Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

topik gerçekten şenlenmiş yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmiş. buluşma ayarlanırsa bu hafta içi olsa çok iyi olur çünkü bir dahaki hafta ben burada olamam o yüzden ilgililere duyurulur.

Merhaba bende İzmitte çalışıyorum. Kendi işimiz olduğu için saat kavramım yok ne yazıkki. 15 aylık bir kızım var.Saolsun ananemiz bakıyor. Derince Mersincik mahallesinde oturuyorum.

ben de varım, ve ben de derince yenikentteyimm :) 25 yaşındayım hem öğrenci hem de ev hanımıyım :)

yakınmışız kızlar

ben şahsen evde boş boş oturuyorum furtadoo arkadaşım
kendini yalnız hissetme bak ben varım bana deseniz şu gün şurda buluşacağız ogün orda olurum ama bi türlü zaman ayarlanamadı..

Hoş geldin cnm, olacak inş. buluşma
Kazen De bizim burdanmişş ( şiiişşttt kimse bilmesin tamam )
Aynen ya kazennnnnn süpersin
walla buluşalım yani artık ayarlayalımkda dimi furtadoo
Buluşucağız inş. cnm izmite geldim
ben de varım, ve ben de derince yenikentteyimm :) 25 yaşındayım hem öğrenci hem de ev hanımıyım :)
İyiki varsın cnm hoş geldin aramızaa
Selam kızlarrrr... Boyle bırsey ayarlanırsa katılırım seve seve
Slm cnm hoş geldin ahh cnm katıl tabi bizde seve seve inş.
Keske ben ayarlasaydim organizasyonda superimdir bence bu hafta ici birgun olsun sali carsamba... gelemeyenler icin tekrarlanir
Cnm hoş geldin ayarla cnm aaa yeterki organizasyon olsun, buluşalım yeterki
nasıl özledim izmitimi nasıl gecenin bu vakti tesadüfen gördüm bu topiği iyiki de görmüşüm
ay ağlayasım geldi valla o kadar özlemişim izmitimin insanlarını herşeyini
Hoş geldin cnm izmitte seni özledi
merhaba bende yeni gördüm konuyu emailden gölcüklüyüm bende katılabilirim bir organizasyon yapılırsa :)
Hoş geldin cnm Tbii katılabilirsinn
ohh walla topik şenlenmiş kazenin sayesinde furtadoo nerelerdesin
Aynen yaa kazennnn çok sağoll
topik gerçekten şenlenmiş yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmiş. buluşma ayarlanırsa bu hafta içi olsa çok iyi olur çünkü bir dahaki hafta ben burada olamam o yüzden ilgililere duyurulur.
Bu hafta buluşma ayarlıyorum cnm izmitteyim bu hafta
bende varım bu arada
gebze den
4 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var ve 7 yıllık evliyim :)
Hoş geldin cnm
Merhaba bende İzmitte çalışıyorum. Kendi işimiz olduğu için saat kavramım yok ne yazıkki. 15 aylık bir kızım var.Saolsun ananemiz bakıyor. Derince Mersincik mahallesinde oturuyorum.
Mrh. cnm hoş geldin
ben şahsen evde boş boş oturuyorum furtadoo arkadaşım
kendini yalnız hissetme bak ben varım bana deseniz şu gün şurda buluşacağız ogün orda olurum ama bi türlü zaman ayarlanamadı..
Hadi yaa al benden de o kadar bende boş boş oturuyorum cnm buluşalım inş.
kızlaar özel istek üzerine bende geldim :))
Hoş geldin cnm

Sarma var dediniz geldik : )))

Anlıyorum seni bende bir senedir karamürseldeyim bende patlıyorum her sıkıldıgımda ailemın yanına geliyorum izmite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…