Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bilmiyorum ki sadece kan tahlili yaptırdım yani adet günüme göre 7 haftalık gözüküyor ama bana hala gerçekmiş gibi gelmiyor bi seferlik başka doktoramı gitsem acab diyorum aldım 12 hazirana randevuyu ama sabırsızım işte bi kere görsem yeter bana :)
ben gittiğimde 9 haftalıkdı düşün, o kadar zaman bekledim. şehirdışındaydım o yüzden bu kadar geciktirdim aslında burda olsaydım hemen giderdim. kızımda bigün bile beklememiştim. Kocaeli tıpa git istersen, öbür ay gidersin erkana,merak ediyosun madem şimdi konaktan kimden randevu almaya çalışsan geç tarih vercekler
ilk olunca ister istemez merak ediyom bide burda büssürü yazı okuom dış gebelik filn korkuom o yüzden şimdi çalıştığım yerin karşısında marmara hastanesi var bugunlük ona gidim diom bakım gelim en azından bir sorun olup olmadığını öğrenirim senin nasıl gidiyor kaçıncı haftandasın
evet ilk olunca insan merak ediyor , aklına kötü şeyler getirme, git baktır için rahatlasın, benim ikinci ablsı, 11 haftalık ve berbat geçiyor,,ilk kızdı bu ne bilmiyorum, kızımda 9 ay zor geçmişti, bunda dua ediyorum 3 ay bitsin rahata edeyim diye, sen ne taraftasın, maramarayı bilmiyorum, bide çalışıyo musun allah yardımcın olsun canım, inşallah çok rahat bi hamilelk geçirirsin.
allah bağışlasın hem kızını hemde yeni gelecek bebişi bilmiyom şimdilik rahat geçio geçen hafta miğdem bulanıodu sabahları ama çıkarmıodum o geçti sadece kasıklarımda ağrı hissediom hep adet oldum sanıom koşuom wc ye sonra çok şükür diom çalışıorum evet körfezde çalışıorum hastanede burda daha sölemedm burdakilere 3 aydan öncede sölemeyi düşünmüoru sen nerde oturuosun 4 hafta var tahminen aramızda[/QU,,
inşallah çok rahat geçer canım, hemde hastanede çalışıyosun ne güzel, benim doğum aralık gözüküyor ama normal olmayacağı iin kasım ayında olcak,bende alikahya tarafındayım. baya uzağız canım, neyse haberdar et benim sonuçlardan.şimdil çıkıyorum görüşürüz.
yok cnm hastanede çalışmıorum marmara hastanesinin karşısında çalışıorum tmm cnm hbr veririm alikhaya çok yabancı deil bana yaa yuvamda oturdum kaç sene :)
ben çarşıya taşınmayı düşünüyorum bide konakta yenidoğanda çalışan bi hemşire arkadaşım vardı artık orda çalışmıyor ama şiddetle başka doktora gitme dedi güvendim bende ona 5 aylık evliyim hiç bebek düşünmüodum aslında sürpriz yaptı bize 25 yaşındayım peki yaaa sen