- 22 Mayıs 2009
- 52
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün sınava girdim yarına açıklanır inşallah sonuçlarr..:bbo:
senin ne sınawıydı cnm:sm_confused:
kötumuuu... koü suan gorunum ve egıtım olarak cogu unı.ye 5 basar... ve kocaeli cok guzel bı sehır...18 yıldır burdayım ve halımdende cok memnunum... ıstedıgın herseyı bulabılırsın burda adı ustunde KOCAELİ BUYUK SEHIR
eğitim gerçekten çok güzel.zaten amaç iyi bir eğitim almak meslek sahibi olmak kendini bilmez densizler böyle şeyler söylüyorlar bende eskişehirden kocaeliye gittim 3. yılım şehir hakkında bir yorum yapmıyorum iyi ya da kötü farketmez şehri değerlendirmek için gitmiyorum oraya.
ben daha kocaeli üniversitesine pek gelmiş sayılmamam aslında hazrlık okuyorum anıtparktayım yani seneye umuttepe inşallahkaydirigubbakcemile2
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben biraz uzak kaldım konulara bilgisayarımda sorun vardı ama artık burdayım :lepi: 4. sınıf oldum bende evremcim sen hangi bölümdesin
kimyager olacam inşallh canmm:) sırf yakın olsun diye yazdım bilmiyorum napıcam buralardakafamçokkarıştı