Kocaeli niversitesinde okuyan arkadalar haydi buraya!

Türkçe Öğretmenliği, benim de bitiyor bu sene!alkisalkisalkis

ne güzel yaaa sen öğretmen olarak mezun olucaksın ben bide formasyonla falan uğraşıcam aslında istemiyorum öğretmenlik ama en azından başka iş bulamazsam elimde bi artı olur diorum .herkes rahat iş öğretmenlik dio tam bayanlara göre falan genelde öle derler ya

ne güzel yaaa sen öğretmen olarak mezun olucaksın ben bide formasyonla falan uğraşıcam aslında istemiyorum öğretmenlik ama en azından başka iş bulamazsam elimde bi artı olur diorum .herkes rahat iş öğretmenlik dio tam bayanlara göre falan genelde öle derler ya

sen hangi bölümde okuyosun canm?bir de artık formasyon alınmayacak diyorlar 4 yıllık egitimin içinde vermiyorlarmıCADIARZU

verıyrlar ama bu yıl kazananlar ıcın gecerlı kızlar.. off ınss ortam falan guzel olur yaa yoksa 4 yıl gecmezzz

sen hangi bölümde okuyosun canm?bir de artık formasyon alınmayacak diyorlar 4 yıllık egitimin içinde vermiyorlarmıCADIARZU

ben fizik bölümündeyim canım yani bizim derslerin içinde vermiolar ole bişey yok daha

bilmiyorum nedenini başka bir yere gitsemde böyle olucaktı bir anda insana farklı geliyor:sinifsinif: zamanla alışırım inşallah:Saruboceq:

Alışırsın tatlım!
Ben değişikliklere çok zor alışan biriydim.Üniversiteye başlayana kadar da ailemin yanından hiç ayrılmamıştım.Yurtta kalıyordum. Farklı bir ortam, farklı dersler, apayrı bir dünya, farklı sistem, her türden insanla karşılaşınca sudan çıkmış balığa dönmüştüm.mafoldumbenİlk yıl derslere de alışamadım.Alışmakta çok zorlandım ama ben bile alıştıysam herkes alışır...:içelim:
Şimdi mezun olmak bile istemiyorum!kaydirigubbakcemile2(Aman Allah korusun okulum uzamasın...akannehir)

Ben de senin gibi düşünüyordum.Ama kpss gibi bir engel var önümüzde malesef.Benim üniversitye girdiğim yıl 67 puanla Türkçe öğretmeni atıyorlardı, bu yıl 86 puanla atadılar.Kim bilir seneye kaç puanla atarlar.:çok üzgünüm:
Benim ablam da Fizik bölümü mezunu.Geçen yıl formasyon aldı. kpss'ye de bu yıl girdi. Ama onun da şansına bu yıl bir tane bile Fizik öğretmeni atamadılar.mafoldumben Evet öğretmenlik diğer mesleklere göre bayanlar için daha rahat, ama asıl sorun da kpss.:nazar:
offf.:gitme:

Allah hepimize yardımcı olsun walla hayat zor uğraşmak gerekio çok çabalamk gerekio ve bunun içinde öncelikle sabır lazım

bide bugün arkadslardan duydum bazı üniversitelerde sakarya üni. falan bölüm öğrencilerine 4 yıllık süre içinmde yani lisansdayken formasyon hakkı tanıomus yanı pedogojik dersleri koymuş inşallh bızde de ole olur yanı soylentıler war ama bana yetişir mi bilmiorum

off kızlar yaa vizelere az kaldı cok korkuyorum :sinifsinif:2 sene dershanenın ustunee yazılı seklındee sınav bıraz agır gelecek sankı yaa... hocaların sorus tarzlarını falan bılmemek de ne kotuymus off

ewt az kaldı gercekten ust sınıflardan falan yardım alın sorun nasıl soru dıo işe yarar en azından bı fıkrın olur canım

oylee yapıyoruz ama yıne de ınsan korkuyor yaa... =) çömezlık belkıde :p

herkese başarılar kızlarr.. inşş guzel gecerr sınavlarımızz

iyi ya fena değil sonunda bıtıo ona cok seviniyorum :teytey:sizlerin nasıl kızlar

bende bugun son sınavıma gdıyorum =)) hatta sız bunu okudugunuzda donmus bıle olurum

X