Kocaeli///41

Olmaz olur mu, devamlı kk'nın takibindeyim
Tüm Kocaelililere çok çok selamlar....

Slm millet ben de kocaeliden yenikent :) izmit :) eklemek isteyenler arkadaşlık için ekleyebilirler :)

merhaba ankaradan geldim kocaeline 2 .yılıma girecem bu şehirde. köseköy tarafındayıım. ay nihayet buldum kocaeli de olan arkadaşlar topiğini. herkse slm

canım inşallah herkese uyar çok isterim sizlerle tanışmak opuyorumnanaktan

kulubün sultanı merhaba şu an en aktif sizsiniz sanırım. bende kocelideyim ama fazla bi yer bilmiyorum. aranızada yeni katıldım. gezip görülecek nereler var. uzun zamandır da kimsecikler yazmamış

baya uzaktan diyim.. evet köseköyle yenikent arasinda epey var
köseköydeki yeni evlerde misin ? Simdilik cok sessiz ama ilerde
güzel bi yerlesim yeri olabilir o taraflar..
Nisanlimin arkadasi orada oturuyor, biraz hatirliyorum o taraflari..

yok canım yeni yapılan evlerde değilim. depremde baya hasar görmüş taraflardayım. ne zaman geliyosun.

iyi geceler hanımlar köseköy - uzunçiftlik tarafında otran yok mu. nerelerdeseniz kimsenşn sesi çıkmıyor.

Ben kocaeli derincede oturuyorum.2,5 senedir mecburiyetten burdayım.buraya hiç ısınamadım.helede insanlarına.gerçekten başta yazdığınız gibi sahiller hep pislik.insanlarda çevresinde piknik yapıyor.ne mide var ya.bence fuar yapıp dansöz oynatacağınıza o sahilleri temizleyin.birde büyük şehir olacak.herşey çok pahalı.
ölsen kimse kapını çalmaz.komşuluk yok.memurlar sakın kocaelini yazmayın.hiç tavsiye etmem.gelen memur hemen tayin istiyor.havası pis. Her taraf fabrika.memleketi kocaeli olanlardan özür diliyorum ama memleketinizi sevdiremediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…