asupha yuvamın neresindesin arkadaşım bende yuvamdayım
sumosh sen yenikentte misin tatlımmm :)
Merhaba hanımlar.Mail attılar,bizi istemişsinizBende Yenikent'te yim. Yaklaşık 2 yaşında bir kızım ve 7,5 yaşında bir oğlum var.. Evde butik pasta kurabiye işleriyle uğraşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ben de varım, ve ben de derince yenikentteyimm :) 25 yaşındayım hem öğrenci hem de ev hanımıyım :)
Hoş geldin cnm, olacak inş. buluşmaveeeeeeee ben de varımm, slm kızlar ben de başiskele de oturuyorum bi kızım var altta görüldüğü üzerenormalde çalışıyorum ama bu yı kızıma bakcağım için çalışmıyorum, evdeyim sıkılıyorum zaman geçmiyor vs.vs, buluşmayı bildirin valla çok iyi olur ben katılırım
Aynen ya kazennnnnn süpersinKazen De bizim burdanmişş ( şiiişşttt kimse bilmesin tamam)
Buluşucağız inş. cnm izmite geldimwalla buluşalım yani artık ayarlayalımkda dimi furtadoo
İyiki varsın cnm hoş geldin aramızaaben de varım, ve ben de derince yenikentteyimm :) 25 yaşındayım hem öğrenci hem de ev hanımıyım :)
Slm cnm hoş geldin ahh cnm katıl tabi bizde seve seve inş.Selam kızlarrrr... Boyle bırsey ayarlanırsa katılırım seve seve
Cnm hoş geldin ayarla cnm aaa yeterki organizasyon olsun, buluşalım yeterkiKeske ben ayarlasaydim organizasyonda superimdirbence bu hafta ici birgun olsun sali carsamba... gelemeyenler icin tekrarlanir
Hoş geldin cnm izmitte seni özledinasıl özledim izmitimi nasılgecenin bu vakti tesadüfen gördüm bu topiği iyiki de görmüşüm
ay ağlayasım geldi valla o kadar özlemişim izmitimin insanlarını herşeyini
Hoş geldin cnmmerhaba bende yeni gördüm konuyu emailden gölcüklüyüm bende katılabilirim bir organizasyon yapılırsa :)
Aynen yaa kazennnn çok sağollohh walla topik şenlenmiş kazenin sayesinde furtadoo nerelerdesin
Bu hafta buluşma ayarlıyorum cnm izmitteyim bu haftatopik gerçekten şenlenmiş yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmiş. buluşma ayarlanırsa bu hafta içi olsa çok iyi olur çünkü bir dahaki hafta ben burada olamam o yüzden ilgililere duyurulur.
Hoş geldin cnmbende varım bu arada
gebze den
4 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var ve 7 yıllık evliyim :)
Mrh. cnm hoş geldinMerhaba bende İzmitte çalışıyorum. Kendi işimiz olduğu için saat kavramım yok ne yazıkki. 15 aylık bir kızım var.Saolsun ananemiz bakıyor. Derince Mersincik mahallesinde oturuyorum.
Hadi yaa al benden de o kadar bende boş boş oturuyorum cnm buluşalım inş.ben şahsen evde boş boş oturuyorum furtadoo arkadaşım
kendini yalnız hissetme bak ben varım bana deseniz şu gün şurda buluşacağız ogün orda olurum ama bi türlü zaman ayarlanamadı..
Hoş geldin cnmkızlaar özel istek üzerine bende geldim :))
Sarma var dediniz geldik : )))
Hoş geldin cnmSLM kızlar bende gebzedeyim 11 aylık evliyim.
Neeey sarmamı var dedik bizmiiSarma var dediniz geldik : )))
Şimdi mi sarsa mıııay canım çekti şimdi bak.kalkıp yapsam mı :)
Hoş geldin cnm
Neeey sarmamı var dedik bizmii
Şimdi mi sarsa mııı
anlıyorum seni bende bir senedir karamürseldeyim bende patlıyorum her sıkıldıgımda ailemın yanına geliyorum izmite
Selamlar bende izmit merkezdeyim 2.5 yaşında oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?