Kocaeli İzmit Buluşmayaa

Evet cumartesiye kaldım artık. Sağlık olsun bir aydir tutturamiyorum ona canım sıkıldı

Calisiyosunuz galiba nerde calisiyosunuz birde sıkma canini canim bende persemne pazarini seviyorum ama 4 aylik bi kizim var gidemiyorum üzülüyorum bende

Kızlar bizde merkezdeyiz. Görüşelim birgün. Havalarda güzelleşti.

günaydın kızlar eğer organizasyon yaparsanız bende katılırım... mesai saatleri dışında olursa tabi

Merhabalar organizasyon yapalım yeni arkadaşlıklara, dostluklara, yüzlere yelken açalım

Ben de iyiyim bayram telaşı başladı işte. Taze gelinsin ne güzel. En kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah. Benim de 15 aylık bir kızım var. Bebek konusunda yeni deneyimli bir anne olduğum için sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım. KOcaelinde nerede oturuyorsun.

Teşekkür ederim canım. Sen sor de yeterki :)
Yeşilova da oturuyorum peki sen ?

Ben de İzmitteyim. çalışıyor musun peki ? grup çok sessiz belki bizim konuştuğumuzu gördüklerinde katılım artar.
Bebişten önce doktora göründün mü, hangi doktora gittin?

Ben de İzmitteyim. çalışıyor musun peki ? grup çok sessiz belki bizim konuştuğumuzu gördüklerinde katılım artar.
Bebişten önce doktora göründün mü, hangi doktora gittin?

Çalışıyorum evet sen neler yapıyosun bebiş büyütmek dışında :)
Dr a gittim alikahya da ilk adım hormon testi yapıldı geçmişimde pko da var. klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay peş peşe son 2 aydır da herhangi bi doktora gitmeden denemeler yapıyoruz bat yaklaşıyo bakalım kısmetimizde varsa gelecek inşallah. bu arada hiç korunmadık evlendiğimizden beri.

Ben de Gebze de çalışıyorum.Kızıma babannesi bakıyor. İş dışında ona vakit ayırmaya, bebekli arkadaşlarımla görüşmeye çalışıyorum. Zaman çabuk geçiyor. daha dün hamileydim sanki ama şimdi 15 aylık bir kızım var. gerçekten çok keyifli. doktorlar 1 sene zaman veriyorlar gebe kalabilmek için.henüz geç kalınmış birşey yok.pozitif düşün sadece.umarım sende en kısa zamanda hamile kalır bizle paylaşırsın.

Maşallah allah bağışlasın evladını.
Amin inşallah, paylaşırım tabiki .
bu ay yumurtlamadan beri sürekli sağ kasıkta sancı çekiyorum psikolojik değildir inşallah da bende sizin kervana katılırım :)
bu arada sende ilk belirtilerin neler di ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…