Kocaeli niversitesinde okuyan arkadalar haydi buraya!

kızlar sizden ricam aranızda eğer bu bahsettiğim yerin artı veya eksi yönlerini duyan bilen varsa lütfen paylaşsın!!:Saruboceq:

400 liralık yurtta kalacağınıza eve çıkmak daha mantıklı maddi durum yeterse kiralar da o civarda çünkü

bencede daha mantıklı.. ama adam gıbı ev arkadası bulmak zor kızlar ALLAH yardımcınız olsun... ıns ben de yenı kankıler edınırım onlarda evde yasar arada gıder kalırım haha =) evden okula okuldan eve sıkar bıraz yaa

avril benim arkadaşım kalmıştı orada.evet yedek sırası bekleyenler için iyi çünkü diğer özel yurtlar senet imzalatıyor ki ben mahkemelik oldumakannehir...bu yurtta çıkışa izin veriyorlar.arkadaşım ikinici öğretimdi ve umuttepeden yurda gitmek 1 saat sürüyordu.odaları rutubetliydi,yağmur yağdığında uyunmuyordu arkadaşım çok zor günler geçirdi o yurtta.seni endişeye düşürmek istemem ama böyle herkesin fikri farklıdır tabi.

kızlar sizden ricam aranızda eğer bu bahsettiğim yerin artı veya eksi yönlerini duyan bilen varsa lütfen paylaşsın!!:Saruboceq:

arkadaşım moralini bozmak gibi olmasında ben ilk yılımda orada kaldım hiç memnun ayrılmadım:umursamaz: bir arkadas daha yazmış yagmur zamnı kalmak zor alışıncaya kadar çok gürültü oluyor bahar aylarında acayip kötü kokuyor dısarısı havalar biraz ısınınca da en zoru örümcekler geliyor odalara en kötüsü ise fare olayı en küçük yerden geçen bi canlı biliosun ben sahsen yasadım orda evimize 2 tane fare girdi ve ondan sonraki hayatım zehir oldu orda örümceklere falan bir yere kadar sabrediyosun ama fare olayı kötü birde kantini falan pisti bn kaldığımda çalışan bir kaç kişi temizliğe pek önem vermiyorlar bazı evlerin kombi sistemi sı sık arızalanıyor yani bunların hepsini yasadığım için yazıyorum ki bu fare olayı ordaki tüm evlerde olur asagı yukarı ve çözüm sağlayamazlar :çok üzgünüm:eek:kula uzak hadi buna tahammül edebilirsin ama diğer konular cok canını sıkar ama ii düşün cnm orda 8 ay yasayacaksın baska secenek varsa bir de onu degerlendir derim ben cnm bnde en ekonomik diye orada kalmıştım ama son 4-5 ayım berbat gecti:gitme: biraz gercekçi yaklaştım basımdan gecenlerin hepsini yazdım canım bence baska bir alternatif bulyerimseniben

offff hadi yaa mafoldumben fareden örümcekten nefret ederm ben yaa inanamıyorummmafoldumben gider orda tik sahibi olur gelirim heraldeemafoldumben ben sadece yolu dert ediyordum ama başka çook daha büyük sorunlar varmışş napcammm:S artık başka bişi yapmak için çok geçç senetler imzalandııakannehir sadece yavuz selim çıkarsa ayrılabilirimmm umarım çıkar kızlar nolur dua edin yaaa:Saruboceq: bu sene orda kalıcı olarak kalcaksam da umarım bu tür olaylarla karşılaşmamm çok korkarım ben yaa:bbo:

umarım yavuz selim olur güzelim :Saruboceq: kaçıncı yedeksin bu arada ????

umarım canm yaa çook istiyorum bende ama imkansız gibi :S 344.yedeğim malesef baya fazlaa.. zaten çokta torpil gerekiyormuş bikaç yere söyledim ama bişi çıkacağını zannetmiyorummmafoldumben

yok canm senin 1. ögretım ozaman ben 2 yım... sınav kolay oluyor takma tabı her bolum aynımıdır bılemıcem ama gecırıyorlar takma... sevgılımı gecen sene gecırmıslerdı daha dogrusu sınava gırenlerden 40 ı 60 almıstı =) bellıydı yanı hocaların verdıgı...

yok canm senin 1. ögretım ozaman ben 2 yım... sınav kolay oluyor takma tabı her bolum aynımıdır bılemıcem ama gecırıyorlar takma... sevgılımı gecen sene gecırmıslerdı daha dogrusu sınava gırenlerden 40 ı 60 almıstı =) bellıydı yanı hocaların verdıgı...

inş.dedigin gibidir gecirirler bnm de 1.ögretim ya nası bişi oluo bu belli bi kontenjanı mı oluo mesela bu sene bio kazann 1.ögretmde 47 kişi war kaçı gecer kaçı kalır .........??????fisfisfis

evet canm kontejan oluyor gecen seneden hazırlık okuyanlarla bu senekılerı ayarlıyorlar ıste 1. sınıfa alıyorlar =)

bende hazrlıgı geçmek istiyormuyum daha anlamadım bi yanım oku işte ne güzel diyo diger yanımda bir sene daha niye kalıyım diyorum bilmiyorum işte ne yapcagmı CADIARZU yurt işini naptınız arkadaşlar ben daha yazılmadım nerede okuyacagım kesinleşsin öyle ayarlıyım dedim tabi sonra açıkta kalmassam:bbo:

umarım canm yaa çook istiyorum bende ama imkansız gibi :S 344.yedeğim malesef baya fazlaa.. zaten çokta torpil gerekiyormuş bikaç yere söyledim ama bişi çıkacağını zannetmiyorummmafoldumben

canım inşallah çıkarsın bu sene yavuz selime dediğin gibi çok torpil işliyor oraya benmde yavuz selimde yedek sıram 136 idi fakat olmadı çok yerden torpilim vardı 2.yılımda torpille olacaktı ama bende bıktımıştım artık o yurdun yolunu aşındırmaktan idarecilik anlayışı sıfır çünkü orada her devlet kapısında olduğu gibi bu gün git yarın gel her seferinde 2.yılımda eve çıktım bende umarım sen benden şanslı çıkarsın bu konuda kocaeli yurt konusunda çok sıkıntılı bir yer halk öğrenciyi soymak peşinde 8 kişilik odayı 380 e veriyorlar böyle bi mantık orda neyse hersey istediğin gibi olur umarı:1rolleyes:

hadi bakalım dün girdim sınawa sonuçlar cuma açıklanıomus.napalım beklicez.....

X