• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

Aman yazmasın yenileri gelir acele etmeyiz bizde hayırsız şeylerle karşılaşıcaksak hiç gitmesin konu yani sorun değil..

Sen merkezde misin peki? çocuk falan var mı? Birde yaşına bakmaya çalıştım ama göremedim. Benimde pek arkadaşım yok canım çok sıkılıyor kızımla uğraşıyorum.

aynı beni anlatmışsın diyenlere bende katılıyorum.sanki kendimi okudum.kocaeli herekede oturuyorum ve dost most kalmadı.güzel bi buluşma olursa bende katılmak isterim :)

Merhaba ben de izmit'te yaşıyorum merkez de oturuyorum çalışyorum
7aylık evliyim :} sizinle tanıştığıma memnun oldum:3:

Sen merkezde misin peki? çocuk falan var mı? Birde yaşına bakmaya çalıştım ama göremedim. Benimde pek arkadaşım yok canım çok sıkılıyor kızımla uğraşıyorum.
Bende evliyim henüz çocuk yok, olacak inş.:49::49::49:
sonuç olarak yine buluşulmuyor sanırım:15:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Merhaba kızlar nasılsınız ben de mutlukentte oturuyorum. Şuan iş arama sürecindeyim :) 4 aylık evliyim
Mrh. hoş geldin, umarım işini bulursun en kısa zamanda..
Merhaba ben de izmit'te yaşıyorum merkez de oturuyorum çalışyorum
7aylık evliyim :} sizinle tanıştığıma memnun oldum:3:
Mrh. hoş geldin, Benim babamlarda merkezdeler ama ben karamürseldeyim..

merhaba hanımlar bende körfezdeyim 3 yıllık evliyim 18 aylık bir oğlum var bende görüşmek isterim

walla biz buluşmak istiyoruz ama millet başta çok istekli oluyor buluşma yeri günü ayarlamaya gelince herkes kaçıyor nedense benimde 20 aylık kızm var oyun arkadaşları olur ne güzel sizin çocuklarla

Mrb bende kocaelindeyım derincede oturyorum 23 aylık oglum var eger uygun olursa bende gorusmek ısterım.

merhaba hanımlar bende körfezdeyim 3 yıllık evliyim 18 aylık bir oğlum var bende görüşmek isterim
Hoş geldiniz kızlar aramıza, amanda aman hepsininde minik evlatları varmış:nazar:
walla biz buluşmak istiyoruz ama millet başta çok istekli oluyor buluşma yeri günü ayarlamaya gelince herkes kaçıyor nedense benimde 20 aylık kızm var oyun arkadaşları olur ne güzel sizin çocuklarla
Aynen cnm çok doğru yazdın, biz öyle iki yazıp bırakmaya arkadaşlar aramıyoruz, face ekleyin dedim yok, cnm msn dekilerde girmemeye başladı bir geldiler geçtiler şöyle anlaşılan:1::1::1:

Hoş geldiniz kızlar aramıza, amanda aman hepsininde minik evlatları varmış:nazar:

Aynen cnm çok doğru yazdın, biz öyle iki yazıp bırakmaya arkadaşlar aramıyoruz, face ekleyin dedim yok, cnm msn dekilerde girmemeye başladı bir geldiler geçtiler şöyle anlaşılan:1::1::1:

gıızzzzzzzzz bu taşlar bana mııııı? bu ara yoğunum dedim dimiiii. buraya yazmama nedeni ne zaman bir buluşma ayarlansa herkes kaçar olur. ben kaç kez konu açtım, kimseden bir cevap gelmedi. bu izmitliler de bişey var diyorum. ne sorulara cevap veriyolar, ne yardımcı oluyolar.. taşındım bi,liyosun, anca yerleştim, ankaray ggit gel, şimdi tekrar gidecem 1 ay belki daha fazla gelemeyecem annem rahatsız belki ameliyat olma ihtimali var. hayırlısı diyorum bi rahata kavuşayayım. görüşelim tabi. ama sen yine ayarla arkadaşlarla görüşün. bende döndüğümde müsait olursa herkes tekrar bi görüşme ayarlarız. okey mi... bi daha taş atma hımmmm

gıızzzzzzzzz bu taşlar bana mııııı? bu ara yoğunum dedim dimiiii. buraya yazmama nedeni ne zaman bir buluşma ayarlansa herkes kaçar olur. ben kaç kez konu açtım, kimseden bir cevap gelmedi. bu izmitliler de bişey var diyorum. ne sorulara cevap veriyolar, ne yardımcı oluyolar.. taşındım bi,liyosun, anca yerleştim, ankaray ggit gel, şimdi tekrar gidecem 1 ay belki daha fazla gelemeyecem annem rahatsız belki ameliyat olma ihtimali var. hayırlısı diyorum bi rahata kavuşayayım. görüşelim tabi. ama sen yine ayarla arkadaşlarla görüşün. bende döndüğümde müsait olursa herkes tekrar bi görüşme ayarlarız. okey mi... bi daha taş atma hımmmm

Kızzz allah cızını vermiye bak iyikide taş atmışım ne güzel yazmışsın banane banane:1: oh canıma desin:1: tm tm hadi sen musait değilsin, arada böyle yaz ama gııııııı

eln yavrum bu aralar böyle serseri gibiyim. kendümü eyi hissetmiyim bilin mi? kk da eşlerle ilgili konuları okuyom, bazen yazıyom çıkıyom. bizim topik canlanmadı ki. insanın yazası gelmiyor. ben ancak kurban bayramı sonuna gelebilirim oda annem ameliyatı olmassa olursa daha da geç olur. haberlerşiriz bi şekilde. ankarada oldum sürece giremem kk annemde net yok çünkü. bilginize sunulur hanımefendicimmm

Back
X