Evet cumartesiye kaldım artık. Sağlık olsunbir aydir tutturamiyorum ona canım sıkıldı
Merhabalar organizasyon yapalım yeni arkadaşlıklara, dostluklara, yüzlere yelken açalım
İzmit merkezdeyim canım ya senMerhaba canım. gerçekten bende istiyorum böyle bi organizasyon.
bu arada kocaeli'nin neresindesin ?
İzmit merkezdeyim canım ya sen
Merhaba sibel.grup çok sessiz biraz canlansa ii olur.nasilsin.çoluk cocuk var miB
Ben ben beenn burdayım :)
Merhaba sibel.grup çok sessiz biraz canlansa ii olur.nasilsin.çoluk cocuk var mi
Ben de iyiyim bayram telaşı başladı işte. Taze gelinsin ne güzel. En kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah. Benim de 15 aylık bir kızım var. Bebek konusunda yeni deneyimli bir anne olduğum için sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım. KOcaelinde nerede oturuyorsun.
Ben de İzmitteyim. çalışıyor musun peki ? grup çok sessiz belki bizim konuştuğumuzu gördüklerinde katılım artar.
Bebişten önce doktora göründün mü, hangi doktora gittin?
Çalışıyorum evet sen neler yapıyosun bebiş büyütmek dışında :)
Dr a gittim alikahya da ilk adım hormon testi yapıldı geçmişimde pko da var. klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay peş peşe son 2 aydır da herhangi bi doktora gitmeden denemeler yapıyoruz bat yaklaşıyo bakalım kısmetimizde varsa gelecek inşallah. bu arada hiç korunmadık evlendiğimizden beri.
Ben de Gebze de çalışıyorum.Kızıma babannesi bakıyor. İş dışında ona vakit ayırmaya, bebekli arkadaşlarımla görüşmeye çalışıyorum. Zaman çabuk geçiyor. daha dün hamileydim sanki ama şimdi 15 aylık bir kızım var. gerçekten çok keyifli. doktorlar 1 sene zaman veriyorlar gebe kalabilmek için.henüz geç kalınmış birşey yok.pozitif düşün sadece.umarım sende en kısa zamanda hamile kalır bizle paylaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?