Iste huy ne bileyim kucukken anneme kusmek icim elime ip baglardim hatirlayayim diye :)Nasıl kuş alınır diye okudum bende
Konu sahibine gelince çok ilginçtir ki bende nasıl küs kalamadığınızı merak ediyorum. Katır gibi inadım var. Kafam atarsa günlerce konuşmam. Yapı meselesi sanırım. Annem küsemez babama ama ben bir anda siler atarım yıllarımı verdiğim ilişkiyi bile. Aynı evde günlerce konuşmayabilirim. Kime çektim bilmiyorum. Kötü tarafı karşımdakini zamanla yıpratıyor şimdilik yeni evliyiz hevesli eşim ama beş yıldan sonra barışmak için uğraşmayabilir. İyi tarafı kavga başlatamıyor
Tesekkurler yorumunuz icinBen doğduğumdan beri annemle babam hep evde küstür neredeyse. Vallahi çocukluğum zehir oldu. O psikoloji bu yaşıma kadar hala üstümde. Lütfen ama lütfen çocuklarınıza bunu yaşatmayın. Hele ses yükseltmek.. Hala bir yüksek ses duysam çeker giderim ben mesela. Küs kalmayın, tatlı bir dille yüzyüze konuşun. Neye üzüldüğünüzü, nelerden bunaldığınızı, nasıl olması gerektiğini, nasıl mutlu oluruz diye bir konuşma yapın. Sakin sakin.. İnanın çok sağlıklı olur her bakımdan...
Bunlarin hepsini anliyorum ama mesele su ki ben emri vaki yapmadim. Israr da etmedim.Ben sizi haksiz buldum desem? Bende eskiden fevriydim ama cidden gerek yok.
Trafigi yogun sehirdeyiz. Esim oruclu ve uykusuz arabayla eve gelmesi hergun saat 7yi buluyor zaten. Cadde uzerinden bile bisey aldirmiyorum eve gelirken cunku arabayi parketmesi tek basina dert ve bir an once eve gelmek istedigini biliyorum.
Hem cocugu al, hem esyayi al demissiniz. Birde eve gelir gelmez hosgeldin bilmem ne muhabbeti etmeden esyayi sorduysaniz insan cidden sinir olur. Bence kusmeyin.
Biz istanbulda degiliz,yurtdisindayiz.Bende sizi biraz haksız buldum. #RIVAVIRA ya katılıyorum.
İstanbul’da oruç olmasa bile trafik sinir stres. Normal yani. Haber vermemeside belki tepkinizden çekinip arayamamıştır.
Bence siz önce neden eşinize karşı bu kadar tahammülsüz olduğunuzu düşünün. Bu evliliği devam ettirmek istiyor musunuz? Çocuklarınız var. Çok büyük dertleriniz yoksa bence eşinizle aile terapistine gidebilirsiniz.
Bir deneyin siz ona iyi, mutlu, sevgiyle yaklaşın bakalım birşeyler değişecek mi? Belki sizde daha mutlu olursunuz.
asil sorun dusunduklerinizde ssnirim kafanizin icinde cunku bir hedefe odsklanmisiniz 2 sene sonra ayrilicam yani mücadele duygusu kalmayinca insanda karsi taraf melek olsa yinede niye kanadın yamuk dersiniz tesbihte hata olmaz o yuzden esiniz cok mu sorunlu bir adam hic duzelme sansiniz yok mu ?Biz istanbulda degiliz,yurtdisindayiz.
Neyse bu birseyi degistirmez. Tahammulumuzun kalmamasi yillarin birikimi.
Esim aile terapisti fln istemiyor. Ben surekli bu evliligin bi gum bitecegini dusunuyor ve esime de acik acik soyliyorum.
Pek kurtulusumuz kalmadi yani. Su 2 seneyi de hayirlisiyla atlatabilsek ise girip calisacagim, esimle duzelmediysek de yollarimizi ayiracagim.
Kendi hatalarimi goruyorum ama ne duzeltmek icin hevesim ne de gucum var.
Bana kalsa küserim de,eşim küsmüyor:)Aslinda artik konu acmak istemiyordum, zira bir karar almistim. Asiri seyler olmadigi surece ite kaka evliligime devam edecek, sartlarim olgunlasinca da koca kisini dehleyecektim.
Ama icimi dokmem lazim. yakin bir arkadasim yok, ailemi de uzmek istemiyorum. Bi burada anlatiyorum dertlerimi.
Esimle karakter catismamiz var, birbirimize tahammulumuz sinirda. ramazan dolayisiyla uykusuzluk da isin icine girince esimin tahammulu bitti. Ufak tefek seylerden olay cikarir hale geldi.
Ornegin internetten ikinci el bir sey alacaktim. Dunden esimle anlastim bugun is cikisi 7 de gidecekti almaya. Alacagim kisiye de haber verdim.
Bugun biraz hasta oldugumdan esimi aradim oglani okuldan alip eve birakmasinin mumkun olup olmadigini sordum. Tamam dedi.
Neyse cocugu birakti, yuzume bile bakmadi.
Mesaj atmis boyle uykusuzlukla arac kullanamam arac kullanmamam gereken bir is bulmam lazim hayatimi riske ediyorum falan.
Ramazandan sonra erken uyursun yazdim.
Neyse saat 7 de eve geldi.
almaya gidemedin mi dedim.
Nasil gideyim daha eve yeni gelebildim dedi sert bi sekilde.
Ben de en azindan bi haber verseydin dedim cok normal bi tonda. Cunku insanlara soz verip tutmamaktan nefret ederim.
Esim basladi bagirmaya, yeni geldim insani bi oturtmuyorsun, benim onu dusunecek halim mi var, zaten bana bi suru is verdin bugun(oglumu eve getirmekten bahsediyor)
Ben de niye bagiriyorsun, bagiracak ne var dedim daha devam ediyor bagira bagira laflarina.
Sus sessiz ol tamam diyorum hala bagiriyor.
Biraz daha soylenecektim oglumu mumkunse getir diye rica ettigimi israr etmedigimi falan ama, bi anda cinnet geldi ciglik cigliga suuuuus kapa ceneni lanet olsun diye kendimi dove dove bagirdim. Ben bagirinca gitti yatak odasina zibardi. Oglum halime guluyor kizim anne niye bagirdiniz diye pesimde.
Iftara davetliydik, 45 dk kalaya kadar yatti. Sonra kalkti konusmuyor ben de konusmuyorum. Cocuklara hazirlanin gidiyoruz fln diyor, annene soyle sunu versin gibi sacma salak 3. Sahis diliyle anlasmaya calisiyor. Hazirladim cocuklari gittim yattim yataga. Hala annene soyle hazirlansin drama yapmasin diyor. Gelmeyecegimi anlayinca da cocuklari birakmaya kalkti. Dedim kizi al git, oglani birak.
Gitmedim cunku biliyorum gidene kadar konusmayacak ama milletin icinde rol yapacak. Sakalar gulmeler eee madem boyle gulec olabiliyosun bana niye surat asiyosun diye iyice uzulecegim.
Simdi de konusmamak istiyorum. Huyumdur, hemen barisirim. Nasil kus kalabiliyorsunuz? Bana bi ogut verin. Muhatap olmak istemiyorum artik .
Bu olay degil yalniz tek, hergun hir gur, gece ihtiyaci olunca yaklasan bi es. Ben de cok sutten cikmis ak kasik degilim. Kisacasi ikimiz de mutsuzuz. En iyisi uzak durmak.
Aslinda artik konu acmak istemiyordum, zira bir karar almistim. Asiri seyler olmadigi surece ite kaka evliligime devam edecek, sartlarim olgunlasinca da koca kisini dehleyecektim.
Ama icimi dokmem lazim. yakin bir arkadasim yok, ailemi de uzmek istemiyorum. Bi burada anlatiyorum dertlerimi.
Esimle karakter catismamiz var, birbirimize tahammulumuz sinirda. ramazan dolayisiyla uykusuzluk da isin icine girince esimin tahammulu bitti. Ufak tefek seylerden olay cikarir hale geldi.
Ornegin internetten ikinci el bir sey alacaktim. Dunden esimle anlastim bugun is cikisi 7 de gidecekti almaya. Alacagim kisiye de haber verdim.
Bugun biraz hasta oldugumdan esimi aradim oglani okuldan alip eve birakmasinin mumkun olup olmadigini sordum. Tamam dedi.
Neyse cocugu birakti, yuzume bile bakmadi.
Mesaj atmis boyle uykusuzlukla arac kullanamam arac kullanmamam gereken bir is bulmam lazim hayatimi riske ediyorum falan.
Ramazandan sonra erken uyursun yazdim.
Neyse saat 7 de eve geldi.
almaya gidemedin mi dedim.
Nasil gideyim daha eve yeni gelebildim dedi sert bi sekilde.
Ben de en azindan bi haber verseydin dedim cok normal bi tonda. Cunku insanlara soz verip tutmamaktan nefret ederim.
Esim basladi bagirmaya, yeni geldim insani bi oturtmuyorsun, benim onu dusunecek halim mi var, zaten bana bi suru is verdin bugun(oglumu eve getirmekten bahsediyor)
Ben de niye bagiriyorsun, bagiracak ne var dedim daha devam ediyor bagira bagira laflarina.
Sus sessiz ol tamam diyorum hala bagiriyor.
Biraz daha soylenecektim oglumu mumkunse getir diye rica ettigimi israr etmedigimi falan ama, bi anda cinnet geldi ciglik cigliga suuuuus kapa ceneni lanet olsun diye kendimi dove dove bagirdim. Ben bagirinca gitti yatak odasina zibardi. Oglum halime guluyor kizim anne niye bagirdiniz diye pesimde.
Iftara davetliydik, 45 dk kalaya kadar yatti. Sonra kalkti konusmuyor ben de konusmuyorum. Cocuklara hazirlanin gidiyoruz fln diyor, annene soyle sunu versin gibi sacma salak 3. Sahis diliyle anlasmaya calisiyor. Hazirladim cocuklari gittim yattim yataga. Hala annene soyle hazirlansin drama yapmasin diyor. Gelmeyecegimi anlayinca da cocuklari birakmaya kalkti. Dedim kizi al git, oglani birak.
Gitmedim cunku biliyorum gidene kadar konusmayacak ama milletin icinde rol yapacak. Sakalar gulmeler eee madem boyle gulec olabiliyosun bana niye surat asiyosun diye iyice uzulecegim.
Simdi de konusmamak istiyorum. Huyumdur, hemen barisirim. Nasil kus kalabiliyorsunuz? Bana bi ogut verin. Muhatap olmak istemiyorum artik .
Bu olay degil yalniz tek, hergun hir gur, gece ihtiyaci olunca yaklasan bi es. Ben de cok sutten cikmis ak kasik degilim. Kisacasi ikimiz de mutsuzuz. En iyisi uzak durmak.
Neyse ki yalnız değilmişim bu konuda ben de öyle anladımBaşlığı nasıl kuş alınır anladım. Ay bi merak saldı beni bu kuş ne kuşu diye tövbe tövbeeeeeeee
Konunuza gelirsek ben küs kalmayı sevmem. Hiçbirşey olmamış gibi davranır olan herşeye karşı da gardımı alırım aynı yerden vuramazlar yaniii
Dediginiz gibi mutsuzluk da bulasici.Üzüldüm sizin için.
Ama diyorsunuz ya şu 2 seneyi atlatayım. O zaman daha çook zaman var. Bu zaman zarfında ayrılmayacağınıza göre en azından hayatı kendinizede onada zorlaştırmasanız.
Ben gerçekten arada çok kötü şeyler yoksa mutluluğunda, mutsuzluğunda bulaşıcı olduğunu düşünüyorum.
Onun için değilse bile bunu kendiniz için, çocuklarınız için yapın. Takılmamaya çalışın. Gülün, eğlenin, eğlendirin.
İnşallah herşey güzel olur.
Isin kotusu ne kadar oyle dusunsem de, her ilimli yaklastiginda kaniyorum duzeldigimize, sonraki tek darbede yikilmam daha agir oluyor.asil sorun dusunduklerinizde ssnirim kafanizin icinde cunku bir hedefe odsklanmisiniz 2 sene sonra ayrilicam yani mücadele duygusu kalmayinca insanda karsi taraf melek olsa yinede niye kanadın yamuk dersiniz tesbihte hata olmaz o yuzden esiniz cok mu sorunlu bir adam hic duzelme sansiniz yok mu ?
Iftar toplu iftardi, sadece bizi alsalar tabii ki giderdim.Ben misafirliğe gitmemenize takıldım. Gideceginiz eve ne kadar büyük bir ayıp ettiginizin farkına varin bence. Iftara misafir gelecegi zaman insanlar o oruc halleriyle tüm gün cirpinirlar temizliktir yemektir tatlidir. Ve siz gitmiyosunuz büyük bir terbiyesizlik
Kesin cikarir bir kriz, sahura kalkamamis. Ben regl oldugumdan uyanmadim. Yemekler aynen duruyor belli ki kalkmamis. Acidim simdi ama bunda da beni suclar kesin.Bence bayram öncesi küs kalmayın zaten beceremiyormuşsunuz da ne güzel :) Ne güzel diyorum çünkü başka türlü geçinilmiyor bazılarıyla. Ben de hiç küs kalamıyorum aynı evde küslüğü de hiç sevmiyorum. Nasılsa yine bir kriz çıkarır eşiniz o zaman küs kalma konusunda kendinizi doldurursunuz :)
İftara davetli olup gitmemenize ben de takıldım. Keşke gidip siz de rol yapsaydınız ama davete çağıranlara ayıp etmeseydiniz.