• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

Merhaba hanımlar.Mail attılar,bizi istemişsiniz :1: Bende Yenikent'te yim. Yaklaşık 2 yaşında bir kızım ve 7,5 yaşında bir oğlum var.. Evde butik pasta kurabiye işleriyle uğraşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9:

eln yavrum bu aralar böyle serseri gibiyim. kendümü eyi hissetmiyim bilin mi? kk da eşlerle ilgili konuları okuyom, bazen yazıyom çıkıyom. bizim topik canlanmadı ki. insanın yazası gelmiyor. ben ancak kurban bayramı sonuna gelebilirim oda annem ameliyatı olmassa olursa daha da geç olur. haberlerşiriz bi şekilde. ankarada oldum sürece giremem kk annemde net yok çünkü. bilginize sunulur hanımefendicimmm

Haklısın cnm herkez benim gibi boş boş oturmuyor ya:37: Bak dediğin doğru topik çok sıkıcı o konuda haklısın ee bende topigi canlı tutmaya çalışıyorum, ilerletmeye çalışıyorum bir ara bende pes ettim konu kapatıldı dedim ama everytıme arkadaşımız sağolsun bırakmamaya çalışıyor onla ben buluşuruz herhalde birşey çıkmazsa:1:

furtooo gadınııııı kazen mail atıyım mı demişti ya atmış sanırım. helal olsun ona ya.. topiği canlandırdı. teşekkür edeim kendi adıma kazen.

Haklısın cnm herkez benim gibi boş boş oturmuyor ya:37: Bak dediğin doğru topik çok sıkıcı o konuda haklısın ee bende topigi canlı tutmaya çalışıyorum, ilerletmeye çalışıyorum bir ara bende pes ettim konu kapatıldı dedim ama everytıme arkadaşımız sağolsun bırakmamaya çalışıyor onla ben buluşuruz herhalde birşey çıkmazsa:1:

sen ayarla canım. kim gelirse artık. ben döndüğümde yaparız. gelen gelir gelmeyninde keyfi bilir.

Merhaba hanımlar.Mail attılar,bizi istemişsiniz :1: Bende Yenikent'te yim. Yaklaşık 2 yaşında bir kızım ve 7,5 yaşında bir oğlum var.. Evde butik pasta kurabiye işleriyle uğraşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9:
Hoş geldin cnm allah bağışlasın kuzularını, pasta kurabiye hmm iyimiş aklımızda bulunsun kolay gelsin:34:
furtooo gadınııııı kazen mail atıyım mı demişti ya atmış sanırım. helal olsun ona ya.. topiği canlandırdı. teşekkür edeim kendi adıma kazen.
Aynen ya sağolsun bir esti geçti ama iyi oldu:34:
sen ayarla canım. kim gelirse artık. ben döndüğümde yaparız. gelen gelir gelmeyninde keyfi bilir.
Acelemiz yok cnm artık hayırlısı bir zamanda belirsiz yani, kışın ortasında buluşuruz, kar oynarız:27::27::27:

veeeeeeee ben de varımm, slm kızlar ben de başiskele de oturuyorum bi kızım var altta görüldüğü üzere:1: normalde çalışıyorum ama bu yı kızıma bakcağım için çalışmıyorum, evdeyim sıkılıyorum zaman geçmiyor vs.vs, buluşmayı bildirin valla çok iyi olur ben katılırım:51:

Kadınlar Kulübü Kocaeli'den yönetilmektedir....

Bu sebeple Kocaeli özel bir il bizim için (aramızda kalsın :))))

Keske ben ayarlasaydim organizasyonda superimdir:15: bence bu hafta ici birgun olsun sali carsamba... gelemeyenler icin tekrarlanir:21: :52:

nasıl özledim izmitimi nasıl :( gecenin bu vakti tesadüfen gördüm bu topiği iyiki de görmüşüm :(
ay ağlayasım geldi valla o kadar özlemişim izmitimin insanlarını herşeyini :(

Back
X