Medical demi oldun dr nasildiben yarım rahımlıyım ya hısteroskopı ıle alttan gırıp kesık atıyor. eray çalıskana gıttım
Baska dr derken umuttepeyi biraktin mi artik?2. deneme olumsuz olunca baska doktora gıttım. oda laparoskopi ve hısteroskopi yaptı. bunun sonucunda rahim genısletme yapıldı. tek tüpüm alındı. diğer tüpte tıkanıklık varnus acıldı. sımdı ıyılesne surecındeyım. sen naslsın canım. kac haftalık oldun?
hayır ozel kocaeli hastanesınde. oldum medıkalden ayrılmıs. okan unı ye baslamıs.Medical demi oldun dr nasildi
yok canım umuttepeyı bırakmadım. 1 tüp daha deneme hakkım var. onu ya orda yapıcam yada baska bı laboratuvarda denıycem henuz karar vermedım. emek hoca rahım genısletmeye pek sıcak bakmıyordu. ben onuda deneemek ıstedımBaska dr derken umuttepeyi biraktin mi artik?
Anladik canim hakkinda hayirlisi olsun.ablamin arkadasida yarim di nur topu gibi oglu oldu darisi senin ve tum bekleyenlerin basina insyok canım umuttepeyı bırakmadım. 1 tüp daha deneme hakkım var. onu ya orda yapıcam yada baska bı laboratuvarda denıycem henuz karar vermedım. emek hoca rahım genısletmeye pek sıcak bakmıyordu. ben onuda deneemek ıstedım
amin inşallah canım. o da rahim genısletme fılan yaptırmıs mıydı. allah hıcbırımızı bekletmesın ınsallah.Anladik canim hakkinda hayirlisi olsun.ablamin arkadasida yarim di nur topu gibi oglu oldu darisi senin ve tum bekleyenlerin basina ins
Yaptirmadi istda tup yaptirdi ozel merkezde.yatip kalkip cocuk dusunuyorum sonra rahatla diyorum kendime cocuk olucak benim kafa gidik olmasin :)amin inşallah canım. o da rahim genısletme fılan yaptırmıs mıydı. allah hıcbırımızı bekletmesın ınsallah.
:)=))) cok dogruuYaptirmadi istda tup yaptirdi ozel merkezde.yatip kalkip cocuk dusunuyorum sonra rahatla diyorum kendime cocuk olucak benim kafa gidik olmasin :)
benı yonlebdırmıstı. ac tok farketmıyordu yanlıs hatırlamıyoesam. sadece kan veruıyorsunİyi akşamlar herkese, aranızda tıbbi genetik bölümüne yönlendirilmiş olan veya bilgisi olan var mı? Emek bey Derince' ye tıbbi genetik bölümüne yönlendirdi. Ne yapılıyor, kan vermek için aç olmak gerekiyor mu?
Ben hala bu işleri analayamadm:)tüp bebek içinde değer yükseltmek lazm dimi cnm bende bu ay adetren sonra gidicem yada adetten öncemi gitsemde adetle beraber hemen bakılıyor dimi aşılama içinYok canim bugun emek bey e gorundum tup yapicaz yine mart ayi adetimle ins
Aynen spermde kliteli olmasi lazim yoksa dollemiyo yumurtayi bizimki ole oldu ilk denemede 5 yumurtadan 1 tanesi dollendi.asilama yaptirmadim hic bilmiyorum nezaman gidiliyo diyeBen hala bu işleri analayamadm:)tüp bebek içinde değer yükseltmek lazm dimi cnm bende bu ay adetren sonra gidicem yada adetten öncemi gitsemde adetle beraber hemen bakılıyor dimi aşılama için
Evet ac tok farketmez. O tahlilin sonucuna göre ayarlayacak iğne dozunuKızlar ben şimdi dr geldim 2 günü gel demişti gittim ultrasonla baktı hemşire yarın sabah erken gel e2 ve progestan tahlili ver ultrasyona gel dedi yarın mi acaba igne dozlarını ayarlayacak....bide bu tahlilleri verirken ac tok farketmez dimi
Saol canim hayırlısı olsun yarın insallah başlıyacağımEvet ac tok farketmez. O tahlilin sonucuna göre ayarlayacak iğne dozunu
Hayırlı olsun canım tedavin . Güzel haberlerini bekliyorımSaol canim hayırlısı olsun yarın insallah başlıyacağım
InşallahHayırlı olsun canım tedavin . Güzel haberlerini bekliyorım