin hemen halledilir.
Canim bisey soracam asilama gunu nasil oluyo sabah erkenden esinle beraber gittiniz sira aldiniz sonra ne oluyo once esin mi spermi veriyo , yani spermlerin yikanmasi olayi kac dk suruyo.Kızlar 1 nisanda aşılamam oldu ama bugun acayip belim ağrıyor hiç böyle bişey başına gelen oldumu yatarken bile kötü
Yada sperm vermek icin ayri sira almiyoruz demi ikisi beraber.Canim bisey soracam asilama gunu nasil oluyo sabah erkenden esinle beraber gittiniz sira aldiniz sonra ne oluyo once esin mi spermi veriyo , yani spermlerin yikanmasi olayi kac dk suruyo.
Söyle oldu canım o gün saat 8bucuk gibi burda olun dediler sekretere gittik sıra alınan yere spermigram testi istediler verdi sonra beklemeye başldık 3saat bulur dedi aşırı yoğundu sinir olduk cok bekle bekle hala tık yok saat anca 4 bucuk civarı aşılama hastalarını çağırdılar 2kişiydik emek hoca yapar zannettim ama sare diye bi doktor geldi emek hocanın muayene yaptığı odanın yanının yanında bi oda varya ilaç yazıyolwr orde bazen orda yapıldı muayene koltuğuna yattım işte spekulum diye bi alet var onda taktılar benimki biraz zor girdi panik yaptım kastım aslında acıyan bişey değil ama rhat olmaya çalış sonra hemşire ultrasonla karnıma baktı sanırım yumurtalıkları bulmaya çalştı sonra şırınyla verdiler spermi onu hİssetmedim hemen kaldılar hiç yatırmadılar progestan yazdı vajinadann fitil birde bende enfeksiyoj varmış başka bir fitil daha verdi bide enfeksiyonm oldugndan antibiyotik yazdı 3gün ilişki dedi bu kadar:)Canim bisey soracam asilama gunu nasil oluyo sabah erkenden esinle beraber gittiniz sira aldiniz sonra ne oluyo once esin mi spermi veriyo , yani spermlerin yikanmasi olayi kac dk suruyo.
Himm spermi verdikten sonra esinin isi kalmiyo yani gitse olur demi. Spermi kac gibi verdi sabah.Söyle oldu canım o gün saat 8bucuk gibi burda olun dediler sekretere gittik sıra alınan yere spermigram testi istediler verdi sonra beklemeye başldık 3saat bulur dedi aşırı yoğundu sinir olduk cok bekle bekle hala tık yok saat anca 4 bucuk civarı aşılama hastalarını çağırdılar 2kişiydik emek hoca yapar zannettim ama sare diye bi doktor geldi emek hocanın muayene yaptığı odanın yanının yanında bi oda varya ilaç yazıyolwr orde bazen orda yapıldı muayene koltuğuna yattım işte spekulum diye bi alet var onda taktılar benimki biraz zor girdi panik yaptım kastım aslında acıyan bişey değil ama rhat olmaya çalış sonra hemşire ultrasonla karnıma baktı sanırım yumurtalıkları bulmaya çalştı sonra şırınyla verdiler spermi onu hİssetmedim hemen kaldılar hiç yatırmadılar progestan yazdı vajinadann fitil birde bende enfeksiyoj varmış başka bir fitil daha verdi bide enfeksiyonm oldugndan antibiyotik yazdı 3gün ilişki dedi bu kadar:)
Aynen canım 8bucuk gibi verdik hemenHimm spermi verdikten sonra esinin isi kalmiyo yani gitse olur demi. Spermi kac gibi verdi sabah.
Tmm cnm sagol.Aynen canım 8bucuk gibi verdik hemen
Hastasi olmana gerek yok.bende o zaman yigit beyin hastasiydim.konradi aradim rahim filmi icin umuttepeden emek bey cekmesini istiyorum dedim ucreti sordum randevumu aldim gittim.anestezisiz cektirdim emek bey cok dikkatli ve yaptigi her islemi soyluyor ben cok membun kaldimKızlar merhaba ben de rahim filmi cektırmek istiyorum arastırdım konrad da emek hoca cekıyomus ama ben onun hastası degılım yanı duzcede gelecegım hastası olmak sartmı onun dısında baskası mı cekıyor bilgisi olan war mı acaba? :)
Tsekkur ederim canim.Yarın gidip sekreterle görüş onlarda oluyor raporlar sor aramıyorlar bi bayan geldi sordu çıkmıştı ama aramışlar sorunca öğrendi onun çok çabuk çıkmıştı ama
Tesekkur ederim canim.Sıkma güzel canını bende 3 hafta ugraştım randevu almak için sabır et
Canim fiyati kac acaba sordun mu,Kızlar merhaba ben de rahim filmi cektırmek istiyorum arastırdım konrad da emek hoca cekıyomus ama ben onun hastası degılım yanı duzcede gelecegım hastası olmak sartmı onun dısında baskası mı cekıyor bilgisi olan war mı acaba? :)
Sen kac a cektirmistin canim.Hastasi olmana gerek yok.bende o zaman yigit beyin hastasiydim.konradi aradim rahim filmi icin umuttepeden emek bey cekmesini istiyorum dedim ucreti sordum randevumu aldim gittim.anestezisiz cektirdim emek bey cok dikkatli ve yaptigi her islemi soyluyor ben cok membun kaldim
Nisan 2018 de 500₺ odedim anestezi alsatdim 600₺ ben anestezi almadimSen kac a cektirmistin canim.