Koca diye mi aldim cocuk mu belli degil

Bekleyebilir tabiki doğru dedikleriniz. Ama bunu anlayacak olgunlukta biri yok karşısında. Benimde genç yaşta evlenen bi çift arkadaşım var ama sanki beraber yaşayan sevgili gibi takıldılar yıllarca. Gezme oraya gitme evlilik sorumluluğu tarzı baskılar olmadan yani. Otuzlarımıza geliyoruz artık yeni yeni evlilikleri o standart evliliğe evrildi. O yüzden konu sahibinin salması bana daha makul geliyor aksi pek mümkün değil malesef.
Konu sahibinin yapabileceği hiç bir şey yok o konuda da size katılıyorum. Kimseyi değiştiremeyiz. Kendimizi bile değiştirmek o kadar zor ki.. zamana bırakacak ama aynı zaman da odaklanmayacak ki mutsuzluktan hasta olmasın, ya da boşanacak ki o da konu sahibini nasıl etkiler bilmiyorum.

Sütten kesilmemis oğlanı koca diye alırsanız olacağı buydu tabi ne bekliyordunuz. Erkekler +35ten önce evlenmemeli gercekten
35+ da evlenmek isteyen erkek için de kimbilir neden şimdiye kadar evlenmedi de bu zamana kadar kaldı? Diye soran üyelerin sayısı bu sitede saymakla bitmez ama.

Ablacım boşanman icin güzel bir firsat yakala ve boşan.
Mesela çalışıyor mu Evi ile ilgileniyor mu. Bunlarda eksik ya da kusur varsa boşanma sebebi olarak goster.
Kocam aptal diye bosanmaya kalkarsan hakim seni ciddiye almaz çünkü. Anlamaz derdini.
Kendisi oget
Ablacım ne terapisti ya. Yaşının gerekeni bu gezecek tabi çocuk. İyi öğrendiniz bi terapi terapi. Aynı yaşta kardeşim var daha bu haftanın planı bitmeden bi sonraki haftaya plan yapıyolar. Kanları kaynıyor çünkü gezecekler görecekler. TV başında mandalina mı yesinler bu yaşta anlamadım. Konu sahibi de ya salacak ya boşancak. Ortada anormal bi şey yok çünkü.
Iyi misiniz siz?
Evli adam kizli erkekli grupla surekli gezemez karisi varken. benimde kanim kayniyor o zaman napalim bende erkeklerle gezeyim madem bu mu evlilik size gore?

Sevgili kadinlar kulubu ailesi bu aralar kocama o kadar sinir oluyorum ki sacma sapan cocukca davranislari var hep vardi aslinda ama artik hic ugrasasim gelmiyor erkekler gec olgunlasiyor diyorlar ama kocamin olgunlasmasini bekleye bekleye yaslanicam heralde.. ikimizde 25 yasindayiz bende olgun sayilmam fakat psikologa gidiyorum kisisel gelisim kitaplari okuyorum elimden geleni yaptigimi dusunuyorum kendim icin evliligim icin.. esimle en ufak alakasiz tartismamizda surekli gecmiste bana sunu yapmistin sunu demistin diyip duruyor bir sey soyluyorum suratima dalga gecer gibi cevap veriyor yuzume bakmiyor abuk subuk hareketler alttan aldikca tepeme cikiyor. Surekli arkadaslariyla bir yerlere gitme gezme tozma pesinde izin vermeyincede gorursun gununu diye tehtitler benim uzulmemden aglamamdan zevk alan birisi 2 yildir evliyim esimle zaman gecirdikce nefret eder oldum ya inanin sinirim bozuluyor bu cumarteside esimin okul mudurunu cagirdim eve yemege aramiz da iyi degil ne yapicam bilmiyorum. En sonki olayda dun yorgun argin pazardan geldik eve girer girmez bu ne boyle isigi acik unutmussun senden cevap bekliyorum diye domildi karsimda iki saat dedim dalga mi geciyorsun unutmusum ne var bunda diyor ki senin beyninde sorun var sacma sapan laflar soyluyor sinirim bozuldu gene anlattiica
Zor gerçekten ya benim bile okurken sinirlerim bozuldu

Kendisi oget
Iyi misiniz siz?
Evli adam kizli erkekli grupla surekli gezemez karisi varken. benimde kanim kayniyor o zaman napalim bende erkeklerle gezeyim madem bu mu evlilik size gore?

Şimdi güzel ablacım

"elenmeseydik ayrılacaktık" diyen de sensin
yani sizin lişkiniz "eee 5 senedir çıkıyoruz, ya evleniriz ya ayırlırız" noktasına gelmiş, kendin diyorsun bunu, ikiniz de çocukmuşsunuz ki evlenmişsiniz. etrafta size "yaşınız 23 ne aceleniz var" diyen de olmamış
bunun sebebi de muhtemelen ikinizin de öğretmen olması, işinizi olması, 5 yıldır çıkıyorlar baskısı.

oysa ki
1) ya evlenelim ya ayrılacam diye evlenilmez
2) gerekirse 5 sene daha çıkılır, evlenmeniz kaçılmazsa zaten evlenirdiniz. yetişkin insanlar bu kararı kendi verebilir.

"Evli adam kizli erkekli grupla surekli gezemez karisi varken"

bak hele bak bak bak. bunu eşine söylesene?

sen olgun bir insan olabilirsin. ya da aslında olgun değildin ama "evli kadınım" ayaklarına bir olgunluk pozu kesiyorsun, bunu bilemem. ama kocan o gömleği giymek istemiyor. üstelik bunun olgunlukla da aslında pek bir alakası yok, 25 yaştan pek bir olgunluk beklenmez zaten ama sana ağız burun eğmesi lamba için tartışması olgunluk/değillik değil karaktersizlik alameti şeyler. yoksa ben yaşla gelen olgunluğu böyle haraketlerle ölçmenin saçma olduğuna inanıyorum. olgunluk nedir mesela insanlara tahammül edebilmektir, olmayacak kişilerle arkadaşlık etmemektir, insan tanımaktır, maddi-manevi sıkıntılara karşındakini üzememektir. seninkinin daha başka sorunları var.

Kendisi oget
Iyi misiniz siz?
E siz de gezin kocanızla beraber? Evlenince gezilmiyor mu? Bu uyuşmayan kafalarla ya siz ayrılırsınız ya o zaten.

Kocam 37 yaşında ve bazen o da saçmalıyor :KK70: yaşı yok bence bunun. Karakter meselesi.
Konu sahibi bu bir evlilik değil .
Ben genelleme yapmıştım,elbet yaşı küçük olanlarda da olgun tavırlar sergileyenlerde vardır,yaşı büyükler de bazen zivanadan çıkarıyorlar insani ama istisnalar kaideyi bozmaz:KK49:

Ben genelleme yapmıştım,elbet yaşı küçük olanlarda da olgun tavırlar sergileyenlerde vardır,yaşı büyükler de bazen zivanadan çıkarıyorlar insani ama istisnalar kaideyi bozmaz:KK49:
Sonuç olarak koca her zaman başa bela arkidişler :KK70:

Bundan bi tane de bende var çoğu zaman kendimi onun annesi gibi hissediyorum maalesef annelerinin yetiştiremedim çocuk akıllıları çekmeye bu dünyaya gelmişiz arkadaşım kader…

Sevgili kadinlar kulubu ailesi bu aralar kocama o kadar sinir oluyorum ki sacma sapan cocukca davranislari var hep vardi aslinda ama artik hic ugrasasim gelmiyor erkekler gec olgunlasiyor diyorlar ama kocamin olgunlasmasini bekleye bekleye yaslanicam heralde.. ikimizde 25 yasindayiz bende olgun sayilmam fakat psikologa gidiyorum kisisel gelisim kitaplari okuyorum elimden geleni yaptigimi dusunuyorum kendim icin evliligim icin.. esimle en ufak alakasiz tartismamizda surekli gecmiste bana sunu yapmistin sunu demistin diyip duruyor bir sey soyluyorum suratima dalga gecer gibi cevap veriyor yuzume bakmiyor abuk subuk hareketler alttan aldikca tepeme cikiyor. Surekli arkadaslariyla bir yerlere gitme gezme tozma pesinde izin vermeyincede gorursun gununu diye tehtitler benim uzulmemden aglamamdan zevk alan birisi 2 yildir evliyim esimle zaman gecirdikce nefret eder oldum ya inanin sinirim bozuluyor bu cumarteside esimin okul mudurunu cagirdim eve yemege aramiz da iyi degil ne yapicam bilmiyorum. En sonki olayda dun yorgun argin pazardan geldik eve girer girmez bu ne boyle isigi acik unutmussun senden cevap bekliyorum diye domildi karsimda iki saat dedim dalga mi geciyorsun unutmusum ne var bunda diyor ki senin beyninde sorun var sacma sapan laflar soyluyor sinirim bozuldu gene anlattiica
Senin beyninde sorun var mı dedi?
Yani bosan diyince bunun icin bosan denir mi ?diyorlar🤦🏻‍♀️
Sadece aldatma,siddet falan mı olması lazım?
Saygı yoksa napacak insanlar?
Adam size saygı duymuyor😣

Kreşten çıkamamış akıl yaşı ordaki çocuklarla eş değer herhalde böyle biriyle hayat zor

25 yaşın olgun olduğunu düşündüren nedir? Baya genç ve toy bir yaş her erkek yada kadının evliliği kaldırabileceği bir yaş değil.

X