Koç burcu sevgiliniz,eşiniz var mı?Bi eş olarak Nasıllardır?

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
116
38
İstanbul
Arkadaşlar koç burcu erkek arkadaşınız yada eşiniz var mı?Huy bakımdan nasıldırlar cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar koç burcu erkek arkadaşınız yada eşiniz var mı?Huy bakımdan nasıldırlar cevaplarınızı bekliyorum.

koc burcunda bir abim vardir, kocmusun koctur,erkekmisin tam erkektir,cok mert yureklidir, namusuna duskun sahpcidir, hatta berabe yolda yuruyemeyiz, laf atani dover wala :mymeka: en son yolda gidiyoduk, onden tanidigim kuaforum cikti ve benim yolumu kesmeye calisti tabi sakalasarak,abimde arkamdan geliyordu, tuttu kuaforcu cocugun yakasindan yuzune bi yumruk,bende bagirmaya basladim abi taniyorum kuaforcum benim diye,abim o anda hemen sarildi ona ve ozur dilerim kardes yanlis anlasilma oldu dedi, kuaforcu cocukta sasirmis durumda neye ugradigini ama abimede hak verdi haklisin abi haklisin abi deyip duruyordu...sırnaşık şey her kuafore gittigimde bu olayi hatirlariz,hep abimi sorar durur:Roflol: bi de evde cok duramazlar heran birsey yapmak isterler... kolay gelsin guzelimtatlicadiarzu

aa baktimda balik burcuymussun,iyi anlasirsiniz ay balam,benim abimde koc yengemse balik burcunda...ama yengemede cok cektiriyor bu konuda... yengemede biri baksin yan gozle hemen sorar abim nedir problem birinemi benzettin diye :)))

aynen kıslar adam çok kıskanç herkezden kıskanır mesela yolda otobüs beklersin boşmu diye bakarsın niye bakıyorsun bakma diye kızarr başka yok mu kıslar hadi tecrubelerinizi bekliom

benim sevgilim de koç..

vur öldür kız...Kötü Kazen

şaka bi yana ellerinden her iş gelir, evlerine ve eşlerine bağlıdırlar...gezmeyi para harcamayı çok severler..

tek kötü tarafları ki biz bunu sık yaşıyoruz çünkü ben aslanım tatlicadiarzu

ikimizin de dediği her zaman doğrudur..

en önemlisi de kıskançtırlar...işte dikkat isteyen asıl mevzu bu!!!:1ninca:

kolay gelsin,

mutluluklar
yerimseniben

kuzu ben de eşimde koç burcuyuz ve acaip inatız ikimizde dediimiz olmadıı zaman kavga çıkıo koç burcu kadını çok romantiktir ama erkei tam bi odun yanlış anlaşılmasn :):):)eşim o konuda ince diildrde.ama şunu kesin kesin söleyebilirimki çok yufka yürekli ve sabırlıdırlar :):):)

canım kocişkommm seni çok sewiorumm.sana hani geçen gün biraz romantik şarkı açsana dediimde eminemin şarkılarını açmıştın kocişko sana çokk kızıorum bu konudaaa.insan bi şarap falan hazırlar nebilim bişiler yapar yooook nerdeeeeeeeeeeeeeee:):):)SENİ ÇOK SEWİORUM KOCİŞŞŞŞ

aynen kıslar adam çok kıskanç herkezden kıskanır mesela yolda otobüs beklersin boşmu diye bakarsın niye bakıyorsun bakma diye kızarr başka yok mu kıslar hadi tecrubelerinizi bekliom

KUZU KATILIORM BENİMKİ BİDE ELİNİ TUTMADIIM ZAMAN GÜNÜMÜ BERBAT EDER ETRAFIMA BAKAMIORM VALLA BENİMKİ BİRAZ ELİ SIKI PEK PARA HARCAMAZ İSTİSNA HERALDE BENİMKİ HEHEHH OOOOO AMA BİDE ASLA SUÇLARINI KABUL ETMEZLERRR ASLAA HİÇ HATA YAPMAZLARKİİİ BENİM EŞİM BU KONUDADA BENİ DELİ EDİO HEP HAKLIDIR BİDE ÇOK BİLMİŞŞŞ AMAN VARYAA

:Roflol:AMA BEN ÇOK GÜLÜORUM KIZMIORUMKİİ SADECE HEP GÜLÜORUM ONA:):):)ANCAK BÖLE ANLAŞABİLİORZ BEN TAKARSAM OOOOOO :1hug::1hug:

Eşim Koç Inatçi, Sabirsiz ,kiskanç, Dediğim dedik, özgürlüğüne Düşkün, Açik Sözlü ,çok Bilmiş ,herzaman Haklidir Ve Onun Doğrusu önemlidir Lüksü Iyi Yaşamayi Sever HİÇ BİRŞEYİ DER ETMEZ SOĞUKKANLIDIR ELİNDEN HER İŞ GELİR ÇOK ZEKİ VE MANTIKLI İNSANLARDIR ONLAR İÇİN BİTMİŞSE BİTMİŞTİR GERİ DÖNÜŞÜ YOKTUR FİKRİNDEN ASLA CAYDIRAMAZSSIN UYUM SAĞLAYA BİLİRSEN VE DİZDİNLEYEBİLİRSEN ÇOK İYİ BİR EŞ OLURLAR BEN BAŞAK BURCUYUM ZIT KARAKTERLERDEYİZ İLK ZAMANLAR ÇOK ZORLANMIŞTIM

benim kocam koç burcu çok kıskanççç..beni deli edicek..iyi bi karaktere sahip ama bana çok bağlıdır..2 gün ayrı kalamaz..ilgilidir..hep sarılır öper..dediklerimi yapar.sinirlenince gözü döner..en kırıcı kelimeleri söyler sonrada pişman olur özür diler..tartışınca o bağıra bağıra tartışır..bende daha çok bağırır onu bastırırım:))) ama iyi bi eştir..bazı durumlar hariçç...

evet aynı bizimkide bole çok bağlıdır bana çokta dürüst işte ne varsa şu siniri klavana soruncada ben sinirli değilim diyor Kötü Kazen oda aşılır diye düşünüyorum.Evlenince daha da çok sorun çıkarır anlaşamayız diye düşünüyorum , ben çok sakin bir insanın herşeyi alttan alırım evlenince de bu şekil davranırsam sorun olmaz diye düşünüyorum.Allah Şu mubarek günlerde herşeyin hayırlısı nasip etsin.

Benim eşimde koç burcu. evine bağlıdır, hesabını bilir, sözüne sadıktır,laylaylom değildir, sinirlidir bin anda parlar kırıcı konuşur ama pişman olur küs kalmayı beceremez ben haksız olsam bile o gelip orta yolu bulur. Kıskançtır, Hiç ama hiç romantik değildir. Sever ama bunu pek belli etmez. Sevgi sözcükleriyle arası iyi değildir. Yani çekilmeyecek gibi değil canım kocam. Şeniz

teşekkür ederim kısslar supersiniz valla bende var ya karamsar karamsar düşünüyordum evlenince nasıl oluyorlar diye herkezde vardır bi kusur demek ki?Bizim kide aşırı kıskanç ve sinirli olması napalım seviyoruz bazı huylarına göz ardı etmek lazım

valla çok zor bir tip öle kolay bağlanmaz dediğinden fikrinden kolay kolay caydıramazsın zeytinyağı gibi üste çıkar tam bir maçodur ayrıca

benimkide koç burcu kıskançlığını göstermez sevgi sözcüklerini pek sevmez katıdır ama bu katışığının içinde çok yumuşak birisi vardır tabi çıkarana kadar ölürüm bende boğa burcuyum çok inatız ikimizde çok kırarız birbirimizi şuanda evliliğimiz çok monoton bende çok sakin ama sinirlenince kimseyi gözüm görmez burçuna tamamen uyar yani

maço değildir sıpır sıpır bi adam valla :) sevgi sözcükleri ağzından eksik olmaz tabi sinirlenince duyamazsın her sabah arar uyandırır beni güzel güzel sözler soler her telefonu kapıtırken seni seviyorum demeyi ihmal etmez canım aşkım benim :)) umarım evlenince değişmezzzz... hepiniz aynı şeyi solediniz" sevgi sözcükleri solemez "falan diye acaba evlenince mi değişiyorlar?????yoksa hep mi bu aynılardı?

benim eşim de koç burcu evine bağlı sadık ilgili bir eştir kötü yanları ise sinirli hep kendini haklı çıkarır(bu huylarıda olmasa)mükemmel bir eş bence bazen beni sinir etsede:asigim:

arkadaş çok güzelanlatmış eşim koç ben başak birde şunu sölim hiç romantik degillerdir ama yiinede çok iyi bir eştir .ben koçumu çok seviyorum:asigim:

iltifat etmeyi beceremez.romantiktir.hiç kıskanmaz yani boğmaz.içine atar.bağırır sonra üzülür.çalışkandır.benden ayrı gezmez.bitanedir.nişanlım.ben aslan o koç.kavgada ikimizde kırıcıyız.çok duygusal.inat etti sabırla bekledi.evlenmeye razı etti beni.asla inandığından vazgeçmez.

koç burcu mu?bırakın yol verin gitsin cok yorucu bi tip,kırıcı ve ilgisiz kızdıgında herseyı yapabılır sizi dovemeye bıle kalkısabılır..benım koc burcundakı tecrubem bu..cok kotu bı tecrubeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…