Evet çok istiyorum böyle yapmayı ama sinirden dilim düğümleniyor. Ne zaman gideceksiniz diyorum siz değil biz gidicez sende geliceksin diyor. Dicem ne münasebet sen mi karar veriyorsun kavga çıkıcak. İyi oldu herzaman bir araya gelmiyoruz gitmiyoruz gidelim edelim diyor. Normal değilmmi anne çalışıyorum diyorum anlamıyor. Çok yapmak istiyorum hayır bugün değil yarın demeyi ama bşeşy olmaz bieşy olmaz gel diyor deli oluyorum. Laf söyleyemiyorum diye düşünmesin diye laf ettim tüm yol boyuncada tek kelime etmedim gülmedim eşimde zaten ters yaptı hatta ilk defa burda yiyelim dersede yok de çık evimize dedi. Tekrarlanırsa umarım inşallah kendimden emin bi şekilde hayır demek istiyorum
ama bak eşini de zor duruma düşürüyorsun
adam o kadar arkanda durmuş dinlenecek işi var demiş sen gitmişsin
ya adımı atmışın ama ayağın daha havada iken basmadan geri çekmişsin
böyle olmaz
çok net ol, madem siz değil biz gideceğiz sen de geleceksin dedi, hay hay gelirim ama benim için uygun zamanda gelebilirim, malum çalışıyorum diyeceksin
arada da fiştekleyeceksin ben senin gibi tecrübeli değilim diyeceksin, ay bir toz alıyorum uzun sürüyor diyeceksin, X için özeniyorum hazırlanmam bile yarım saat diyeceksin
mesela birlikte markete gidelim dedim ben sana
tamam gideriz ilk cümle
ikinci cümle ne zaman olmalı değil mi
gideriz ama ben bu sıralar çok uygun değilim diye başladığında tamam sen uygun olunca denir ya da ben şu gün gitmeliyim denir
sen o güne asla uymamalısın
sonra diyelim ki haftaya Salı gideriz dedin bana markete
ben de bekliyorum Salı'yı gideceğiz
sen beni ya Pazartesi arayacaksın ya da Salı, sana da söz verdim çok da üzüldüm ama şu işim çıktı, şuram ağrıdı, buram oldu, sen kusuruma bakma git
şimdi bu yazdığım acımasız gibi gelebilir ama bunu gerçekten size muhtaç olduğu bir konumda yaparsanız olmaz
ama Y teyzeye oturmaya sizinle gitmesi gerekmiyor kendi gidebileceği yerlere böyle bir iki yapın alır mesajı
gelmem gelmem deyip giderseniz alacağı mesaj "ısrar et nasılsa gelir "
hani bebekler ağlar ağlar, annesi sussun diye istediğini yapar, bir sonrakinde iki kat daha fazla ağlar o şeyi elde eder ve daha da ağlar
aynı döngü
kv ısrar etmiş sen olmaz demişsin, yetmemiş eşin olmaz demiş
sonra biraz daha söylemiş ve paşa paşa gitmişsin
vay işim vardı kaldı da ben buradayım demişsin kv bunu taktı mı yooo
aksine "işim vardı, yorgundum bir bahaneymiş, bundan sonra bunları dediğinde ısrara devam" algıladı
bir de ben mi biraz fazla sertim bilmiyorum ama söz ağızdan bir kere çıkar
gelmeyeceğim şu işim var dediysem gidesim varsa dahi gitmem sırf kendimi yalancı çıkarmamak için
yani o gün eşim gezmeye gidelim dese de gitmem, anneme gidelim dese de gitmem
siz çağırılan yere gitmişsiniz
uzaktan davulun sesi hoş gelir, klavye başında yazmak kolay ama ben cidden bu söylenip söylenip konu açan hatta eşleri ile konuşup gidip gelme konusunda destek olan buna rağmen yine de kv nin dediğini yapan gençleri anlayamıyorum
yani eşin bir kere gelmeyecek dinlenecek demiş bunu çiğneyip de nasıl gittin, bir daha adam seni neden savunsun ki
cici gelin olma modunuzu kapatın, ne derler, eşimi doldururlar mı diye endişe etmek yerine sözünüzün arkasında dik durun