- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evliyim henüz çocuk yok, olacak inş.Sen merkezde misin peki? çocuk falan var mı? Birde yaşına bakmaya çalıştım ama göremedim. Benimde pek arkadaşım yok canım çok sıkılıyor kızımla uğraşıyorum.
sonuç olarak yine buluşulmuyor sanırım![]()
Mrh. hoş geldin, umarım işini bulursun en kısa zamanda..Merhaba kızlar nasılsınız ben de mutlukentte oturuyorum. Şuan iş arama sürecindeyim :) 4 aylık evliyim
Mrh. hoş geldin, Benim babamlarda merkezdeler ama ben karamürseldeyim..Merhaba ben de izmit'te yaşıyorum merkez de oturuyorum çalışyorum
7aylık evliyim :} sizinle tanıştığıma memnun oldum![]()
Mrb bende kocaelindeyım derincede oturyorum 23 aylık oglum var eger uygun olursa bende gorusmek ısterım.
Hoş geldiniz kızlar aramıza, amanda aman hepsininde minik evlatları varmışmerhaba hanımlar bende körfezdeyim 3 yıllık evliyim 18 aylık bir oğlum var bende görüşmek isterim
Aynen cnm çok doğru yazdın, biz öyle iki yazıp bırakmaya arkadaşlar aramıyoruz, face ekleyin dedim yok, cnm msn dekilerde girmemeye başladı bir geldiler geçtiler şöyle anlaşılanwalla biz buluşmak istiyoruz ama millet başta çok istekli oluyor buluşma yeri günü ayarlamaya gelince herkes kaçıyor nedense benimde 20 aylık kızm var oyun arkadaşları olur ne güzel sizin çocuklarla
Hoş geldiniz kızlar aramıza, amanda aman hepsininde minik evlatları varmış
Aynen cnm çok doğru yazdın, biz öyle iki yazıp bırakmaya arkadaşlar aramıyoruz, face ekleyin dedim yok, cnm msn dekilerde girmemeye başladı bir geldiler geçtiler şöyle anlaşılan![]()
gıızzzzzzzzz bu taşlar bana mııııı? bu ara yoğunum dedim dimiiii. buraya yazmama nedeni ne zaman bir buluşma ayarlansa herkes kaçar olur. ben kaç kez konu açtım, kimseden bir cevap gelmedi. bu izmitliler de bişey var diyorum. ne sorulara cevap veriyolar, ne yardımcı oluyolar.. taşındım bi,liyosun, anca yerleştim, ankaray ggit gel, şimdi tekrar gidecem 1 ay belki daha fazla gelemeyecem annem rahatsız belki ameliyat olma ihtimali var. hayırlısı diyorum bi rahata kavuşayayım. görüşelim tabi. ama sen yine ayarla arkadaşlarla görüşün. bende döndüğümde müsait olursa herkes tekrar bi görüşme ayarlarız. okey mi... bi daha taş atma hımmmm