- 23 Eylül 2019
- 59
- 27
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
-
Öyle bir problemim yok ama bir yerden duymuştum günde 100 kere yada daha fazla duvara vuracakmışsınmerhaba hanımlar
konum çok saçma gelecek ama ben bu popomdan bıktım nunun yüzünden hiçbişry yakışmıyor bana fiziğim çok kötü Bir de kıyafet giyiyorum popomun arası çok ayrık gibi ve belli oluyor var mı benim gibi olan bu sporla düzelir mi
Kestirmerhaba hanımlar
konum çok saçma gelecek ama ben bu popomdan bıktım nunun yüzünden hiçbişry yakışmıyor bana fiziğim çok kötü Bir de kıyafet giyiyorum popomun arası çok ayrık gibi ve belli oluyor var mı benim gibi olan bu sporla düzelir mi
Kız neyi duvara vuracakÖyle bir problemim yok ama bir yerden duymuştum günde 100 kere yada daha fazla duvara vuracakmışsınspor gibi düşün bi nevi
Ayrık nasıl oluyor? Geniş basenli misiniz? Ondan mı kaynaklı?merhaba hanımlar
Neden uzuyorsun simdi beni:/// yok evet napalim yani...Yavv yıkıldımmm Ahaahhaaa
Bu kimEki Görüntüle 2591396 bu sekil olsa daha mi iyi :///
Kız yokk ben o yazdıgın yazıya güldüm şirin şirin yazmışsınNeden uzuyorsun simdi beni:/// yok evet napalim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?