- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
bir şeyi anlamadım sevgili konu sahibisererbah
bu adam hem çocuklara nafaka vermiyor hem de istediği zaman çocukları gelip görüyor mu
eğer öyleyse bu nasıl bir yüzsüzlüktür
canım eski konularımdan ilk açtığım konuda ayrıntılı anlatmıştımorası hıc bellı olmaz
ama eskı esınle neden ayrılmıstın?
Canim büyük oğlun eğer onunla yaşamak istiyorsa bence haftada 2-3 gun gönder. Hem ilişkileri kuvvetlenir hem de masraflarını karşılar. Belki 300 tl gibi komik bir parayi vermemek için bukadar yirtinmasina gerek kalmaz.
çocuk ateşlenmiş doktora götürmemiş taa ciğerine inmiş bronşite çevirmiş çocuğa annen götürsün demiş..
2 gün acile götürdüm baya bi taksi parası vererek siz düşünün artık..
çok teşekkürler..Burda her derdini doken evli hatunlara hemennn bosan diyen baba miras yediler var..
bence konu sahibesinin dedginn tam tersine insanin kendi ailesinden gordugu siddet daha cok yaralar,
son nokta olarak bilinen baba evi,biraz huzursuz koca evine tercih edilirmi bilmem.
Buyukler yaslandikca daha tahammulsuz hale geliyorlar..Gurultu ve sorumluluk hayatini calisarak gecirmis insanlara agir gelebiliyor..
ev tut,krese yolla falan kolay cumleler,gelirin enaz 4 bin ve uzeri olmasi lazim.olsa bile bir yaniniz hep eksik..
Yapacak birsey yok maalesef. Bunları çocuklar şimdi göremez büyüyünce evlenir ken en ufak yardımı olmayınca anlar artık. Üzme canını. Birileri çocukları kreşe veya yuvaya ver demişler. En azından gün içinde annen eziyet etmez onlara.
Anneni de birgün al randevu psikiyatriye götür. Doktor sakinleştirici versin. Yaslaninca insanlar duygusal karmasalar yaşayıp sapıtabiliyor.
canım mahkemenin belirlediği günlerde ayda iki haftasonu yatılı gidiyorlar yazın bir ay sömestr da 1 hafta alma hakkı var..
çatır çatır alıyor valla.. vermeyim desem çocuklar çok özlüyorlar..
ARAŞTIRDIM AMA İKİ ÇOCUK İÇİN KREŞ ÜCRETİ 1800 TL.. BENİM MAAŞIM 2300 TL HEM KREŞ HEM KİRA BUNU NASIL YAPICAM..
BABAM VASİYET EDİYOR BEN ÖLSEM BİLE ANNESİYLE OTURACAK DİYE..
ve nasıl olur aylık 65 ödüyorum ben devlet okulunaARAŞTIRDIM AMA İKİ ÇOCUK İÇİN KREŞ ÜCRETİ 1800 TL.. BENİM MAAŞIM 2300 TL HEM KREŞ HEM KİRA BUNU NASIL YAPICAM..
BABAM VASİYET EDİYOR BEN ÖLSEM BİLE ANNESİYLE OTURACAK DİYE..
2300 alıyorsunuz ve baba evinde bu sıkıntıyı çekiyorsunuz.. üzgünüm ama siz kendinize güvenmiyorsunuzz..
Neden şikayet etmediniz. Çocuğa birde bunu söylemiş. O esnada çocuğun başına gelen ve ihmal olan herseyden baba sorumlu oluyor. Ve ihmalden dolayi görüş süresini azaltabilir iptal bile edebilirler. Hastane polisine başvursaydınız hemen. Nafaka alıyor musunçocuk ateşlenmiş doktora götürmemiş taa ciğerine inmiş bronşite çevirmiş çocuğa annen götürsün demiş..
2 gün acile götürdüm baya bi taksi parası vererek siz düşünün artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?