Kocaeli///41

bende gölcüklüyüm arkadaşlar gölcüklü olmaktan gurur duyuyorum asla gçlcüğü terketmeyeceğim .....

günaydın kızlarrr.nerelerdesiniz.gölcüklü kimse yokmu.biz sadece bukadarmıyız.ayıp valla..ne cvp veren var nede konuşan.

:QUOTE=tugbakork;4207019]günaydın kızlarrr.nerelerdesiniz.gölcüklü kimse yokmu.biz sadece bukadarmıyız.ayıp valla..ne cvp veren var nede konuşan.[/QUOTE]

:teytey:ben gölcüklü değilim ama karşıdan derinceden sana selamlar canım:teytey:

slm bende gölcükteyim.buraya gelin geldim.buraları çok sevdim yaklaşık 2 senedir burdayım. :)

MERHABA.. izmit diğerlerine oranla birazdaha hareketli.sahilden vapurla gezebilirsiniz.ayrıca seka park var yazın güzel kışında kafeleri var.derincede harikalar sahilide güzel.izmit çarşı alışveriş için uygun.

SEKİZ YIL ÖNCE GELDİM istanmuldan izmite izmiti seviyorum aradığım herşeyi buluyorum bazı barkalardışında a.s.
niceNİCEnice bayramlaraa.s.

Bende Kocaeli İzmit'tenim seviyorum İzmit'i..2009 yazında gebzeye geLin gidicem inşallah kaydirigubbakcemile2

bu bayaramı yine ailem olmadan geçirecem eşim ve kızım var ama yalnızlık kötü,.........herkesin bayramı şimdiden kutlu ve hayırlı olsun arkadaşlar.

İyi bayramlar herkese a.s.

Kızlar kim hangi semtte oturuyorsa yazsın hadi bakalım ben İzmit merkezdeyim..

Ben gölcük değrmenderede Yüzbaşılar Mah de 10 sene oturdum,sonra karamürsele tasındık 8 senede öle gectı ve ben suan Bilecik e gelin geldim 4 ay oldukaydirigubbakcemile ve Kocaeli'yi cook özlüyorum :a015:

X