huhu izmitin hatunları nerdesiniz yahu
hamileyim die kocam 3haftadır götürmüyo beni izmite ama bu hafta çığırdım yeter be patladım yoldan bişe olmaz stresten bişe olcak bebeme dedim zaten düzce izmit otoban gaymak gibi yol yavaş gitmeyi göze alamıyoya beyefendi yoksa doktorun yol yasakladığı yok
ayrıca izmite zaten doktora gitmeyi düşünüyoz düzcede yok tam teşekküllü bi hastane ve doktor
konak bebek dostu bi hastaneymiş biyerde okumuştum gideceğiniz hastanenin bebek dostu olmasına dikkat edin die
konaktada galiba en iyi doktor erkan diyolar ablam ve bisürü arkadaşım ona gitti hepside memnun bakalım
sonbahar sende hamilesin kime gidiyon
ben yeni geldim bana hoş geldin yok mu bu gebzei hiç sevmiyorum sakın kızmayın faliyet yapıcak bi yer yok olsa bile benim başımda böyle koca varken biraz zorhatta imkansız
Kocaelili hanımlar, haydi sevgiliye yardım edin
Balayı için bizim iznimiz fazla yok, o yüzden bursaya yakın bi yerlere gitmemiz gerek. Denizi falanda pek fazla sevmediğimizden dolayı kocaelide karaaslan tesisleri var, ormanın içinde ahşap bungalov evler falan. orayı bulduk, bi arkadaşımız tavsiye etti. eğer bi aksilik olmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz.
Ama burdan da orayı bilen yada duayanlar hakkında fikir almak istiyorum, sizce nasıl bir yer? Yada sizin bana tavsiye edebileceğiniz Bursa'ya yakın yerler varmı?
Bu arada düğünüm 4 Temmuz, çokta bişi kalmadı
Kocaelili hanımlar, haydi sevgiliye yardım edin
Balayı için bizim iznimiz fazla yok, o yüzden bursaya yakın bi yerlere gitmemiz gerek. Denizi falanda pek fazla sevmediğimizden dolayı kocaelide karaaslan tesisleri var, ormanın içinde ahşap bungalov evler falan. orayı bulduk, bi arkadaşımız tavsiye etti. eğer bi aksilik olmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz.
Ama burdan da orayı bilen yada duayanlar hakkında fikir almak istiyorum, sizce nasıl bir yer? Yada sizin bana tavsiye edebileceğiniz Bursa'ya yakın yerler varmı?
Bu arada düğünüm 4 Temmuz, çokta bişi kalmadı