koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

merhaba arkadaşlar..
herkes buraya büyük küçük demeden derdini yazıyor. ve sizlerde iyi ki varsınız vaktinizi ayırıp insanların acısını derdini paylaşıyorsunuz. bir nebze de olsa insanlara iyi gelmek çok güzel bir duygu olsa gerek..
banada iyi gelir misiniz ? gelirsiniz biliyorum.. benim derdim küçücük ayağı olmadan gözü görmeden binbir türlü sıkıntı ve zorluk içinde hayat mücadelesi verenlerin yanında. ne insanlar var bu hayatta aç susuz evsiz barksız. hani onların yanına oturup benim derdim var kaynanam şunu dedi eşim bunu dedi maaşım yetmiyor vs birşeyler desek dert diye, heralde gülerler halimize. bin şükür rabbime ki bana bir aile bir ev bir yiyecek lokma nasip etti.
böyle düşünürsek şükredecek ne çok şeyimiz var aslında değil mi ? ama öyle olmuyor.. herkese kaldırabileceği kadar yük veriyor allah,
gel gelelim benim konuma.. hayatımda o kadar acı şeyler yaşadımki kendime göre, artık tükendim..
4 yıllık bir ilişkim var ve inanır mısın bugün allaha saatlerce yalvardım canımı al diye. ( sanırım kafa gel gitliydi o an yoksa yapmazdım böle bişe )
4 yıldır neler yaşadım neler duydum neler gördüm.. çok sevdim nişanlımı ( nişanlandık 2 yıl oldu) bir çok şeyden fedakarlık ettim onun için. sonuç tabiki hüsran.
bana karşı ilgisiz. ilgisiz dediğim şakalar yapar kendisi bunu ilgi zanneder ama bir kadın daha fazlasını bekler sevildiğini bilmek ister özlendiğini bilmek ister yanına gelmek için can atan bir sevdiceği ister..
bunlar yok tabiki 4 yıldır ağzından özledim lafı çıkmadı ben demedikçe. kavgalar ederiz ayrılmak isterim bırakmaz ama ağlar üzülür sözleer verir tutulmayanlar cinsinden. derim ki bu sefer oldu heralde bu sefer düzelecek herşey. ama en fazla iki gün sürer sonra aynı tas aynı hamam. sevdiğinden şüphem yok seviyor biliyorum ama benimde beklentilerim var bir kadın olarak pohpohlanmak isterim ara sırada olsa.. özlendiğimi bilmek isterim sevildiğimi kendi ağzından duymak isterim...
tabi bu arada ben bunlarla savaşırken birde kaynana çıktı başıma. hoop düştüm mü bataklığa.. çıkamıorum çıkmak için çırpındıkça daha da derine iniyorum.
kaynanam acayip bi kadın. herşeyi gösteriş çok güzel rol yapar yalan söyler yalan yeminler eder. dediği lafı demedim diye allahın adını bile alır ağzına. kesinlikle onla bir münakaşada haklı çıkamazsın öle bi savunurki kendini yanından çıktıktan sonra kendini haksız bile görürsün. laf cambazı anlıcağınız. hiçbirşeyimi beğenmez laf çakar çakmakla kalmaz direk lafı sayar döker ağzımı açamam. açtırmaz.. çok sıkıntılar yaşadım duymadığım laf görmediğim muamele kalmadı. aşağılandım dışlandım basit biri olarak karşılandım. daha neler neler ayrıntıya girmeyecğim sizi sıkmak istemiyorum.
nişanlım anneci. bu iyi bir şey bana göre ama söz konusu evleneceğin eşinse o zaman sorun oluyor. görmüyor duymuyor bilmiyor 3 maymunu oynuyor. annesinin çoğu hatasını hata olarak kabul etmiyor. bana yapılan haksızlıklarda kötü muamelelerde bir an yanımda olmuyor. bana arka çıkmıyor. çıkmasın artık oda önemli değil sadece beni anladığını bilsem bana hak verdiğini bilsem yeter bnm için.
günlerce yanında hüngür hüngür ağladım yüzüme acımasızca bakmakla yetindi. hiç mi değeri yoktu göz yaşlarımın da bu kadar kayıtsız kaldı.
bana bağırmaları da cabası..

bugün son olanlar oldu. kaç gündür aramız bozuktu bu meselelerden. rahatsızlandım boynumda düzleşme varmış acile gittim ağrıdan duramıyordum. ilaçları aldık eve dönerken ben bi kaç oğlanın olduğu yere bakmışım farkında bile değilim oğlanları görmedim bile ! bi tane hafif bir tokatla irkildim noluyor dedim önüne bak dedi. zaten kaç gündür ağlıyorum duygusal bi ruh halindeyim. başladım ağlamaya istem dışı. kmseyi görmedim dedim ağlaya ağlaya yeminler ettim. bir çok bişey saydım, hayatımı mahvettin dedim nişanı atıcam dedim bıktım dedim.. ellerini çenemde buldum çenemi sıkmaya başladı. yüzüğü çıkardım geri takmak için parmağımı kırıyordu az daha..
bağırdı çağırdı ben o sıra nefes alamıyordum ve ağlamaktan dolayı kusuyordum.
ben sonra dedim ki eğer orda birilerini farkettiysem gördüysem bilerek baktıysam allah bnm canımı kafir olarak alsın dedim.
sonra yumuşadı sanırım birazda pişman oldu.
dedi ki seni kıskanmam suç mu senin gözünde dedi. yani ona benzer bişiler söledi. önce düzgünce niye baktın diye sormasını beklerdim tokat çok ağrıma gitti.
zaten nişan atmayı düşünüyorum sevmek yetmiyor artık psikolojim bozuldu yaa..

lütfen sert yorumlar yapmayın zaten iyi değilim düşüncelerinizi çözüm önerilerinizi bekliyorum
vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum...

Hakkında şikayette bulundunuz mu? Yaptıkları kanunen suç.

Canım senin derdin hiç de küçük değilmiş. Ben de diğer arkadaşlar gibi yol yakınken dön derim. Bundan sonrası bile bile lades demek. Kim ne der diye düşünme. Canından gençliğinde sağlığından kıymetli değil

soğumakk... inan şuan hala ağlıyorum.. keşke soğusamm sadece tükendim bittim öldmmm.. onun bana acı verdiğini bile bile şuan yanmda olsa ona sarılarak sabaha kadar ağlayabilirim.. tıpkı annesinin dayağından sonra yine anne diye ağlayan çocuk gibiyim... içim yanıyor acıyor kanıyor
4 senenin alışmışlığı var birde üzerine gelse diyorum gülse diyorum sevse diyorum öpse diyorum...

Sert yorumlar yapmayın demişsiniz ama belanızı arıyorsun net.

Ayrılmayacaksınız da.

Evlenip dayak yiyip yiyip ağlayacak, çok seviyorumlara devam edeceksiniz.

soğumakk... inan şuan hala ağlıyorum.. keşke soğusamm sadece tükendim bittim öldmmm.. onun bana acı verdiğini bile bile şuan yanmda olsa ona sarılarak sabaha kadar ağlayabilirim.. tıpkı annesinin dayağından sonra yine anne diye ağlayan çocuk gibiyim... içim yanıyor acıyor kanıyor
4 senenin alışmışlığı var birde üzerine gelse diyorum gülse diyorum sevse diyorum öpse diyorum...

Bu mesajı görmemiştim. Herkes hak ettiği gibi yaşar. Geçmiş olsun

gerçekten sevenler bilir. bu aşk denilen illet insanı değiştiriyor. olmazsa olmaz dediği prensiplerinden taviz verdiriyor. bunları yaşamadan önce asla dayak atan biriyle ucunda ölüm olsa bir araya gelmem derdim. yaşamadan bilinmiyor.
başkası bu konuyu açmış olsaydı eminim siizin dediklerinizin aynsını hatta daha fazlasını söylerdim.
ama işin içinde olunca hiç de kolay olmuyormuş. eğer ki sevmişseniz kendinizi bambaşka biri olarak buluveriyorsunuz.
ve hiçte elinizde olmadan.
ayrılmak çözüm evet. hatta çözümlerin en akıllıcası.
gel gelelim birde hala deli gibi atan bir kalbiniz var.
eğerki gidersem elimde kanlı bir kalple gidicem. geçicek belki bir ay sonra belki bir yıl sonra belkide son nefesi verirken hatırlayacığım onu en son.
noldu bana diyorum noldu kendime gelmeliyim benim ideallerim var prensiplerim var
toparlanmalıyım ve kararımı vermeliyim

Cok yakin bir durumdayim..ben bugun son derece üzülerek ayrıldim..Allahim ya benim kalbimi ondan al ya da onun aklını basina getir diye dua ediyorum..Sana sen de ayril diyemem ama yokluğunu hissettir ve tepkisine bak..dua et..

Ooo ne dayaklar duyduk sevgililikten başlayıp evlilikle devam eden ama genelde dayak yiyenler akıllanmaz evlenirler inş. Sen bu hataya düşmez ayrılırsın :KK66:

gerçekten sevenler bilir. bu aşk denilen illet insanı değiştiriyor. olmazsa olmaz dediği prensiplerinden taviz verdiriyor. bunları yaşamadan önce asla dayak atan biriyle ucunda ölüm olsa bir araya gelmem derdim. yaşamadan bilinmiyor.
başkası bu konuyu açmış olsaydı eminim siizin dediklerinizin aynsını hatta daha fazlasını söylerdim.
ama işin içinde olunca hiç de kolay olmuyormuş. eğer ki sevmişseniz kendinizi bambaşka biri olarak buluveriyorsunuz.
eğerki gidersem elimde kanlı bir kalple gidicem. geçicek belki bir ay sonra belki bir yıl sonra belkide son nefesi verirken hatırlayacığım onu en son.
noldu bana diyorum noldu kendime gelmeliyim benim ideallerim var prensiplerim var
Nereden biliyorsun? Belki sana bu tavsiyeleri verenler arasında şiddet görmüş ama dağ gibi güçlü durup hayatına sahip çıkmış akıllı kadınlar var?

Bunu ben yazsam ancak bu kadar olurdu..Şaka mi bu..Aynı durumdayiz..
Allahim yardımcimiz olsun. .

Sert yorumlar yapmayın demişsiniz ama belanızı arıyorsun net.

Ayrılmayacaksınız da.

Evlenip dayak yiyip yiyip ağlayacak, çok seviyorumlara devam edeceksiniz.

ben ayrılmayacağım demedim ki seviyorum dedim.
ya hiç mi sevmediniz hiç mi seven birini görmediniz.
bir insanı yargılamak ne kadar kolay
yaşadınız mı hiç böyle bir durum ?
yaşasaydınz anlardınız başa gelmeyen bilinmez neden böyle diyorsunuz
hayat böyle işte gitmek istemediğinizhalde gidiyorsunuz, gitmek istediğiniz anda gidemiyorsunuz.
anlamaya çalışın insanız duygularımız var zaaflarımız var .s

ben ayrılmayacağım demedim ki seviyorum dedim.
ya hiç mi sevmediniz hiç mi seven birini görmediniz.
bir insanı yargılamak ne kadar kolay
yaşadınız mı hiç böyle bir durum ?
yaşasaydınz anlardınız başa gelmeyen bilinmez neden böyle diyorsunuz
hayat böyle işte gitmek istemediğinizhalde gidiyorsunuz, gitmek istediğiniz anda gidemiyorsunuz.
anlamaya çalışın insanız duygularımız var zaaflarımız var .s

Eşim bana sesini yükselttiğinde bile gözüm döndüğü için sizi anlayamam.

Cok yakin bir durumdayim..ben bugun son derece üzülerek ayrıldim..Allahim ya benim kalbimi ondan al ya da onun aklını basina getir diye dua ediyorum..Sana sen de ayril diyemem ama yokluğunu hissettir ve tepkisine bak..dua et..

anladın değil mi beni ya inanılmaz bir durum beni anlayan bnm yaşadıklarımı yaşayan birinin varlığına sevindim aslında çok saçma kimse yaşamasın bunları kmse acı çekmek zorunda kalmasın inşallah. herkes hayatında bu sayfada yazdıklarını uygular inşallah. kmse arada derede kalmaz.. tek temennim bu

Senle biraz konuatuk ama su son olayi duymam üzdü.. birine baktin diye tokat atma olayi tehlikeli tatlim be.. bu ileride tokat olmaz baska seylere donusur.. Ayrilik karari en hayirlisi gibi harbi olarak

Ben bunun sevgi olduğuna inanmıyorum. Seven kalp kırılır, hazmedemez. Seven adamın ödü kopar Sevdiğinin Can'ını acıtmaya. Kaybetmekten korkar.

Eşim bana sesini yükselttiğinde bile gözüm döndüğü için sizi anlayamam.

hep böyle devam edin olur mu asla ve asla kendinizden taviz verecek kadar sevmeyin kmseyi .. ben sizin doğru şeyler söylediğinizi biliyorum ama çeşit çeşit insanız şu hayatta herkes birbirinden farklı kimi ne beter şeylere katlanıyor kimi sizin gibi ses yükseltmeye bile tahammül gösteremiyor ben bunu söylemek istiyorum lütfen yanlış anlamayın

Canim ya bide sey yazanlar olmus seven hazmedemez diye.. vallahi birsey diyeyim mi asil seven kisi ayrilikta zorlanir ve hazmeder..iyi yada kotu maalesef boyle

Senle biraz konuatuk ama su son olayi duymam üzdü.. birine baktin diye tokat atma olayi tehlikeli tatlim be.. bu ileride tokat olmaz baska seylere donusur.. Ayrilik karari en hayirlisi gibi harbi olarak

evet hayırlısı bu buna eminim sadece bnm ihtiyacım olan biraz cesaret biraz dik duruş :KK43:

X