- 4 Aralık 2015
- 9.863
- 23.378
Iste huy ne bileyim kucukken anneme kusmek icim elime ip baglardim hatirlayayim diye :)Nasıl kuş alınır diye okudum bende
Konu sahibine gelince çok ilginçtir ki bende nasıl küs kalamadığınızı merak ediyorum. Katır gibi inadım var. Kafam atarsa günlerce konuşmam. Yapı meselesi sanırım. Annem küsemez babama ama ben bir anda siler atarım yıllarımı verdiğim ilişkiyi bile. Aynı evde günlerce konuşmayabilirim. Kime çektim bilmiyorum. Kötü tarafı karşımdakini zamanla yıpratıyor şimdilik yeni evliyiz hevesli eşim ama beş yıldan sonra barışmak için uğraşmayabilir. İyi tarafı kavga başlatamıyor
Tesekkurler yorumunuz icinBen doğduğumdan beri annemle babam hep evde küstür neredeyse. Vallahi çocukluğum zehir oldu. O psikoloji bu yaşıma kadar hala üstümde. Lütfen ama lütfen çocuklarınıza bunu yaşatmayın. Hele ses yükseltmek.. Hala bir yüksek ses duysam çeker giderim ben mesela. Küs kalmayın, tatlı bir dille yüzyüze konuşun. Neye üzüldüğünüzü, nelerden bunaldığınızı, nasıl olması gerektiğini, nasıl mutlu oluruz diye bir konuşma yapın. Sakin sakin.. İnanın çok sağlıklı olur her bakımdan...
Bunlarin hepsini anliyorum ama mesele su ki ben emri vaki yapmadim. Israr da etmedim.Ben sizi haksiz buldum desem? Bende eskiden fevriydim ama cidden gerek yok.
Trafigi yogun sehirdeyiz. Esim oruclu ve uykusuz arabayla eve gelmesi hergun saat 7yi buluyor zaten. Cadde uzerinden bile bisey aldirmiyorum eve gelirken cunku arabayi parketmesi tek basina dert ve bir an once eve gelmek istedigini biliyorum.
Hem cocugu al, hem esyayi al demissiniz. Birde eve gelir gelmez hosgeldin bilmem ne muhabbeti etmeden esyayi sorduysaniz insan cidden sinir olur. Bence kusmeyin.
Oglani almasini istememin sebebi basimin cok donmesi ve halsizlik hissetmemdi. Araba kullanmak ve cocuklari guvenle eve getirmek zor gozuktu o an gozume.
Diger esya ise bir kac kez gidebilir misin diye onayini alip oyle anlastim alacagim kisiyle, gidemem dese hic sorun yapmazdim ki.
Eve geldiginde yuzu oyle bi somurtukdu ki, hosgeldin degil yuzune bakasim bile gelmedi. Uykusuzlugunun ya da yprgunlugunun sebebi ben degilim. Ama o benmisim gibi davraniyor.