Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Mrb banada emek hoca aşılama dedi adetim gelsin baslicaz aşılama net olarak ucreti bilemler varmi acaba rapor lu?
0E039AD4-5C3B-48D9-B955-8F5597B42599.jpeg canim raporsuz 300 mus raporlusunu bilmiyom, ogrenirsen banada cvp yaz.

Son düzenleme:
Kizlar simdi bana 3 ay klomen tedavisi onerdi doktor klomen kullananiniz var mi icinizde.emek hoca degil tabiki izzet bey yazdi bunu.obur ay emek hocaya randevu alicam artik..

Kizlar simdi bana 3 ay klomen tedavisi onerdi doktor klomen kullananiniz var mi icinizde.emek hoca degil tabiki izzet bey yazdi bunu.obur ay emek hocaya randevu alicam artik..
Kliman tup ilaçlarının yanında çok hafif kaliyo cnm ya ben komen 6 ay kullandm hic fayda etmedi belki kişiye göre degisebilir

Merhaba bende gebelik düşünüyrum ve boş gebeliğim oldu pıhtılaşma testi verdim sonuç ekte bni bilgildndırır mısınız , uxun zamandr bebiş düşünüyrum bu pıhtı bebişe engel mi

Eklentiler

• IMG_4597.JPG
    IMG_4597.JPG
    129,1 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar merhaba anesteziye randevu almam lazim ozel den aradim ayni gun sabah ariycaksiniz dediler ileri tarihli vermediler bilgisi olan varmi

Kizlar nasil gidiyo sürecinin limonçicegi naslsn cnm
2. deneme olumsuz olunca baska doktora gıttım. oda laparoskopi ve hısteroskopi yaptı. bunun sonucunda rahim genısletme yapıldı. tek tüpüm alındı. diğer tüpte tıkanıklık varnus acıldı. sımdı ıyılesne surecındeyım. sen naslsın canım. kac haftalık oldun?

Merhaba bende gebelik düşünüyrum ve boş gebeliğim oldu pıhtılaşma testi verdim sonuç ekte bni bilgildndırır mısınız , uxun zamandr bebiş düşünüyrum bu pıhtı bebişe engel mi
canım benım anladıgım cıddı anlamda pıhtılasma var. bebegın olsa düşermiş. doktora daha guzel anlatır muhakkak. ama kan sulandırıcı kullandıgında düşüğü engeller.

2. deneme olumsuz olunca baska doktora gıttım. oda laparoskopi ve hısteroskopi yaptı. bunun sonucunda rahim genısletme yapıldı. tek tüpüm alındı. diğer tüpte tıkanıklık varnus acıldı. sımdı ıyılesne surecındeyım. sen naslsın canım. kac haftalık oldun?
Rahim genişletme nasıl oluyor hangi dr gittin

X