Bana böyle zulmedecekler huzur istiyorum diyeceğim zaman da reddedecekler..
E etsinler..
Zaten evlat gibi davranmıyorlar ki..
Siz zaten boşanmışsınız, evlatlarınızla hayatta kalmaya çalışıyorsunuz..
Yaralısınız..
Evli arkadaşlarınız, babalı çocuklar ne kadar da acıtıyor kimbilir canınızı..
Anne babanız daha hassas davranacaklarına bi de onlar incitiyorlar..
O zaman reddetsinler de bir kere bitsin..
Her gün her gün olmaz böyle..
İKİ ÇOCUK İÇİN 300 TL AMA İKİ YILDIR ALAMADIM ÇÜNKÜ SGK SIZ ÇALIŞIYOR. SEVMEK BEDAVA SADECE SEVMEK İÇİN ALIYOR
Bende babamla ayni evde yasamam
Yani babamla ayni evde yasamak bana cehennemde yasamak
Hani ölim ama bu adamla ayni evde yasamim diye dua ettim(evliligimin sallantili donemlerinde) rabbim onun eline dusurmedi sukur.
Gecimsiz insanlar yasamak nasil zor cok iyi biliyorum
Sabretmekden baska careniz yok suan
Cocuklariniz kucuk calismiyosunuzda sanirim.
2cocukla yalniz basina tutunmak sizi cok yorup yipratir
En zoru zaten insanin ailesinin arkasinda durmamasi
Aile insanin arkasinda durmazsa kim dursun kime guvensin.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Sgk ya Şikayet edin. Çalıştığı yeri bilmiyor musunuz?
çocuklarım genel olarak yaramaz değillerdir aksine daha mahsunlar ben işe giderken anne geri gelecekmisin? diye sorduklarında hergün ölüyorum..
ben yokken çok daha uslu duruyorlar.. bunu annemde söylüyor..
Kesinlikle cok haklisinçalışıyorum canım ama maaşımla iki çocuğu kreşe versem kirayı verecek para kalmıyor.. ve çocuklar küçük tatillerde kreş çıkışında yanımda aileme ihtiyacım var yıkıp dökmek istemiyorum
benim yaptığımı anlarda musallat olur diye birşey yapmadım. nafaka icra ceza davası açacağım en kısa zamanda sağlıklı bir insan 2 yıldır işsiz olamaz bunu hakimde anlar inşallah
Gelininiz bakmaz mi acaba eğer calismiyorsa.abimlerle kapı komşusu olduk gelinimiz sağolsun arada dertleşiriz sanada iyi gelir dedi.. ama huzursuzluğum onlara bulaşsın istemiyorum onlar arada kalmasın diye..
herşeyin farkındalar ama bu yaşa gelmiş insan değişmiyorki..
onlarında küçüğk çocuğu var sağolsunlar kendi çocuklarından ayırt etmezler ama demekki benim kaderim böyleymiş diyorum..
Gelininiz bakmaz mi acaba eğer calismiyorsa.
Anlamaz bence sen sadece onu değil çalıştığı şirketi şikayet edeceksin zaten. Yani onun gibi çalışan başkaları varsa onlardan biri de şikayet etmiş olabilir.
Diğer yandan, eşin olacak şerefsiz ssksiz çalışıyor aklı sıra nafakadan yirtacak. Ee bu şekilde emekli olamayacak. İlerde çocukların para kazanmaya başlayınca ben açım işsizlik emekli yok diye kendini oralara atacak. Aman diyeyim çocukların butuyup yetiskin olunca bu sefil babalarına vicdan yapmasin.
ARAŞTIRDIM AMA İKİ ÇOCUK İÇİN KREŞ ÜCRETİ 1800 TL.. BENİM MAAŞIM 2300 TL HEM KREŞ HEM KİRA BUNU NASIL YAPICAM..
BABAM VASİYET EDİYOR BEN ÖLSEM BİLE ANNESİYLE OTURACAK DİYE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?