Kocaeli///41

merhaba canım
bundan bikaç hafta önce eltim konakta doğum yaptı. refakatci olarak yanındaydım o bakımdan gözlemlediklerimi söyliyebilirim. gerçekten çok temiz ve güzel bi hastane. hemşireleride doktorlarıda çok cana yakınlar. eltimin doktoru doktor funda sarıcalı idi.çok şeker bir hanım. çok kişidende tavsiye edildi. ödediğin paraya gerçekten deyiyor diye düşünüyorum konakta.

ben yeni geldim bana hoş geldin yok mu bu gebzei hiç sevmiyorum sakın kızmayın faliyet yapıcak bi yer yok olsa bile benim başımda böyle koca varken biraz zor hatta imkansız

Selam fıstıklar ; )

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz..

Epeydir takip edemiyorum burayı , tatil, taşınma acı-tatlı telaşelerdi derken ancak fırsat bulabildim..

Özledim:)
..

Ben de hamile iken,Türkiye'de olduğum zamanlarda İzmit'te isem Konak'ta Gülçin hanıma gidiyordum,Gülçin Aydar..Bazı arkadaşlar memnun olmadıklarını söyledi lakin bana tam tersi inanılmaz sıcak ve sempatik geldi..Hatta yurt dışında olmama rağmen zaman zaman iletişim kurar,hal hatır sorarız.. Elektrik meselesi belki de.. :)

Erkan beyin başarısı da yadsınamaz tabi ..Kuzenimin sorunlu bir gebeliği vardı ve Erkan beyle el ele verip en stressiz şekilde atlatmaya çalıştılar,çok şükür , başarılı da oldular ..

Bunun dışında , çocuk hastalıkları alanında Prof.Dr. Ayşe Sevim Gökalp 'ı da tavsiye ederim...Müthiş bir doktor..

Acıbadem'de ise Doç.Dr Birol Vural çok iyi..

Sağlıkla gelsin bebişler : )

Kocaelili hanımlar, haydi sevgiliye yardım edin

Balayı için bizim iznimiz fazla yok, o yüzden bursaya yakın bi yerlere gitmemiz gerek. Denizi falanda pek fazla sevmediğimizden dolayı kocaelide karaaslan tesisleri var, ormanın içinde ahşap bungalov evler falan. orayı bulduk, bi arkadaşımız tavsiye etti. eğer bi aksilik olmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz.

Ama burdan da orayı bilen yada duayanlar hakkında fikir almak istiyorum, sizce nasıl bir yer? Yada sizin bana tavsiye edebileceğiniz Bursa'ya yakın yerler varmı?

Bu arada düğünüm 4 Temmuz, çokta bişi kalmadı

seelamlar
biz karaaslana sık sık gideriz ama zaten kocaelide yaşadığım için hiç konaklamadım. doğaseverler için harika. yemekler de çok güzel. eskiden fiyatlar daha iyiydi artık çok rağbet gördüğü için fiyatları da uçurmuşlar biraz. çok profesyonel bir yaklaşım ve üstün bir hijyen bekleme derim ben. gezilecek çok da fazla alan yok ki zaten siz balayı çifti olduğunuz için çok da gezmenize gerek yok dime:)
bie de başdeğirmen tesisleri var karamürsel tarafında netten bakabilirsin sitesi güzel. karaaslandan çok daha güzel bir yer, özellikle temizlik konusunda...

canim bende karaaslani tavsiye ederim, kisa tatiller icin bence güzel bir yer. hatta bizde bi haftasonu kacamak yapalim diyoruz oraya. yemekleri süper, doga süper, hatta uzun yürüyüsler icin cok güzel yerler var, oraya gitmisken bide barajin oralara gidin veya tepelere cikin mükemmel bir manzara var. kesinlikle tavsiye ederim!turkbayragiturkbayragi

buarada merhaba arkadaslar, uzun zamandir yine ugriyamadim buralara. ben 2-3 aydir yine almanyadayim. türkiyemi almanyami derken 8 ay türkiyede kaldik simdi yine almanyaya dönüyoruz. bulusmak nasib olmadi sizlerle ama kim bilir tr de oldugum buzamana denk gelirse gelirim.

buralari sessiz kalmis biraz, kiz cenebaz nerelerdesiniz???

Arkadaşlar merhaba;
Ben de Kocaeli'deyim. Arama yaptım ama bulamadım.
Kocaeli'de bildiğiniz evlere elişi (boncuk, işleme vs...) veren birilerini
biliyor musunuz? Ya da siz bu işlerle ilgileniyor musunuz?
Annem için bakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba hanimlar.

Bana gebzede ki yasam hakkinda biraz biseyler anlatabilirmisiniz?

Yeni Mahallede yasayan arakdaslar varmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…