Kocaeli///41

merhaba hanımlar benimde 11 aylık bir kızım var bende paşada oturuyorum çocukla çok sılıyorum ewde siz neler yapıyorsunuz

Merhaba Kocaeli'li hanimlar, nasilsiniz? Kizlar sizden yardim istiyorum :KK17: Ben Temmuz 2012 de evleniyorum Allah nasip ederse. Ve suan fotografci arayisi icerisindeyim. Izmit Merkez'de bildiginiz önerebileceginiz fotografcilar var mi? Üstelik yurt disinda oldugum icin internetten arastirmaya calisiyorum ama basarisiz :KK43:

canım benim bildiğim foto necat ve foto kemal varr..

canım benim bildiğim foto necat ve foto kemal varr..

Evet foto necat ve foto kemal izmitin kaliteli fotoğrafçılarındandır... Birde hoşgör karşısında stüdyo oya & levent var faceden bu şekilde arat bulursun, buranında çekimlerini çok beğeniyorlar.. Birde ben araştırmıştım bunlarıda bir ara bilgi flan al yani fikrin olur..

Dinçer özdemir düğün fotoğrafçısı , Düğün fotoğrafları , Burcu demirel düğün fotoğrafçısı , Hande karayaka düğün fotoğrafçısı bunlarıda tek tek googledan arat sitelerini bulursun zaten... İletişim adresleri var arayıp bilgi alabilirsin hatta bilgi aldığında bizide bilgilendirirsen çook mutlu olurusss :KK16::KK16::KK16:

Birde foto necatın bir güzelliği vardı hala varmı bilemiyorum tam.. DIŞ MEKAN ÇEKİMİ+ALBÜM+LİMUZİN (ŞOFÖRLÜ)+LİMUZİN SÜSLEME daha bişeyler daha vardı içinde hatırlamıyorum tam şimdi 2000 tl filandı.. google foto necat yazdığında sitesi çıkıyor zaten iletişim adresinden arayıp bunları öğrenebilirsin eğer bu uygulama hala devam ediyorsa foto necatı şiddetle tavsiye ederim kocaelinin köklü fotoğrafçılarındandır ve çook kaliteli bir fotoğrafçı pişman olmassın...

Ben kocaeli derincede oturuyorum.2,5 senedir mecburiyetten burdayım.buraya hiç ısınamadım.helede insanlarına.gerçekten başta yazdığınız gibi sahiller hep pislik.insanlarda çevresinde piknik yapıyor.ne mide var ya.bence fuar yapıp dansöz oynatacağınıza o sahilleri temizleyin.birde büyük şehir olacak.herşey çok pahalı.
ölsen kimse kapını çalmaz.komşuluk yok.memurlar sakın kocaelini yazmayın.hiç tavsiye etmem.gelen memur hemen tayin istiyor.havası pis. Her taraf fabrika.memleketi kocaeli olanlardan özür diliyorum ama memleketinizi sevdiremediniz.

Bence siz sevmeyi bilmemişsiniz yahutda sevmek istemediğiniz için sevemiyorsunuz.. Ayrıca derincenin neresinde oturuyorsunuz şu an?? Belli başlı bölgelerindeki insanlar belli kesimden insanlar olduğu için geçinememeniz çok normaldir.. EE burasıda bir sanayi şehri netice yapılacak bir şey yok araştırıpta seçseydiniz burayı o halde.. SAHİLLER HEP PİSLİK/ sağolsun belediye başkanımız bu konuda elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyor bundan 3-5 sene önce daha beter durumdaydı şimdi bir çok yeri daha düzgün hale getirildi.. Dahada bir dünya temizleme çalışmaları oluyor fakattt bizim insanlarımız bunu haketmiyorlar, az önce dedim ya belli kesimden insanlar işte bu tarz insanlar yüzünden oluyor bütün bu pislikler, hiç kimse denizin doğanın yapılan güzelliklerin kıymetini bilmiyor... herşey çok pahalı demişsiniz nerede ucuz ki?? bir çok şehire göre yine standartlardayız uçuk bir durum yok ortada.. Ayrıca komşu edinmesini bilmiyorsanız buda KOCAELİNİN suçu değil kusura bakmayın yani... SİZ BENCE EN BAŞTAN SEVMEK İSTEMEMİŞSİNİZ GÜZELLİKLERİNİ GÖRMEK İSTEMEMİŞSİNİZ YADA DERİNCEDE ARTIK HER NERDE OTURUYORSANIZ KOSKOCA 2.5 YILDIR ORADAN BAŞKA HİÇ BİR YERE GİTMEMİŞSİNİZ VE MÜKEMMELLL BİR GENELLEME YAPARAK YORUM YAPMIŞSINIZ TEBRİK EDERİM....

ben izmit'de doğdum, ama söyle böyle 40 seneye yaklaştı oradan ayrılalı. Biz seka da otururduk ve ikide birde etrafı tuhaf kokular kaplardı. Ama o kokuyu duya duya büyüyünce, bir yerde normal geliyordu insana. şimdi daha da berbat olmuştur şüphesiz. Hele dışardan gelenlere hiç çekilmez geliyordur haliyle. Ama koksa da, pis de olsa hala izmit'ten geçerken içim bir tuhaf olur doğrusu.

Pişmaniyesini pek sevemedim bir türlü, ama simidi süper olurdu. Umarım hala güzeldir........

ne yazıkki kocaeli 40 yıl önce bıraktığınız kocaeli değil emin olun ,ayrıca seka fabrikası diye bir yer kalmadı tamamen yıkılıp yeni bir düzenlemeyle sakapark yapıldı yerine....

$Kocaeli-Sekapark-resimleri.jpg
$695a7c52b609ecb44abcb454d6e8e04c_1273054254.jpg
$4_11690_0_SEKAPARK 008.jpg

ne yazıkki kocaeli 40 yıl önce bıraktığınız kocaeli değil emin olun ,ayrıca seka fabrikası diye bir yer kalmadı tamamen yıkılıp yeni bir düzenlemeyle sakapark yapıldı yerine....

Eki Görüntüle 313124
Eki Görüntüle 313123
Eki Görüntüle 313125

Evet canım katılıyorum sana izmitim eski izmit değil evet havası iyi olmayabilir ama izmitim benim için bitane başka bir yerde asla yaşayamam.ayrıca bende senin tam karşında değirmenderede oturuyorumm

Evet canım katılıyorum sana izmitim eski izmit değil evet havası iyi olmayabilir ama izmitim benim için bitane başka bir yerde asla yaşayamam.ayrıca bende senin tam karşında değirmenderede oturuyorumm

Aynı fikirdeyim izmitten başka bir yerde yaşamam mümkün değil ya gerçekten izmiti avucumun içi gibi bilirim başka yere özellikle istanbul gibi bir yere bıraksalar beni hayatta geri dönemem kaybolurum yani... Artı şu kötülemeler beni çıldırtıyor beğenmiyorsan gelmeseydin kardeşim yada araştırma yapıpta gelseydin haksızmıyım yani???

Eki Görüntüle 313124
Eki Görüntüle 313123
Eki Görüntüle 313125

Çok seyrek de olsa, arada geliyorum İzmit'e. Ama SEKAPark'ı görmek kısmet olmadı bir türlü. Bu resimlerden sonra, bir gün özel olarak gelip orayı görmem farz oldu sanırım, çok teşekkürler paylaştığınız için.

Çok seyrek de olsa, arada geliyorum İzmit'e. Ama SEKAPark'ı görmek kısmet olmadı bir türlü. Bu resimlerden sonra, bir gün özel olarak gelip orayı görmem farz oldu sanırım, çok teşekkürler paylaştığınız için.

sekapark gerçekten gezilesi bir yer.. gelip görmenizi tavsiye ediyorum kesinlikle..

Aynı fikirdeyim izmitten başka bir yerde yaşamam mümkün değil ya gerçekten izmiti avucumun içi gibi bilirim başka yere özellikle istanbul gibi bir yere bıraksalar beni hayatta geri dönemem kaybolurum yani... Artı şu kötülemeler beni çıldırtıyor beğenmiyorsan gelmeseydin kardeşim yada araştırma yapıpta gelseydin haksızmıyım yani???

Haklısın canım ..Araştırma yapmaya gerek yok nerden bakmak istersen ordan görürsün olayı bencee...

Kizlar, fotografci tavsiyeleriniz icin tesekkür ederim.
Bu arada gebze yakinlarinda oturanlar var mi acaba?

üniversiteyi kocaelide okudum, 4 yıl kaldım. 2. memleketim sayılır:KK16::KK16:, halaa özler, sık olmasada gelir, eski günlerimi yad ederimm.
Güzelsin İZMİT :):)

kocaelı- gebze lı bayanlar msjlarınızı beklıyorum:KK16:

X