• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

sudioz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
445
24
68
Kocaeli
merhaba kızlar bir kızım var, ikinci bebeğime 11 haftalık hamileyim allah nasip ederse kasımda doğum var. izmitte yaşayıp hamile olanlar varsa bu süreçte birbirimize destek olalım, tanışalım, kaynaşalım istedim. ne dersiniz ?

Son düzenleme:
hoş geldin canım. daha fazladır da İzmitliler biraz bu konularda çekimser ne denese başka topiklere bakıyorum sohbet almış başını gitmiş, bi İzmitli hanımlarda ses yok. bakalım belki gelirler....

günaydın tatlım ben erkan beye randevu almaya çalıştım ama erken 12 haziranda varmış o tarih çokmu geç olur hala hiç kontrole gitmedim de :) sadece kan tahlili yaptırdım o kadar hem bişey olmaz üstüne gitmeyim diorum hemde ya çok geç olursa ya bi sorun varsa die düşünmeden edemiorum ama öle her doktorada gitmek istemiorum

geç değil benim 7 haziran ikinci kontrolüm, hamile olduğumu öğrendiğimde hemen randevu alayım dedim bir ay sonrasına verdiler. erkan beyin sistemi bu ona gideceksen alışacaksın.ne kadarlık olduğunu biliyo musun bebişin.korkma ben çok rahattım ama arkadaşlarım çok korkuttu beni gittim herşeyde yolundaydı maşallah, senin bebişte öyledir merak etme.

Yani bilmiyorum ki sadece kan tahlili yaptırdım yani adet günüme göre 7 haftalık gözüküyor ama bana hala gerçekmiş gibi gelmiyor bi seferlik başka doktoramı gitsem acab diyorum aldım 12 hazirana randevuyu ama sabırsızım işte bi kere görsem yeter bana :)

Yani bilmiyorum ki sadece kan tahlili yaptırdım yani adet günüme göre 7 haftalık gözüküyor ama bana hala gerçekmiş gibi gelmiyor bi seferlik başka doktoramı gitsem acab diyorum aldım 12 hazirana randevuyu ama sabırsızım işte bi kere görsem yeter bana :)

ben gittiğimde 9 haftalıkdı düşün, o kadar zaman bekledim. şehirdışındaydım o yüzden bu kadar geciktirdim aslında burda olsaydım hemen giderdim. kızımda bigün bile beklememiştim. Kocaeli tıpa git istersen, öbür ay gidersin erkana,merak ediyosun madem şimdi konaktan kimden randevu almaya çalışsan geç tarih vercekler

ben gittiğimde 9 haftalıkdı düşün, o kadar zaman bekledim. şehirdışındaydım o yüzden bu kadar geciktirdim aslında burda olsaydım hemen giderdim. kızımda bigün bile beklememiştim. Kocaeli tıpa git istersen, öbür ay gidersin erkana,merak ediyosun madem şimdi konaktan kimden randevu almaya çalışsan geç tarih vercekler

ilk olunca ister istemez merak ediyom bide burda büssürü yazı okuom dış gebelik filn korkuom o yüzden şimdi çalıştığım yerin karşısında marmara hastanesi var bugunlük ona gidim diom bakım gelim en azından bir sorun olup olmadığını öğrenirim senin nasıl gidiyor kaçıncı haftandasın

ilk olunca ister istemez merak ediyom bide burda büssürü yazı okuom dış gebelik filn korkuom o yüzden şimdi çalıştığım yerin karşısında marmara hastanesi var bugunlük ona gidim diom bakım gelim en azından bir sorun olup olmadığını öğrenirim senin nasıl gidiyor kaçıncı haftandasın

evet ilk olunca insan merak ediyor , aklına kötü şeyler getirme, git baktır için rahatlasın, benim ikinci ablsı, 11 haftalık ve berbat geçiyor,,ilk kızdı bu ne bilmiyorum, kızımda 9 ay zor geçmişti, bunda dua ediyorum 3 ay bitsin rahata edeyim diye, sen ne taraftasın, maramarayı bilmiyorum, bide çalışıyo musun allah yardımcın olsun canım, inşallah çok rahat bi hamilelk geçirirsin.

evet ilk olunca insan merak ediyor , aklına kötü şeyler getirme, git baktır için rahatlasın, benim ikinci ablsı, 11 haftalık ve berbat geçiyor,,ilk kızdı bu ne bilmiyorum, kızımda 9 ay zor geçmişti, bunda dua ediyorum 3 ay bitsin rahata edeyim diye, sen ne taraftasın, maramarayı bilmiyorum, bide çalışıyo musun allah yardımcın olsun canım, inşallah çok rahat bi hamilelk geçirirsin.

allah bağışlasın hem kızını hemde yeni gelecek bebişi bilmiyom şimdilik rahat geçio geçen hafta miğdem bulanıodu sabahları ama çıkarmıodum o geçti sadece kasıklarımda ağrı hissediom hep adet oldum sanıom koşuom wc ye sonra çok şükür diom çalışıorum evet körfezde çalışıorum hastanede burda daha sölemedm burdakilere 3 aydan öncede sölemeyi düşünmüorum sen nerde oturuosun 4 hafta var tahminen aramızda

allah bağışlasın hem kızını hemde yeni gelecek bebişi bilmiyom şimdilik rahat geçio geçen hafta miğdem bulanıodu sabahları ama çıkarmıodum o geçti sadece kasıklarımda ağrı hissediom hep adet oldum sanıom koşuom wc ye sonra çok şükür diom çalışıorum evet körfezde çalışıorum hastanede burda daha sölemedm burdakilere 3 aydan öncede sölemeyi düşünmüoru sen nerde oturuosun 4 hafta var tahminen aramızda[/QU,,

inşallah çok rahat geçer canım, hemde hastanede çalışıyosun ne güzel, benim doğum aralık gözüküyor ama normal olmayacağı iin kasım ayında olcak,bende alikahya tarafındayım. baya uzağız canım, neyse haberdar et benim sonuçlardan.şimdil çıkıyorum görüşürüz.

yok cnm hastanede çalışmıorum marmara hastanesinin karşısında çalışıorum tmm cnm hbr veririm alikhaya çok yabancı deil bana yaa yuvamda oturdum kaç sene :)

yok cnm hastanede çalışmıorum marmara hastanesinin karşısında çalışıorum tmm cnm hbr veririm alikhaya çok yabancı deil bana yaa yuvamda oturdum kaç sene :)

ya ne güzel bende yeni taşındım bu tarafa.bu arada madem körfezdesin hiç bu tarafa gelme doktor için, uzak sana maramara iyi bi doktor bulabilirsen orda devam et.kaç yaşındasın ne kadar evlisin canım

ben çarşıya taşınmayı düşünüyorum bide konakta yenidoğanda çalışan bi hemşire arkadaşım vardı artık orda çalışmıyor ama şiddetle başka doktora gitme dedi güvendim bende ona 5 aylık evliyim hiç bebek düşünmüodum aslında sürpriz yaptı bize 25 yaşındayım peki yaaa sen

ben çarşıya taşınmayı düşünüyorum bide konakta yenidoğanda çalışan bi hemşire arkadaşım vardı artık orda çalışmıyor ama şiddetle başka doktora gitme dedi güvendim bende ona 5 aylık evliyim hiç bebek düşünmüodum aslında sürpriz yaptı bize 25 yaşındayım peki yaaa sen

o zaman doğru olanı yaparsın. bence de erkan iyi bi doktor. 4 yıllık evliyim 2. bebeğimi bekliyorum. 2,5 yaşonda kızım var bitane allah bağışlarsa.annem var şu an bana bakıyorum hamileliğim biraz zor geçiyor. çarşıya ne tarafa gelcen. ya senin kedin mi var? dikkat et bence hamilesin.bebek olunca da zor olur

Back