Kocaeli///41

havası pis. Her taraf fabrika.memleketi kocaeli olanlardan özür diliyorum ama memleketinizi sevdiremediniz.

Ben İzmit'de doğdum, ama söyle böyle 40 seneye yaklaştı oradan ayrılalı. Biz Seka da otururduk ve ikide birde etrafı tuhaf kokular kaplardı. Ama o kokuyu duya duya büyüyünce, bir yerde normal geliyordu insana. Şimdi daha da berbat olmuştur şüphesiz. Hele dışardan gelenlere hiç çekilmez geliyordur haliyle. Ama koksa da, pis de olsa hala İzmit'ten geçerken içim bir tuhaf olur doğrusu.

Pişmaniyesini pek sevemedim bir türlü, ama simidi süper olurdu. Umarım hala güzeldir........

kızlar izmit te ferda güzellik salonuna gideniniz hakkında bilgi sahibi olanınız var mı?

burdan devam edlim gel. aslında bir çok kocaelili varda herkes farklı yerlerde

Sanırım sen de Ankaralısın. Dün "kocaelinde yaşayan ankaralı arkadaşlar" da gördüm, hatta sana yazdım.
Ben doğma büyüme izmitliyim ama annem babam ankaralı, bütün akrabalarımız orada

Ben Özlem.
Derince'de yaşayan, çalışan, iki yaşına yaklaşan bir bebişi olan , kocasını çok seven, işyerinde canı sıkılınca yada bişey arayınca bu foruma bakan.. Öööle biriyim işte..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ehehehe :26:

yarışmacı arkadaşlarda sana başarılar diliyor. derince çok uzak bana. bi kendime yakın birileri omadı şu forumda. bende ankaralı, köseköyde oturan, evli, 14 aylık kız çocuğu olan , ev hanımlığı yapan bi şahısım.kızımdan fırsat buldukça giriyorum işte

herkese selamlar
ben ailemle birlikte bayramoğlu adasına taşınmayı düşünüyorum düşüncelerinizi öğrenmek isterim orayı bilen arkadaşlardan

durubulut sen eskilerdesin sanırım, beni kimse dikkate almadı, sen çağır bari :))
sürekli görüştüğün kimler var?

çok eski değilim. benden çok çok eskiler vardı diğer linkte. neyse devam etmek istersen burdan yazışırız. nereye çağırayım seni anlamadım.

taaa uzaklardan artvin borçkadan canım izmitime ve izmitlilere kucaklar dolusu selamlar :)

Merhaba Kocaeli'li hanimlar, nasilsiniz? Kizlar sizden yardim istiyorum Ben Temmuz 2012 de evleniyorum Allah nasip ederse. Ve suan fotografci arayisi icerisindeyim. Izmit Merkez'de bildiginiz önerebileceginiz fotografcilar var mi? Üstelik yurt disinda oldugum icin internetten arastirmaya calisiyorum ama basarisiz

merhaba durubulut bende aslen edirneliyim ama kocaelinde yasıyoruz. bende evliyim ve 15 aylık bir kızım var benimde. ayrıca sana daha yakın oturuyorum yuvamakarca taraflarındayım

izmitliler merhabaa hepinizee sizlere bi sorum olucaktı izmit merkezde bildiğiniz oteller nelerdir acaba çarşı içinde .. ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…