Kocaeli///41

merhabalar,
o kadar çok yer gezdim ama izmit te izmit derim :) memleket izmit ama 96 dan beri yok üniversite yok çalışma yok eş durumu derken memleket memleket gezip duruyorum çocukluğum önce kuruçeşme (efe turun bürosunun olduğu yerler bir zamanlar boş arsaydı ve biz orda oynardık) sonra derince ve 86 dan beri yarımca körfez....

bir de mutlaka yiyin dyeceğim muhteşem bir tavuk dönerci var.
yenişehir ilköğretime yakın,çarşıdan yahya kaptana doğru gelirken cankatı hemen geçince.şehit olan askerin evinin alt katında muhteşeeeemmm

slm arkadaslar
soyle bır sorunumuz var
izmiti hiç bilmiyoruz ve yengem izmitten düğün ıcın kıyafet bakmak zorunda
abıye olmayacak ama sık bısyeler bulabılecegı kapalılara uygun kıyafet satan yer öneriniz var mı acaba

sımdıden tesekkurler...

insaAllah gelin gidecegim memleket kocaeli olacak : ) sizlerle de tanismak nasip olur insaAllah : )

selam kızlar ben izmirde oturuyorum orda sözlüm oturyor .oraya gelin gelicen ora nasıl bir yer bir insanlrı nasıl bilgilendirisenz sevinrim şimdiden teş

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar

Ne benim ne onun memleketi degil ama orada yasadiklari icin kocaeline gelin gidecegim insaAllah kendi memleketim kadar cok sever ve huzur icinde yasayabilirim kocaelinde.

Merhaba Arkadaslar, uzuuuun zamandan beri Kadinlar kulübüne ugriyamadim, ama yine burdayim 1 herkese selamlarrrr.... nasilsiniz ??

Merhaba hanimlar. Müstakbel kocaeli gelini olarak :) sizlere hosgeldiniz diyorum. :)

selam kızlar ben izmirde oturuyorum orda sözlüm oturyor .oraya gelin gelicen ora nasıl bir yer bir insanlrı nasıl bilgilendirisenz sevinrim şimdiden teş

''Başka şehre gelin gidenler'' topiğini bi incele derim...

merhaba arkadaşlar bende kocaeli değirmendereye taşındım
temizlikçi bayan arıyorum onerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…