Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eln yavrum bu aralar böyle serseri gibiyim. kendümü eyi hissetmiyim bilin mi? kk da eşlerle ilgili konuları okuyom, bazen yazıyom çıkıyom. bizim topik canlanmadı ki. insanın yazası gelmiyor. ben ancak kurban bayramı sonuna gelebilirim oda annem ameliyatı olmassa olursa daha da geç olur. haberlerşiriz bi şekilde. ankarada oldum sürece giremem kk annemde net yok çünkü. bilginize sunulur hanımefendicimmm
Haklısın cnm herkez benim gibi boş boş oturmuyor yaBak dediğin doğru topik çok sıkıcı o konuda haklısın ee bende topigi canlı tutmaya çalışıyorum, ilerletmeye çalışıyorum bir ara bende pes ettim konu kapatıldı dedim ama everytıme arkadaşımız sağolsun bırakmamaya çalışıyor onla ben buluşuruz herhalde birşey çıkmazsa
![]()
Hoş geldin cnm allah bağışlasın kuzularını, pasta kurabiye hmm iyimiş aklımızda bulunsun kolay gelsinMerhaba hanımlar.Mail attılar,bizi istemişsinizBende Yenikent'te yim. Yaklaşık 2 yaşında bir kızım ve 7,5 yaşında bir oğlum var.. Evde butik pasta kurabiye işleriyle uğraşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
![]()
Aynen ya sağolsun bir esti geçti ama iyi oldufurtooo gadınııııı kazen mail atıyım mı demişti ya atmış sanırım. helal olsun ona ya.. topiği canlandırdı. teşekkür edeim kendi adıma kazen.
Acelemiz yok cnm artık hayırlısı bir zamanda belirsiz yani, kışın ortasında buluşuruz, kar oynarızsen ayarla canım. kim gelirse artık. ben döndüğümde yaparız. gelen gelir gelmeyninde keyfi bilir.
Haklısın cnm herkez benim gibi boş boş oturmuyor yaBak dediğin doğru topik çok sıkıcı o konuda haklısın ee bende topigi canlı tutmaya çalışıyorum, ilerletmeye çalışıyorum bir ara bende pes ettim konu kapatıldı dedim ama everytıme arkadaşımız sağolsun bırakmamaya çalışıyor onla ben buluşuruz herhalde birşey çıkmazsa
![]()
Kadınlar Kulübü Kocaeli'den yönetilmektedir....
Bu sebeple Kocaeli özel bir il bizim için (aramızda kalsın :))))
bende hem derince yenikent hem esentepe hemde çarşıdayım :)