Kocaeli niversitesinde okuyan arkadalar haydi buraya!

senin ne sınawıydı cnm:sm_confused:

hazırlık sınawı..arkadaşlar kocaeli bu kadar kötümü gerçekten netten bir kaç yere baktım şimdi moralim bozuldu :sinifsinif: oralarda okuyanlar olumlu olumsuz bir eleştiri yapabilirmi lütfenn kızlarrrr.!!

kötumuuu... koü suan gorunum ve egıtım olarak cogu unı.ye 5 basar... ve kocaeli cok guzel bı sehır...18 yıldır burdayım ve halımdende cok memnunum... ıstedıgın herseyı bulabılırsın burda adı ustunde KOCAELı BUYUK SEHIR

kötumuuu... koü suan gorunum ve egıtım olarak cogu unı.ye 5 basar... ve kocaeli cok guzel bı sehır...18 yıldır burdayım ve halımdende cok memnunum... ıstedıgın herseyı bulabılırsın burda adı ustunde KOCAELİ BUYUK SEHIR

canım kötü diye ben demedim netten bir keç siteden okudum.dagın başına insanlar neden gelir ,kışın buralarda yaşanmaz falan filan benmde moralimi bozdular açıkçası:gitme:

eğitim gerçekten çok güzel.zaten amaç iyi bir eğitim almak meslek sahibi olmak kendini bilmez densizler böyle şeyler söylüyorlar bende eskişehirden kocaeliye gittim 3. yılım şehir hakkında bir yorum yapmıyorum iyi ya da kötü farketmez şehri değerlendirmek için gitmiyorum oraya.

eğitim gerçekten çok güzel.zaten amaç iyi bir eğitim almak meslek sahibi olmak kendini bilmez densizler böyle şeyler söylüyorlar bende eskişehirden kocaeliye gittim 3. yılım şehir hakkında bir yorum yapmıyorum iyi ya da kötü farketmez şehri değerlendirmek için gitmiyorum oraya.

saol canım yorumun için bende böyle düşünüyorum sonuçte egitim için gidiyosun şehiri begenmemiş olabilirsin ayrıca her şey kendi istegin gibi olmazda.özel olmassa neden eskişehirden kocaeline geldin bir de sence hangisi daha iyiydi??

yaa kocaelı ıyıdır arkadaslar.. herturlu yanı =) hem bakın cogu buyuk kampuslu unv.ler dagın basındaa cunkuu sesten gurultuden uzak sakın olsun dıye

doğruyu söylemek gerekirse gerçekten üniversiteli olmak istedim yani kendim yaşamak ilkokul,ortaokul,lise hep evimden gittim geldim üniversiteyi böyle bitirmek istemedim tercihlerimede istemeyerek yazmıştım ama tutmadı ve buna da içten içe sevindimkaydirigubbakcemile3 anadolu ünv ya da osman gazi kocaeli üniversitesinin bunlardan bi farkı yok farkı yaratacak olan kişinin kendisi bence.bunları söyleyebilirim tatlımopuyorumnanaktan

Kocaeli üniversitesi kim ne derse desin kesinlikle harika kampüs yaptı Umuttepe'ye...
Resmen bir şehir yarattılar.
Eğitim anlamında bölüme ve hocalara göre değişir ama yer olarak kesinlikle memnun kalınır ki şuan hala çok daha iyisi için çalışmalar yapılmakta
yerimseniben

çok saolun arkadaşlar tabikide her yerin bir sorunu olucak her şey mükemmel olamaz..kaydirigubbakcemile2 albedo anladıgım kadarıyla ailen eskişehirde yaşıyo yanlış mı anladım?inşallah güzel bir sene geçiri(rim)rizzz..:))

Son düzenleme:
yuppiiii hazırlığı atlamışım 1.sınıftan başlıorum direkkk xD
yaşasın :-)

Kocaeli Üniveristesi eğitim açısından en iyi olmasa da pek çok üniversiteye göre kaliteli sayılabilir!Tabi bu bölüme göre de, hocasına göre de, öğrencisine göre de değişir!
Yeni gelen arkadaşlar coğrafi yapısına biraz önyargılı bakıyorlar!Görmüşlerdir de merkeze biraz uzak!Evet dağın başında!Ben 2006 girişliyim ve benim ilk geldiğimde daha kötüydü. ınşaatlar devam ediyordu!akannehirKampüste kimse yoktu, topu topu iki tanecik kantin vardı.Çok sıkıcı bir yerdi.(benden önce daha da kötüymüş) Ama zamanla inşaatler bitti yeni öğrenciler geldi kampüs kalbalıklaştı, daha iyi oldu. Kışın belik sorun yaşarsınız ama yanınızda poşet getirirseniz(kaymak için) karlı günleri daha eğlenceli hale getirebilirsiniz!:eek:
Bunların dışnda sevebileceğiniz bir okul, özellikle binaların fiziki şartları süper, her türlü olanak var!yerimseniben
Yeni yerleşen arkadaşlara duyrulur!
Herkese de yeni eğitim öğrenim yılında başarılar dilerim!:nazar:

Bende işletme 1.sınıfım hazırlıktan yırttım oley :teytey:

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben biraz uzak kaldım konulara bilgisayarımda sorun vardı ama artık burdayım :lepi: 4. sınıf oldum bende evremcim sen hangi bölümdesin

ben daha kocaeli üniversitesine pek gelmiş sayılmamam aslında hazrlık okuyorum anıtparktayım yani seneye umuttepe inşallahkaydirigubbakcemile2

ben daha kocaeli üniversitesine pek gelmiş sayılmamam aslında hazrlık okuyorum anıtparktayım yani seneye umuttepe inşallahkaydirigubbakcemile2

gelmişsin canım baya baya işte kazanmışssın ne güzel hangi bölümü kazandın bu arda arkadslar burda herseyi paylaşabilirsiniz yardımcı olabileceğimiz herşeyi sorabilirsiniz özellikle yeni gelen arkadaslara eski öğrencilerin faydası olabilir

kimyager olacam inşallh canmm:) sırf yakın olsun diye yazdım bilmiyorum napıcam buralardakafamçokkarıştı

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben biraz uzak kaldım konulara bilgisayarımda sorun vardı ama artık burdayım :lepi: 4. sınıf oldum bende evremcim sen hangi bölümdesin

Türkçe Öğretmenliği, benim de bitiyor bu sene!alkisalkisalkis

X