Kocaeli İzmit Buluşmayaa

Kızlar yazdıklarınızı okudum benim de 1tane oğlum var 10yaşında allah hayırlı evlat yapsın hepsini inşallah.yıllar okadar çabuk geçiyor kı nasıl 10yaşına geldı anlamadım

Amin canim.iliskiden 4 5 gun sonra sol kasikta hassasiyet ve karin sisligim olmustu.sanki gazim varmis gibi.anlamistim hamile olduğumu benim ilk denemede olmustu zaten

Kızlar yazdıklarınızı okudum benim de 1tane oğlum var 10yaşında allah hayırlı evlat yapsın hepsini inşallah.yıllar okadar çabuk geçiyor kı nasıl 10yaşına geldı anlamadım

Maşallah allah bağışlasın.
haklısın zamanı tutamıyoruz malesef.

Amin canim.iliskiden 4 5 gun sonra sol kasikta hassasiyet ve karin sisligim olmustu.sanki gazim varmis gibi.anlamistim hamile olduğumu benim ilk denemede olmustu zaten

Bende bu ay baya baya inandırıyorum gibi kendimi ama test yapmaya cesaret yok
Hakkımızda hayırlısı..

Maşallah allah bağışlasın.
haklısın zamanı tutamıyoruz malesef.

Bende bu ay baya baya inandırıyorum gibi kendimi ama test yapmaya cesaret yok
Hakkımızda hayırlısı..
Bazen psikolojik te olabiliyor.hakkında hayırlısı canım. Allah senin için doğru zamanı biliyordur. Ümidini hiçbir zaman yitirme pozitif ol, sen zaten daha yolun başındasın. tatil mi yarın size de . bugün son gün bize. yarın yatışş ohh misss

umarım psikolojik değildir de çifte bayram yaparız. tabi ki Allah ol demeden olmayacaktır.
yarın yarım gün bize sözde ama akşama kalma ihtimali olmaz inşallah.
senin adına sevindim canım yatışlar güzeldir :) bu arada ne işle meşgulsün?

Sen iste Allah'tan o elbet verecektir günün birinde. Özel bir sektörde idari işlerden sorumluyum. Aslında bizim de pazartesiden beri tatil ama birkaç kişi çalışmak zorundaydı, biz de gelmek durumunda kaldık.
Sen nerede çalışıyorsun, meslek nedir?

Merhaba kizlar bende yeni uye oldum.3 yasinda bir oglum var calismiyorum.Derince 60 evlerdeyim bir bucuk senedir.Yeni arkadasliklar kurmak istiyorum.Bizim sitede tum bayanlar calisiyor

nasılsınız kızlar :))) neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…